Nekem nincsen meg, csak hallásból tudok tájékozódni, de sok helyen hallottam, hogy a leg OP-bb T8 prém tank a Mutz. Az SG topicgazda szerint a prémtankokból kiemelkedik a Mutz meg Yaaaman streamjén is elmondták, hogy az FCM meg a CDC modulérzékeny nagyon meg nem is pontos, de ez igen.
Több unicum streamjén is Mutzal láttam hogy farmolnak. Valóban ennyire jó lenne ez a spenótostejfelt idéző festésű tank ? 
Nem vagyok egy túl erős játékos, de az meglepett, hogy a 3800 sebzéses win-re csak 1. osztályt kaptam, ami valószínűleg téged igazolhat, tehát, hogy, ha a jó játékosok is ezzel nyomják, akkor elég magas a tankász küszöb.
Azt, hogy OP-e azt nem tudom, de szerintem pont elég pontos, pont elég gyorsan céloz, pont elég agilis, -10-es csőlehajlása van és már-már könnyű tankos álcája. Nekem nagyon bejön eddig, mert egy csomó olyan helyzetet meg tudok vele oldani, amit a panther88-al nem.
Hát most én az Fcm/CDC/Mutz triót hasonlítottam össze, mert valahogy ezt érzem relevánsnak meg több tank bevonásával elveszne a lényeg úgy érzem, bocs a pantherosoknak.
tanks.gg/wot/co...m-50-t Úgy tűnik a legérzékenyebb ammorackra a 200 HP-jával a trióból, ami elkeserítő. Aki tudja milyen rossz az ammorack a francia sniperokban, annak ez borzasztó hír, Két javítócsomagot kell vinni minden körben vagy egy felszerelést lefoglal a vizes lőszertartó.A motor életereje is ennek a leggyengébb volumenekkel, úgyhogy ez is modulérzékeny. A rádió hatótávolsága is messze rosszabb a francia párjainál,sőt a látótávja is a legkisebb. A DPM-ben is utolsó és a legkevesebb lőszert viheted a csatába. :dry:
Pozitívum viszont a talajellenállási értékei igen kedvező volta. Nem lassítja a sivatag sem annyira. Bár a CDC így is sokkal gyorsabb és az FCM-nek is nagy előnye, hogy limites a Mutzal szemben. A mozgékonysága és a lövege közt nincs a Mutz javára semmi pozitívum. Viszont a csőlehajlásában mindet veri. Nagyon jó értékei vannak e téren. Viszont így sem pattint ez sem. (ok ezek felszereléstől független értékek, de az összehasonlításban relevánsak)
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem az FCM a legjobb a három közül, mert limites. Nem kell goldozni sosem. A CDC mozgékonyabb a Mutz meg a csőlehajlás terén jobb, így mondhatnám egál a német-francia med párharc, mert a talajellenállás értékek nem annyira kiemelkedő, hogy a CDC gyorsaságát felűlmulnák. Modulérzékeny ez a tejfölös spenótszósz is sajnos, az ammorackokat nem ússzuk meg ebben sem. Számomra a tierlimit miatt is az FCM tűnik a legjobbnak. Mondom ezt úgy, hogy FCM-em van, CDC-vel teszt szerveren toltam meg tolom, Mutzot pedig csak streamen láttam. Szerintetek ?
Battlefield 2D style