Én elsőnek angol ágat kezdtem,és azóta is többségével azzal játszok, TD kivételével.
Könnyű tag ágon élvezetes játszani vele, Cruiser IV-vel van a legjobb arányom, nagyon mozgékony, jól el tud tünni. Oda kell pörkölni a dupla lövéses agyúval, majd elhuzni, majd ismételni sokszor

Néha viszont túl gyors, nem bír követeni esetleg a BT-7esek, és magad tudod találni az ellenség között. T3-ban nagyon jól teljesít, T4 ellen is van esélye, de sokszor berakja t5 ellen scoutként is.
Convenator és Crusader hasonló stílusú tankok, de ahogy nő a tier, egyre lassabb a gép, de cserébe nő az HP, és a páncél. ezen a 2-n hamar átrohantam, és nem is fogtak meg annyira. Cromvell viszont megint mókás.
Szintén gyors, Hellcat sebesség megvan, agyúja gyors és jól lehet célozni, hamar szűkül. De ezzel sem szabad ott maradni face-to-face lövöldözni, csak odaszúrni és angolosan távozni mielőtt újratölt ellen. Ha jól mozogsz, kv-1s simán kicselezed, 4-5 lövéssel az oldalába meg is murdel. Cometra hajtok. Az ha jól olvastam, kicsit mindenbe rosszabb, de szintén jó kezekben jól használható tank.
A másik ágba Matilda a sztár szerintem. Volt már vele nagyon sok top-gun, acélfal, a max eddig a 10 kill (top tier voltam, tier 3 ellen főképp).
VISZONT az összes tank itt LASSÚ. Nem picit, nagyon. Hegyre ne akarj mászni, mert beleőszülsz, bizonyos pályák ezért kínszenvedések. Jobb olyankor maradni artykat védeni, vagy messziről sniperkedni, mintha TD lenne. Az összes löveg ezen az ágon kicsit sebez, gyors és pontosan lő. Ha rossz az MM, pár arany lőszer árán magasabb tierbe is lehet vele sebezni - pár sok ezüstöt el tud emészteni.
Matilda után Churchileket nagyon szidják. Nekem Chruchill I nem volt rossz, de a VII tényleg idegbaj, mert lassan forog, és oldalról nagyon sebezhető, illetve rossz az MM-je. Black Prince... vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz vele a meccs. Messziről jól pattognak a frontról a lövedékek, közelről semmi. Mostanában T9 ellen is berakja, ami a lassúsága és alacsony sebzés miatt nem sok élménnyel fog gazdagítani. De nagyon jó support tank. Ha álló háború van, akár előre is lehet vele menni h történjen is valami. Bele fog hallni, de ha jönnek utánad, sokat nyer a csapat vele

Kicsit hosszú lett, sry
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...