Jelenleg 66 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Brit harckocsik

11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja #37695 Írta: Parkway
Megválaszolva: Parkway
Én a BP-t pl. sosem értettem igazából. Alapjaiban véve nem egy rossz tank, játszani viszont vele ugyanúgy szenvedés (lehet), mint a C7-tel.
Akkor jó, ha védeni kell, és az ellenség jön hozzá.. Ügyesen használva a páncélt pattint, ha meg 1-2 átmegy, nem a világ vége, az 1450 hp-val simán kibírható. Frontot tolni is jó lehetne, csak épp mire a frontra ér az IS-ek, meg társai már rég ott vannak, csak hátul kullog. A tűzereje elég gyenge, ha csak nem maradsz kint sokáig előtte (ami a gyors töltési ideje miatt hülyeség), akkor nem nagyon kell tőle betojni.
És persze ez csak tier 7-re vonatkozik, már tier 8-ban is kevés, tier 9-ben... használhatatlan.
KV-3 minden tekintetben jobb gép, az orosz 122mm-es jól működik, és egyáltalán nem annyira tetű, mint a BP.
Hozzáteszem, még egyik gép sincs meg (ki van fejlesztve mindkettő, KV-3mal már játszottam néhány csatát csak nem saját accounton), majd írok róla néhány szót, ha meglesz. Igaz kicsit off, de a KV-3-tól félek kicsit, a T-150es csalódásom után. Annak az egyik kedvenc tankomnak kéne lennie papíron, valójában viszont nagyon nincs így.. Az ágyúja hiába sebez (papíron) átlagban 300-at, én azt ilyen átlag 270-280ra vinném le, mert az a valós érték... Akkor legalább nem néznék olyan nagyokat akkor se, mikor folyamatosan lövöm a 250-260akat. Páncélja mintha eltűnt volna, a ruszki 122-esek röhögve tolják be az oldalán sidescreepelés közben... Persze lehet csak nekem nincs vele szerencsém.

szerk.: FV4202-ről véleménye valakinek? Engem is érdekel az ág, csak a végén ez maradt kérdőjelnek a fejemben..

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 5 hónapja #37758 Írta: vonkurz
Megválaszolva: vonkurz
Parkway, talan szerencsesebb lenne ha jatszanal előbb BP-vel, aztan utána a véleményt :)
kv3-nál jobb a páncélja, speciel városi harcra sokkal jobb a 122mm-s nagyobb alfája, messziről puttyogatásra meg a pontos ágyu, ennyi
fv4202 nagyon kezes jó tank, csak nincs gold lőszere, azt kell megszokni

11 éve 5 hónapja #37759 Írta: vonkurz
még arról, hogy tier9-ben használhatatlan lenne a bp, igy van. teljesen igy van, ugyanakkor mondjál pls csak egyetlen olyan nehéztankot, ami bármit hozza tud tenni low tierben egy csatához...
medekkel lehet spotolni legalabb, de nehez tank semmire se valo 2-vel feljebb

11 éve 5 hónapja #37767 Írta: resek
Megválaszolva: resek

még arról, hogy tier9-ben használhatatlan lenne a bp, igy van. teljesen igy van, ugyanakkor mondjál pls csak egyetlen olyan nehéztankot, ami bármit hozza tud tenni low tierben egy csatához...

A brit harckocsikhoz egyáltalán nem értek viszont azt elmondhatom, hogy német pv-ként semmilyen kihívást nem jelentenek. Ez alól kivétel az FV215. A legtöbb nehézséget inkább a jenkik t110E4-5-öse jelenti a jt-mnek. Bár ha olyan nagy gáz lenne akkor már rég visszaváltottam volna jg100-ra.

11 éve 5 hónapja #37922 Írta: Parkway
Megválaszolva: Parkway

A BP-n kívül szerintem mindegyik hetes td-vel megvan rá a lehetőség. Ez persze sok mindentől függ, de LEHETŐSÉG megvan bennük, míg a BP-ben nincs.
IS, IS-2nek (a kínai változatnak ráadásul prémiummal 250 pen, igaz, HEAT, szóval figyelni kell) ott van a sebessége, játszhatod, mint egy (lajhár) mediumot. T29/Tiger/Tiger P/AMX M4 45-nek sokkal jobb az átütése (és természetesen mind gyorsabb is). KV-3 ilyen téren hasonlít a BP-hez, de egy pici fokkal még mindig jobb.

