Jelenleg 117 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 43 perccel ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 13 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja

Amerikai harckocsik

9 éve 10 hónapja #160468 Írta: Pugero
Megválaszolva: Pugero

Passz. T57 nagyon megosztó. Én majd megveszem valamikor.

Akkor pedig menj med vonalon :) vedd meg a T54-et. látom megvan a T44. Arra ha felrakod a nagyobb ágyút, akkor a játék egyik legélvezetesebb tankja lesz :)

Igen, azon a vonalon mindenképpen végig akarok menni. Úgy tervezem, hogy a T-54 light-tal húzom ki a T-54-t. (leginkább lightokkal szeretek játszani, így amire meg lesz a T54 egészen fejlett legénysége lesz :) ) Aztán a T-54-be vagy a T-44 vagy a T-34-85 legénysége megy.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 10 hónapja #160519 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx
Na szóval nekem megvan az E3-E4-E5 és a T57 Heavy is.
Az E4 és a T57 megsínylette a nerfeket elég rendesen. Jelenleg kb az E4-nél jobb a T30 mivel azzal lehet tornyozni és 1 tierrel lejebb is van.
E4 páncélját ma már maximum marha messziröl lehet kihasználni de nem jó ötlet mert akkor te se fogsz eltalálni semmit sem mmivel szór össze vissza az ágyú mint az állat és fojamatosan az átlag alatt jóval lövöldözik. A T57 amikor bejött brutális volt egy vadállat mára agyon lett nerfelve és a a francia 50B-nél csak és kizárólag a töltésidőben jobb.
Az E5 számomra mindíg is a tökéletes tank volt de most hogy kapott buffot egy brutál jó heavy lett csak ajánlani lehet.
Ha nagyon akarsz td-ni akkor meg ajánlom az E3 ágat végig nagyon jók.és a T110E3 nak még a páncélját is lehet használni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pomber, Pugero

9 éve 10 hónapja #160526 Írta: Pomber
Megválaszolva: Pomber

Az E4 és a T57 megsínylette a nerfeket elég rendesen. Jelenleg kb az E4-nél jobb a T30 mivel azzal lehet tornyozni és 1 tierrel lejebb is van.
E4 páncélját ma már maximum marha messziröl lehet kihasználni de nem jó ötlet mert akkor te se fogsz eltalálni semmit sem mmivel szór össze vissza az ágyú mint az állat és fojamatosan az átlag alatt jóval lövöldözik. A T57 amikor bejött brutális volt egy vadállat mára agyon lett nerfelve és a a francia 50B-nél csak és kizárólag a töltésidőben jobb.
Az E5 számomra mindíg is a tökéletes tank volt de most hogy kapott buffot egy brutál jó heavy lett csak ajánlani lehet.
Ha nagyon akarsz td-ni akkor meg ajánlom az E3 ágat végig nagyon jók.és a T110E3 nak még a páncélját is lehet használni.

A T95-ről mi a véleményed, mennyire használható?

9 éve 10 hónapja #160528 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Ha brit arty top of the tree lesz, s azt elnézve, hogy egyre több arty van most már a játékban, szerintem semennyire.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pomber, Pugero

9 éve 10 hónapja #160560 Írta: Pugero

Azon az ágon már a T95-nél tartok, de abból napi 2-3 csata elég. :lol:
(nagyot üt, egészen pontos ha az RNG úgy akarja, de nehéz a frontvonalra érni ... :woohoo: )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pomber

9 éve 10 hónapja #160568 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

T110E4-gyel kapcsolatban mi a véleményetek? Mennyire használható, saját tierjében hogy állja meg a helyét?

(A T30-ra - a kezdeti nehézségek után - az utóbbi időben sikerült ráhangolódnom. A tegnapi nap pedig kifejezetten jó volt vele, két T55A-s küldit is sikerült megcsinálni. Úgyhogy jelenlegi állás szerint megtartós lesz.)

Nagyon le lett gyöngítve, nincs róla jó vélemény. Én is megtartom a t30-at mert nagyon jó köröket lehet vele menni, de E4-et nem fogom, mert 100% csalódás az a tank.

OK:
- lassan céloz
- td módban a többi td jó (pontosabb, nagyobabt sebez)
- kevés hp (tehát heavyként se jól használható)
- nincs gundep
- 90%-ban forgatható a tornya, de az is lassú
- röhögve belőhető már 200mm pennel is
- oldala és hátulja papír
- lomha

Szerintem tartogasd más tankra a kreditet. Több ismerősöm is megbánta. Helyedben lehet, inkább az E5-re mennék rá :) Azt én is megvettem :)

Köszi a választ. :)
Heavy? Az a baj csak, hogy nem szeretek ill. nem tudok (még annyira sem mint egyébként) heavyvel játszani. T32-nél járok, az előzőek miatt, min. egy fél év még az E5. (Addigra meg úgyis lenerfelik. :lol: )
Előbb lesz meg a T57. Megéri az árát?

