T29-nél a lövegpajsz feletti részt akkor lövik be, mikor a kupolát célozzák, csak mellémegy. Szóval többnyire az rng miatt sebez ott, nem azért, mert közismert weak.
És én is mondtam, hogy a T32 az én használatommal egy vagyon, de nálam a nagy csővel egyáltalán nem működött. Aztán többen javasolták, hogy próbáljam ki a kicsi cső+gold felállást. 2. menetre 9-esek ellen sikerült megcsinálnom vele a HT-15 küldit kitüntetéssel. Azóta még párszor csináltam vele ászt. Szóval nekem a kicsi cső jött be, pedig próbáltam a nagyot is. Ennyi.
Meg az én stílusom még nagyon képlékeny (5k csata), de jelenleg azok jönnek be a leginkább, amik sok kicsit sebeznek. Panther, vk.30.02.m, A-32, T-34 a kicsi ágyúval. Volt, hogy pantheremre rájött egy full hp-s 50100. Rámtárazott, egyet pattintottam, kettő mellé, három betalált, kb. 1k hp-t leszedett. Utána próbált menekülni.

Be az autoaim, Révai nagylexikon a bal egérgombra és kocsikáztam egyet.
Szóval igaz, hogy a kicsi cső a t32-n kicsit üt, de azt sokkal gyorsabban, mint a nagy többség, ezért egy adok-kapok simán vállalható vele. Viszont ha a nagy csővel a 198 pen nem elég, akkor már könnyen baj lehet. Szvsz.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...