"kv3-nál jobb a páncélja, speciel városi harcra sokkal jobb a 122mm-s nagyobb alfája, messziről puttyogatásra meg a pontos ágyu, ennyi"
Az egy dolog, de egy ilyen tankkal miért akarnál "messziről puttyogtatni"?? A Black Prince páncéljára és hp-jára a FRONTON van szükség, mivel gyakorlatilag egy kemény boxzsák az egész tank. Márpedig ha te hátul megállsz lövöldözni, sosem fogsz a odaérni, ahol talán szükség is lenne rád. Felesleges.

11 éve 5 hónapja #38065 Írta: cech19960320
Megválaszolva: cech19960320
Churchill VII-re mielyen skilleket ajánlotok a legénység tagjainak 1., 2. és 3. skillnek?

11 éve 5 hónapja #38609 Írta: Colonel_Fox1984
Megválaszolva: Colonel_Fox1984
Sziasztok! Cromwell-re milyen felszereléseket javasoltok? Gyúlékony, ammo rackelhető? Előre is köszi!

11 éve 4 hónapja #40236 Írta: Reka-Hunnia
Megválaszolva: Reka-Hunnia
Hát, hosszas gondolkodás meg rábeszélés hatására fejlesztettem egy Caernarvont. A húgom imádja ezeket a böhöm gépeket, én Churchill-ig szeretem az angol tankot. Mostanában ritkán játszom, de 90%-ban a Matildámmal. Ez a Caernarvon azonban pocsék kezdetben. Mentem vele pár kört, de mint a túrista...VII-es ágyúval csak nézelődtem. Ellőtem vagy 20-at de mind lepattant. VII-es ágyú IX és X-es tankok ellen?
Mivel a húgomnak bejött a Black Prince is meg ez is, ő hajtja őket. Kerestem videót róla, de csak oroszt találtam. Amúgy meg nagy semmi, itt idehaza is jórészt alázzák. Hogy mi a titka fogalmam sincs, de a másodikos húgom 3-5 tankot is kilő vele. Valami link, vagy leírás jó lenne, hogy hogyan érdemes használni, mert bár hétvégenként délelőtt (gondolom a korosztája vagy ki tudja kik) játszanak és ott elmegy, esténként viszont van 1-1 olyan szintű anyázó hozzászólás a működésére, hogy ha az írójának eggyel kevesebb lenne az IQ-ja, növénynek születik.
Második osztályosként neki meg újra bootol tőle az agya. :D

11 éve 4 hónapja #40248 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55
Szia! Én most vettem meg a Conqueror-t, de nem adtam el a Cearnarvont nálam örök darab lesz,a front páncélról simán pattognak a t9-es heavyk is a toronyról néha még a 10es is ha 1 picit srégen állsz, de tényleg kicsit szabad mert az oldala hihetetlen vékony, valamint a front alja is sebezhető és meg a lőszer rekeszed is ott van, én raktam rá 1 vizes lőszertartót így ritkán lövik be.Használd ki a tűz gyorsaságod és pontosságod, használok töltés gyorsított is rajta így Bia nélkül 6,73 sec alatt pufogtat a top löveggel, szerintem ennek a tanknak leginkább abban van az ereje hogy bizony lenézik, hiába csak 230 az átlag sebzése ilyen tűzgyorsaság mellet nem is kell több, így mire szerencsétlenek észbe kapnak már eldőlt a csata 2000+ damage-t simán csinál egy rossz csata alatt is, nekem 4,5k volt a max eddig valamint van már vele 5 tank ász is B) B)

11 éve 4 hónapja #40260 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Hát, hosszas gondolkodás meg rábeszélés hatására fejlesztettem egy Caernarvont... Hogy mi a titka fogalmam sincs, de a másodikos húgom 3-5 tankot is kilő vele. Valami link, vagy leírás jó lenne, hogy hogyan érdemes használni...

