Periszkóp helyett én inkább a távcsövet ajánlanám, mivel a periszkóp olyan mint az álcaháló: lövésnél, mozgásnál nincs hatása, ez a tank meg inkább sniper-supporter mint passzív-spotter. Esetleg távcső helyett venti, az a camon is dob még egy kicsit... A többi korrekt, azaz gyúrj a fullos álcára, mert nagyon jó a camo képessége az M18-nak. Ha megtartós lesz és van aranyad, mindenképp megérdemli az álcafestést is
Fogyóeszköznél én a tűzoltó helyett benzint ajánlanék (ha kigyulladsz már úgyis majdnem mindegy), mivel idegesítően lassan fordul a tank is és a torony is, amin ez kicsit javítana.
Jactor, Hellcatre (nyitott tetejű), hogyan rakod rá a ventit mert nekem nem sikerült
Ne felejtsük el, hogy ezek csak látótávot adnak (jobb felderítési esély) és nem kirajzolási távot (draw distance). Ezért ha így nézzük, akkor a periszkópot hagyjuk a passzív spottereknek, a távcsövet meg az aktívoknak. Amit ők látnak, azt TD-vel Te is látod a 2-3. sorból, ha meg észlelési/kirajzolási távon kívül vagy (nem látod a spotolt ellen kontúrját), akkor ezen a fenti két felszerelés sem segít.
És azt se felejtsük el, hogy a játékban a maximális látótáv 500m, tehát akármit is szerelsz fel ez a max, ergo nem is biztos (vannak kivételek),hogy a nagyobb tierben olyan hasznos a távcső vagy periszkóp.
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja#14432Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Nem, a látótáv wiki szerint:
Note that unlike what the in game description of the view range enhancing equipment indicates, there is no 500m limitation. View range is unlimited. The better your view range, the better your spotting range, at any range.
A kirajzolási táv maximuma az egy olyan 1000x1000 méteres négyzet, aminek a tank az átlók metszéspontjában áll. Ennek megfelelően a négyzet sarkai felé maximum 709 méter lehet a kirajzolási táv:
A képen a zöld kör a látótáv, a piros négyzet pedig a kirajzolási táv. Azaz ami a piros négyzeten belül van, arra rá tudunk lőni, mert látjuk a kontúrját ha becélozzuk.
Battlefield 2D style