En imadom a t57et. Szerintem meg mindig jo kis tank. Sokan az 50b-t mondjak jobbnak. Nekem egyszeruen tetszik.

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #160570 Írta: Christofia
Megválaszolva: Christofia

T110E4-gyel kapcsolatban mi a véleményetek? Mennyire használható, saját tierjében hogy állja meg a helyét?

(A T30-ra - a kezdeti nehézségek után - az utóbbi időben sikerült ráhangolódnom. A tegnapi nap pedig kifejezetten jó volt vele, két T55A-s küldit is sikerült megcsinálni. Úgyhogy jelenlegi állás szerint megtartós lesz.)

Én már nem emlékszem mikor fejlesztettem ki, de úgy rémlik, hogy régebben egész príma kis gép volt.
Most viszont az egyik legutálatosabb jármű számomra az egész játékban. Kínszenvedés vele játszani, csak a küldik miatt veszem elő néha, ha nagyon muszáj. Annyira hihetetlenül pontatlan az ágyúja, amivel még más tankon nem találkoztam. Teljes beszűkülés nélkül olyan szinten a célzókör széle felé hord az ágyú, hogy ha videón látom, el se hiszem. Persze a legkisebb torony vagy test mozgásra akkorára nő ez a célzókör, mint a Balaton. Onnan meg mire beszűkül, megjárom az ellen bázisát oda-vissza egy AMX40-el. Ja, valamiért az átütése is csak papíron jó, számomra nem érződik túl acélosnak, de lehet, hogy ezt már csak én képzelem be. Az viszont megint csak tény, hogy sebzés tekintetében inkább 750 alá dobál (már ha átüt), mint fölé.
Mobilitásával nem lenne gond, a páncél meg nem különösebben izgat, de ez a fegyver teljesen megöli a játékélményt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pugero

9 éve 10 hónapja #160588 Írta: Sveryxx

A T95-ről mi a véleményed, mennyire használható?

Figyelj ez egy olyan járgány amit vagy szeretsz vagy utálsz.
Én imádtam. Ha meg birod szokni hogy a játék leglassabb tankját vezeted 13 km/h végsebességgel és megtanulod hogy mikor hova kell vele menned akkor egy brutális gépezetet kapsz.
Elég pontos bár tud trollkodni, Nagy átütés nagy alfa. viszonylag gyorsan tölt, kegyetlenül jó front páncélzat és az oldal páncél is tud szépen nyelni pontosabban a lánctalprész, viszonylag jó camoja van.
Viszont sose maradjál egyedül mert ha bemennek melléd vagy a seggedbe akkor véged. Szeret égni és az artyk egyik kedvenc csemegéje.
Egy szó mint száz én ajánlani tudom csak.De hangsúlyom BRUTÁLISAN LASSÚ!!!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pomber

9 éve 10 hónapja #160610 Írta: Dracon__Arkhon
Megválaszolva: Dracon__Arkhon
Én is E4 fan voltam. Sajna, mára a buffok és nerfek rendszerében kissé kiment a divatból.
T57 sem az igazi, a francia párja jobb. Mindig azt vittük CW-be.
E3 nem rossz, de csak ha nem kerülnek melléd. Ha védeni kell, és csoportban használod, megfelelő támogatottsággal, akkor jó.

Mondjuk azzal, hogy "nekem egyszerűen tetszik" (LoL) nehéz érdemben vitát nyitni...

9 éve 10 hónapja #160614 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Az E4 szerintem még mindig jó. Elismerem, a kupolával kezdeni kellene valamit, de remek kis 10-es tank, mind heavy, mind td szerepkörben. Bár lehet, hogy játékstílusunk függvényében ítéljük meg őket.

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #160723 Írta: Morphelo
Pugero, itt egy kis T30 ;)

Köszi Nejo! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pugero

9 éve 10 hónapja #160741 Írta: Pugero

Pugero, itt egy kis T30 ;)

Köszi Nejo! :)

Köszi! :)
Jó csata, szép játék. Grat. ;)

9 éve 10 hónapja #161133 Írta: Morphelo
E5 nagyon OP. Nem is értem, miért nem mentem vele eddig :woohoo:

9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja #161181 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU

E5 nagyon OP. Nem is értem, miért nem mentem vele eddig :woohoo:

Vigyázz, múltkor ezt írtam itt és úgy leszóltak, hogy nem értek hozzá, meg noob vagyok :)
Egyébként régen nem volt az, az előző releasben kapott buffot. Azóta már a WG-sek is irták, hogy 49-ről 53%-re nőtt a játékosok átlag WR-re. Szóval valószínű nerfet fog kapni.

9 éve 10 hónapja #161192 Írta: Sveryxx
Végre most már lehet is vele heavy tankosat játszani...........és nem hátulrol támogatni. Végre a nagyok között lehet ő is mint az is-4 vagy az is-7

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 10 órája 15 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 3 órája 25 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.