Minek? Ültesd le hozzá a húgodat, ülj le mellé, s nézzed, h. játszik!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Colonel_Fox1984

11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #40267 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN
A Cérna nálam a megtestesült gonosz volt, annak a tanknak tényleg semmi értelme és funkciója nincs ebben a játékban...
Tipikus okádék prototípus tank, amit elkezdtek csinálni de aztán félúton rájöttek, hogy baromság az egész és kukázták...a valóságban, de ofc a játékba valamivel be kell tömni a tier7 és 9 közötti lyukat.
Gyakorlatilag semmije nincs, amit fel tudna mutatni más tier8-as heavykkel szemben. Az ágyúja jó lehetne HA lenne RoF-je, de nincs, ha jól emlékszem kifullozva is csak 6,5 sec alatt képes tölteni, ami semmi azzal a 230-as alfával, mert gyakorlatilag semmit nem kapsz mellé ami miatt megérné. Persze, pontos az ágyú, jó a pen, de nem kiemelkedően jó.
A DPM-je borzalmas, odaállsz valami elé és gyakorlatilag kiröhög. "Sziasztok én vagyok a cérna van 1760-as DPM-em" aztán szembejön egy Tigris H és léphetsz is kifelé.
Oké jó a font páncél rendben van ezt aláírom, de akkora gyenge pontok vannak rajta, mint az ólajtó a lánc fölött a két doboz vagy mi a szösz, mikor meglátom a cérnát, hogy kiáll emberkedni rálövök vagy kettőt ezekre és rögtön elgondolkozik azon, hogy megéri-e.
De ott van még a hasa, valami zseni kitalálta, hogy rakják oda a lőszer rekeszt, ha nincs vizes lőszered minden második lövés összetöri a modult és lőhetsz 14 secenként brutális 230-akat, de ofc eldugni se igazán tudod az alját, mert ha megpróbálsz sidescrapelni medeken kívül mindenki azt fogja nézni, hogy beszívtál, vagy alapjáraton ilyen vagy? 51mm-es oldalpáncélját bármi overmatcheli tier8-ban, de akinek nincs 200+ penje annak se kell kétségbe esnie, mert a két doboz még mindig ott van...
Na, hát persze semmi gond, álljunk ki akkor vele tornyozni...aztán jön egy E-25 és 10 lövéséből 11 fog átmenni, mert a torony páncél is annyira borzalmas, hogy csak random lövéseket eszi meg...
Ha tudod hova lőj, akkor 300 méterről úgy kiborntod, hogy csak pislog szerencsétlen. A toronygyűrűnél bármivel átlövöd és nem is annyira kis célpont, hogy ne lehetne kisniepolni, a torony teteje full gyengepont egy 160 feletti pennel már, de 165-el már kitolod a lövegpajzs körül is.
Becsületére legyen mondva, hogy sokszor van, hogy kifordul a paraszt rálő a lövegpajzsra és lepattan...többnyire, de pld IS-3 ha megkap egy jobb rollt ott is betolja, csak úgy natúr. T34-nek meg rád se kell lőnie, elég, ha a csövét odafordítja a félelemtől kilyukad a tank.
Persze néha van, hogy az RNG vicces kedvében van és valami extrém szög miatt lepattan az ISU róla, de ez kb szökő évente egyszer.
Végül is semmi gond, hát ott a sebesség, használjuk azt...ja, hogy az sincs? Black Prince legalább úgy forgott mint egy dagadt med, de a Cérna még ezt is otthagyja, ugyan meg 38-al, amivel lehet cammogni, de nem fogsz tudni vele elszaladni, mint egy FCM 50t-vel, vagy VK45-el.
Innentől kezdve pedig borul minden taktika, amit használhatna vele az ember, mert a Cérna ezek közül egyben sem remekel, heavynek papír, medek ellen nem mer vele kiállni az ember, nemhogy td-nek. Mozogni nem bír, a tűzereje meg totál fail. Ezzel a tankkal egy dolgot csinálhatsz: beállsz valahová sinpeolni és reménykedsz, hogy a csapatod lehozza neked.
Ilyenkor jön a kérdés, hogy akkor már mi a francért nem játszik az ember TD-vel?!
Tipikus szopató tank, mint a T28, meg a T28 Proto, ahhoz, hogy legyen egy jó tankod -ez esetben az FV215b- keményen le kell térdelned...
Én itt adtam fel ezt az ágat, nagyon tetszik az FV, de ennyit nem ér, pláne, hogy a Conqueror is 100k XP-ig Cérna lesz, míg ki nem szeded rá az ágyú+torony kombót...
Majd ha egyszer elfogynak a prém tankok, amikre elherdálhatom az ESL aranyamat, akkor kitolom free-ből, de még egy másodpercet nem vagyok hajlandó játszani a Cérnával.

