Jelenleg 95 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 9 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 14 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 16 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 17 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Amerikai harckocsik

12 éve 4 hete #15048 Írta: pitt600
Megválaszolva: pitt600
Üdv
Az elit alakulatot/+5%/ 3-4 képességnek szoktuk mikor már nincs nagyon mit adni.
De mindenki a saját tankját érzi mi a jó neki.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 4 hete #15049 Írta: medzeller
Megválaszolva: medzeller
Nekem stabilizátor, távcső, szellőzés van a t71-en.
Ha meg szeretnéd tartani a t71-et, akkor ajánlom rá a sima utazást + pillanatképet is elvégre sokat lősz mozgás közbe. Javításnak nem látom, sok értelmét, mert ha 2. tracket megkapod halott vagy. Az meg, hogy a motort menyire gyorsan javítja meg jelentéktelen, ha ellövik használhatatlan lesz a tank.

12 éve 3 hete #15266 Írta: FrancoHUN
Megválaszolva: FrancoHUN
Severogorsk-nál az ellenséges csapatban volt 1 játékos aki egy M6A2E1-el volt!Honnan lehet szerezni ilyen tankot mert ez olyan mint a fehér holló!?
Előre is köszi!

12 éve 2 hete #15752 Írta: droidion
Megválaszolva: droidion
Sziasztok.

Jackson v Hellcat? Utána olvastam , de így sem tudom eldönteni. Valakinek akinek mind a 2-ő megvolt kérhetném a véleményét?

12 éve 2 hete #15897 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Sziasztok.

Jackson v Hellcat? Utána olvastam , de így sem tudom eldönteni. Valakinek akinek mind a 2-ő megvolt kérhetném a véleményét?

Akit ismerek, mindenki Hellcat-ot tartja jobbnak valamiért (én csak azt húztam, és bár rég felette járok, megtartottam, annyira erős és élvezet vele a játék a saját szintjén)

12 éve 2 hete #15934 Írta: Warthog
Megválaszolva: Warthog
Üdv! Eljutottam a T32-ig. És hatalmas csalódás... Még a 2. torony hiányzik ahhoz hogy fullos legyen. Nincs sebzése, nincs átütése, nagyobb mint egy ház, cserébe még lassú is... Az IS-3-hoz képest ez nagyon gyenge... Van bárkinek bármilyen jó tanácsa ehhez a hombárhoz, hogy ne csak menjen vele a játék, de legalább élvezzem is?

12 éve 2 hete #15935 Írta: joker099
Megválaszolva: joker099

Üdv! Eljutottam a T32-ig. És hatalmas csalódás... Még a 2. torony hiányzik ahhoz hogy fullos legyen. Nincs sebzése, nincs átütése, nagyobb mint egy ház, cserébe még lassú is... Az IS-3-hoz képest ez nagyon gyenge... Van bárkinek bármilyen jó tanácsa ehhez a hombárhoz, hogy ne csak menjen vele a játék, de legalább élvezzem is?

Én még csak a megvétele előtt tartok, azt tudom ajánlani, hogy mihamarabb vedd meg a 2. tornyot, aztán próbálj meg hull-down pozíciókat keresni. Ennyit tudsz csinálni, túl kell esni rajta.

Én a T110E5-ről kérdeznék, nem nagy probléma, hogy szinte akkora a kupolája, mint a tank tornya?

12 éve 2 hete - 12 éve 2 hete #15936 Írta: RAZERXX
Megválaszolva: RAZERXX
Nem frontvonali tank az biztos ! Óvatosan kell használni tehát mindig kísérj egy nagyobb tankot inkább támogató tank!Én jókat szoktam vele sniperkedni de már alig várom hogy eladhassam ! B)

T110E5 minél nagyobb valami annál könnyebb eltalálni főleg oldalról !

12 éve 2 hete #15938 Írta: Alex0303
Megválaszolva: Alex0303

Én még csak a megvétele előtt tartok, azt tudom ajánlani, hogy mihamarabb vedd meg a 2. tornyot, aztán próbálj meg hull-down pozíciókat keresni. Ennyit tudsz csinálni, túl kell esni rajta.

Én a T110E5-ről kérdeznék, nem nagy probléma, hogy szinte akkora a kupolája, mint a tank tornya?

