Az a baj, hogy most végig kéne fésülnöm az összes arty küldetést és kitalálnom, melyik arty illik hozzájuk, anélkül a tudás nélkül, ami ehhez kell. Természetesen nem csak a Stugra megyek, hanem amivel elégedett lennék, az a T55A, azt gondolom, az én szintemen elérhetetlen az Obj. annyira nem vagyok sajnos jó.
Viszont ennek tükrében már be kell kalkulálni a nehezebb missionöket is, így meg egyáltalán nem mindegy, mivel megyek. Ami számomra könnyen elérhető:
- összes T4-T5 arty, free XP-ből
- amx 12t -ről az említett T6 francia arty
- KV2-ről grind után a SU51
- meg minden ami most nem jut eszembe és van átjárás (németnél nincs? Amerikai?)
bár én sem néztem végig az összes küldetést, az biztos, hogy a "sebezz meg egyszerre két harckocsit" küldetés - a StuG IV-ért - nem fog francia tüzérrel sikerülni, mert szinte nincs splash damage, ami képes lenne ekkorát sebezni. Ehhez bármelyik másik magasabb szintű arty jó, de a franciák semmiképp.
ha engem kérdezel, legalább 2 különböző arty kell ezekhez a küldetésekhez. egy amivel pontos lövéseket tudsz leadni (francia pl) és egy amivel nagyot és/vagy területet sebzel.
Öt átjárás van az arty és egyéb vonalak között:
- tier 4 Valentine --> tier 5 Bishop (ez pontos nagyon, de lassú, gyorsan tölt, kicsit sebez, nem lő messzire és nincs splash)
- tier 6 AMX 12t --> tier 6 AMX 13 F3 (relatíve pontos, mobilis, átlagos sebzés és töltés, kicsi splash)
- tier 3 Marder II --> tier 4 StPz II (ezt nem ismerem, csak annyira emlékszem belőle, hogy oldalra kb semennyit sem lehet kitéríteni az ágyút)
- tier 6 KV-2 --> tier 7 S-51 (pontatlan, nagyon lassan tölt és szűkül, kicsit lassú, kicsi oldalirányú kitéríthetőség, szóval folyton szét fog esni a célzás ha mozogsz, de hatalmas sebzés és splash. Mint mondtam, egy szerencsés találat egylövésezhet egy full HP-s tier 8 nehéz tankot is)
- tier 5 Chaffee --> tier 5 M41 HMC (mindenben átlagos)
EDIT: folyton beelőznek
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...