Szerk.: Még annyit, hogy Cérnát megkapod copy paste, csak sokkal jobb statokkal T32 néve, rakd rá a 90 milist és kész a Cérna... Tudsz vele tornyozni, nem hollik szét egy nagyobb szélben.
Ennek a tanknak egy nagyon komoly buffra lenne szüksége, legalább RoF-ben. Egy 5,8-6-sec-es töltés időtől már azt mondanám, hogy igen megéri ez a sok retek ami rajta van, de így, ahogy most van semmiképp.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tibi144, Cave, Parkway

11 éve 4 hónapja #41382 Írta: Reka-Hunnia
Megválaszolva: Reka-Hunnia
Köszönet mindenkinek a jótanácsokért. ;)

-bulbasaur55...legalább pozitív módon állsz hozzá. :kiss: Hát nálunk sem lesz eladva. Annyi már nekem is lejött, hogy ez nem az a nyargalászó fajta mint a Hellcat. :silly: Ahogy látom jelenleg sokszor előfordul, hogy mi látjuk az ellenséget (és lőjjük is) az meg csak tekergeti a nyakát, hogy honnan. Persze van aki ahhoz szokott hogy 5 percenként hős legyen, és rohan előre, de mi inkább védekezünk. (minek támadni, ha úgyis házhoz jő az ellenség? :P ) Az IS3-asokat meg sorban irtja. Lehet hogy gyorsabb, de az csak annyi, hogy kicsit elé kell célozni. Városban pocsék, de "vidéken" jó tank a bokrok és sziklák közt.

-Szete58..."Minek" ...kérdésedre már válaszoltam, csak nem olvastál figyelmesen. De neked elmondom mégegyszer:
Semmi gond nem lenne, ha CSAK a Rommel féle intelligens emberek tankoznának!
Sajnálatos módon nem így van...szerencsére nem a magyarok a LEG-mocskosabb szájúak, ha valaki valamit nem tud vagy kezdő. És mivel nem piszkálnám feleslegesen a parazsat az OdinHUN féle profi embereknél, hát megkérdeztem.

-OdinHUN..... :ohmy: Bár bőven és mélyrehatóan elemezted a tankot, minimum a felét nem értettem. (ofc..RoF..DPM satöbbi :blink: )
Nem a te hibád, mert ahogy látom külön hajóban evezünk.
MI játszunk...ha van rá időnk, és kizárólag a játék kedvéért. Soha nem költenénk egy vasat se erre, mert tud amit tud, és mi is tudunk amit tudunk. Időről időre variálják a szabályokat és tankokat. Ki mikor nekiáll, más-más kondíciókkal teszi. MI azzal próbálunk boldogulni amit önerőből tudunk fejleszteni. Én magam sem értem azokat akik pénzért/aranyért vesznek ezt-azt, hogy nyerjenek. Ha nekik így jó tegyék. Apám munkatársa is feldob hétvégenként 5ezret, és azt ellövöldözi, és örül, hogy mennyi a killje meg mittudomén milyen pontja/hatékonysága. Klánban játszik, WOT feliratú pólót vett, és most az airsoft után erre költi a pénzét. Tegye. Szerintem meg egy félkarú rabló is jobb befektetés, mert az néha ad is vissza! :cheer:
Normál lőszeres, félig kifejlesztett tankok ellen gold tankkal meg gold lőszerrel menni olyan mint vőlegénynek nászéjszakára vibrátort vinni! ;)
Ha lenne külön versenysport meg amatőr részleg, nem is lenne gond, akik ilyen szinten fan-ok, egymás ellen küzdhetnének. De pont mostanában panaszkodik mindenki, hogy zsinórban olyan játszmák vannak, hogy 15:1...:15:2..stb. Gyakorlatilag 1-2 perc alatt pár közepes tank lemészárolja az ellenfelet. Van pár Gold-os, és a szerver dob nekik csontot mert berak ellenük 12 kezdőt meg 2-3 közepes szintű játékost. Tegnap is volt egy olyan csatám amiben az ellenséggel kergetőztünk egy szikla körül, és lelőttem már a negyedére. Nekem minden lövésem talált mikor kibújt, neki minden harmadik. Gold-ra váltott és úgy lőtt ki 1 lövéssel. Mindketten Matildával voltunk. Most ez neki sikerélmény? Másfél perc alat mészárolták le 15-ünket. Persze volt ellenkezője is. Mire megfordultam a tankkal, győztünk. :ohmy:

