Igen 40-42 sec körül van asszem, de majd ma megnézem. Az jó dolog, hogy neki 6 van a tárban, azonban az újratöltése az nagyon hosszú, ezért kicsit problémásabb a különböző lőszerek használata. Nálam a BC-nél veri ki a biztosítékot amikor a sima ammoból 3-mat hagytam és úgy töltöm be a gold tárat, maaajd a goldból is csak 2-3 marad. Ez pont arra jó, hogy 2-3 lövés után tölthetem be a megmaradt 2-3 lőszert.
Ps: *800-1000 életről, nem méterről De azért köszi a bókot, majd mehetünk együtt, csak ne lépj le, mint a múltkor...
Ott voltam, csak másik szakaszban:D
Lemaradt amit írni akartam: lényeg, hogy a töltési idő nagysága is szerintem arra motiválja az embereket, hogy goldot töltsenek, hiszen az "áttöltés" gyakorlatilag lehetetlen, senki nem él túl 40 sőt még 20-on mp-t sem közelharcban. Szerintem ennek is lehet azért egy igen erős motivációs ereje.
...még mindig 12t: elképesztő szerintem megtaláltam a játék eddigi legrosszabb tankját.
Előző meccsben percekig keveregtem, hogy valahogy végre megbillenthessem a testet, mert nem tudtam felemelni a löveget a távolabb egy KIS HUPLIN álló RHM-re...
...még mindig 12t: elképesztő szerintem megtaláltam a játék eddigi legrosszabb tankját.
Előző meccsben percekig keveregtem, hogy valahogy végre megbillenthessem a testet, mert nem tudtam felemelni a löveget a távolabb egy KIS HUPLIN álló RHM-re...
HIHETETLEN...
És még nem is volt 50120-ad
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TivadarToth, eldegor
HIHETETLEN...
Hidd el! 1-2 megszokod. Csak ne próbálj vele ugy játszani mint egy amcsival mert akkor könyörtelenül büntet az ágyu
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TivadarToth
HIHETETLEN...
Ezaz! Végre valaki aki nem fényezi a 12t-t (direkt nem becézem, nálam EZ nem érdemel ilyesmit)...
Komolyan mondom, az AMX 40-el hatosban élvezhetőbb meccseket mentem, mint ezzel...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TivadarToth
BC-nél veri ki a biztosítékot amikor a sima ammoból 3-mat hagytam és úgy töltöm be a gold tárat, maaajd a goldból is csak 2-3 marad. Ez pont arra jó, hogy 2-3 lövés után tölthetem be a megmaradt 2-3 lőszert...
AMX 12t 33% WR-ről 50% lett mára, ezzel a meccsel. 2 tár gold árán (köszönöm a tanácsokat).. a végére minden lőszerem elfogyott (totál kezdő Panther M10 körül a tér görbült volt ide sok vak lövés elment), szerencsére a maradék csapatunk megnyerte.. nem volt semmi meccs, akár carry-nek is mondhatnám, ha valakit érdekel teszek replay-t. (Jahh! Himmelsdorfon!)
Igen 40-42 sec körül van asszem, de majd ma megnézem. Az jó dolog, hogy neki 6 van a tárban, azonban az újratöltése az nagyon hosszú, ezért kicsit problémásabb a különböző lőszerek használata. Nálam a BC-nél veri ki a biztosítékot amikor a sima ammoból 3-mat hagytam és úgy töltöm be a gold tárat, maaajd a goldból is csak 2-3 marad. Ez pont arra jó, hogy 2-3 lövés után tölthetem be a megmaradt 2-3 lőszert.
Ps: *800-1000 életről, nem méterről De azért köszi a bókot, majd mehetünk együtt, csak ne lépj le, mint a múltkor...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...