Na igen pár napja én is ezzel próbálkozok a T-32-el, hááát nem nagy szám, remélem a sor vége tényleg olyan jó mint mondják :)
Én egyből ráraktam a 2. tornyát is szabad tapasztalatból, előtte a 2. lánctalp is kel... De azzal sem egy bitang erős :) Főleg hogy az ágyúja ugyanaz mint a T-29-é, ezzel az ágyúval ha jól nézegetem a VIII tierben övé a leggyengébb átütőerő, ezzel szembesülök is, főleg mikor IX-X tierek közé rak be vele, azok a 2. tornyodat is úgy ütik be mintha papírból lenne, az ágyúddal meg vissza sem tudsz karcolni... Főleg ha még kifogsz vele egy olyat is mint tegnap én, amiről irtam is itt, hogy szó szerint csak 25-35 % győzelmi esélyes csatákba rakott be és mindig volt több IX tier is (X-et már nem is emlitem :))

Összesítve pár napos tapasztalatom vele, simán beüti bárki VII tiertől kezdve, de te viszont igen gyakran pattansz, még a saját tierekről is...

12 éve 2 hete #15944 Írta: TonyCSL
Megválaszolva: TonyCSL

Severogorsk-nál az ellenséges csapatban volt 1 játékos aki egy M6A2E1-el volt!Honnan lehet szerezni ilyen tankot mert ez olyan mint a fehér holló!?
Előre is köszi!

Á, csak időgép kell hozzá... ;-)
még nagyon az elején volt valami egyszeri preorder pack, amiben benne volt...(mint a 100EUR aranyos-ezüstös, csak ez még volt benne plusszban)...legalábbis az egyik tulaj ezt mondta róla...

12 éve 2 hete #16062 Írta: Szutykos
Megválaszolva: Szutykos
Sziasztok!

Van valakinek T57 -es tankja? Ha van lenne kedves röviden leírni róla a véleményét.
Egyáltalán nem vagyok még közel a tankhoz, csak azért érdekel, hogy érdemes -e tovább mennem ezen az ágon, vagy megállok a t71 -nél.

Előre is köszi!

12 éve 2 hete #16064 Írta: Solinari
Megválaszolva: Solinari

Sziasztok!

Van valakinek T57 -es tankja? Ha van lenne kedves röviden leírni róla a véleményét.
Egyáltalán nem vagyok még közel a tankhoz, csak azért érdekel, hogy érdemes -e tovább mennem ezen az ágon, vagy megállok a t71 -nél.

Előre is köszi!

Teszt szerveren ki lehet próbálni.
Nekem is célom T54e1-nél vagyok most. De igazából meg kelle várni a 8.9-et mert akkor át lesz "dolgozva" többek között ez a tank is.

12 éve 2 hete #16066 Írta: Szőkekóla
Megválaszolva: Szőkekóla

Sziasztok!

Előre is köszi!

Fiamnak van T57, mentem is vele pár kört. Egy igazi mészáros, az biztos. Az is biztos, hogy a rafkósabbak simán kicsinálják. Hátránya, hogy mindenki rá vadászik, de már közel sem akkora szám mint régebben. E50m-mel én neki szoktam menni, mert azért kritikus pont az ellennél. Ha van segítség, könnyű leamortizálni, ha nem, egy ügyes med-es rögtöm a lőszerrekeszt/lövészt lövi, onnan pedig vége. Sajnos manapság egyre többen átlövik, és egyre hajlamosabb modul sérülésre. De a med-ek tényleg megeszik reggelire. Érdemes kihúzni, mert élvezetes vele játszani, csak általában a többiek egy T57-től várják a csodát, és ösztönöznek is. Összességében jó, de nem kiváló tank. Aki kihúzta, megérdemli, ezért nem értem miért akarja a WG "korrigálni" a paramétereit? T71 van nekem is, mocskos egy kis féreg, az tuti. :-)

12 éve 1 hete #16325 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37

Sziasztok.

Akit ismerek, mindenki Hellcat-ot tartja jobbnak valamiért (én csak azt húztam, és bár rég felette járok, megtartottam, annyira erős és élvezet vele a játék a saját szintjén)

Szintén a Hellcicusra szavazok, hiàba nincs akkora pàncélja mint a Jacksonnak, de fürgébb és a lövege is erős pontos.

12 éve 1 hete #16343 Írta: Zsoké75
Megválaszolva: Zsoké75
T69-röl vélemény? Gyengéi?

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 23 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.