11 éve 4 hónapja #43917 Írta: vonkurz
Reka, Matildaval jatszani sikerelmeny ?
tier4-ben barmit atlo, ot viszont a tankok jo resze csak golddal tudja sebezni.
hat berakjak, ez van.
te meg berakhatod ha tier6-ban jon a t150 :)

Odin, Caer nem sik terepre valo, Caer dombok koze valo, sand riveren nagyon jo pancelja van. t32-t ruhelltem, semmit nem talall el, amit igen, azt meg nem uti at.gyalazatos az agyuja,
Caer annal finomabb, 216 meccs, 10 acelfal
t32, 144 meccsen, 4.

nagyjabol egyszerre toltam oket, win ratem is ua mindkettovel, csak caerral 10%-l tobbet sebeztem...

a goldos vilag elott lakeville mocsarba mikor feltolta magat, ferdinand/lowe/kv5 varta jojjek, kimentem, lepattant mindharom, lotem egyet, aztan vissza, ujra ki.
agyonlotek vegul HE-vel, 30-50hp-kat buktam :)
de a 3 tankjuknak nem maradt 1000hp-ja, osszesen, megegyszer mondom ugy mentem ki minden alkalommal, hogy tudtak jovok, tudtak hol jovok...

szal nagyon jo kis joszag, csak nem varosi kozelharcra is3-l 50m-rol...

11 éve 4 hónapja - 11 éve 4 hónapja #43979 Írta: Cave
Megválaszolva: Cave

Köszönet mindenkinek a jótanácsokért. ;)
:ohmy:

Kedves Reka-Hunnia!

Furcsa, talán kicsit off-topic is erről itt beszélni, de egy apró szösszenetet mégiscsak megér.

1.,
Nem baj, hogy nem költesz a játékra, tényleg mindenkinek a saját meglátása és lehetősége ez, de mégiscsak jobb dolognak tartom itt elszórni (és tényleg elszórni) a gyűjtött javakat, mint a sarki kocsmában, vagy a drogdílernél. Ez is függőség, csak egy kicsivel kevésbé ártalmas. Attól még lehet nagyon jó. Aki mindenhol az arany lőszerben látja a megoldást, az tényleg sok, de van helyzet, nem is kevés, amikor már csak ezzel lehet megmenteni a csatát. Ide vonatkozik a második pont is.

2.,
ofc..RoF..DPM
Szerintem nem okoz károkat neked sem, benned sem, ha utánanézel ezeknek a dolgoknak. Miután ez is egy nagyon profi kő-papír-olló játék (kifejezetten kellemes grafikával :) ) ezért érdemes odafigyelni, hogy az adott tankunk melyik jellemzőjében jobb. Kő, papír, vagy olló (esetleg mindhárom, de akkor meg majd nerfelik :angry: ). Nem is azért kell tisztába lenni ezekkel, hogy nekünk hogy segít még több kill-t, még több sebzést leosztani, hanem azért, hogy a csapatnak mennyi támogatást jelent az adott eszköz jó használata. Akármennyi krumpliszsák, akárhány analfabéta van mellénk sorsolva a random csatákban, akkor is ez egy csapatjáték (is). Ahol nem mindegy, rajtunk is áll, hogy ki, hogyan használja ki, az ő saját kő-papír-ollóját. Természetes, hogy a kláncsatákban a tagok odafigyelnek egymásra, de kifejezetten akkor jó játszani, ha tudunk mi is segíteni a normál ütközetekben is. Ha sok olyan játékos van a csapatban, akik figyelnek egymásra (is), figyelnek a lehetőségekre (is) és használják a képességeket is, akkor mindenki ott van az első sorokban, ahogy fordulnak a tankok...
Ilyenkor szoktak furcsaságok kialakulni, mint pl. egy 15-1..2..3...
Vagy éppen fordítva, ha a saját csapatunkban nem érti senki, mit is kéne tenni.

Visszatérve a topichoz: az angol tankok itt-ott kövek, sok papírral, de pontos ollóval, ami csak az igazán nagy tierekben nem körömvágó. :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, 99lufi, Szete58, kharon00, Tiger205_Bp, rezsi70

11 éve 4 hónapja #44015 Írta: 99lufi
Megválaszolva: 99lufi

.....

Visszatérve a topichoz: az angol tankok itt-ott kövek, sok papírral, de pontos ollóval, ami csak az igazán nagy tierekben nem körömvágó. :lol:

na ezen besz@rtam :woohoo:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Colonel_Fox1984, Szete58

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 2 órája 41 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 14 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.