Én értelek
NEKI ez a véleménye, ő így éli meg. ( Ne tudd meg mit szívtam a BlacDog-gal míg legalább valamennyire megszoktam hogy mekkora távból spotolnak fel a 10-es medek... )
Szóval ő (aki azt írta h ez a legszarabb 8-as prém med)
- lehet úgy általában nem játszik túl jól
- vagy lehet nem fekszik neki ez a vas és ezért nem játszik túl jól vele (nem játszott előtte sokat hasonló stílusú vasakkal)
- vagy ... nem tudom hány nyolcas mede van
- és hogy melyikben milyen a legénység ( ha az ember egy többi hasonló tankjánál szarabb legénységgel tol egy tankot, szarabb játékélményt fog tapasztalni.. és ez nem a tank bűne lesz... egy érdekes adalék: én tegnap rászántam 400 goldot .. nem bírtam tovább ... és megváltoztattam két legénységi tag skillezését a SU-152-őn .. a BIA mindenkinek meg van, de most két embernél álca helyett menet közbeni pontosság/toronyforgás közbeni pontosság növelő skill lett... ez asszem torony nélkül ágyút mozgató vasaknál is csökkenti a célzókör szétesést... és csodát láttam .. egy tök más vasnak élem meg most a SU-152-őt .. kb 2x annyi lövésem talál mint korábban talált... )
....
Ez hogy a MUTZ vacak, egy ember véleménye. Ezzel szemben áll az, hogy én akiket ismerek, és ahány véleményt csak olvastam róla .. mind "isteníti" a Mutz-ot... )..
Ha valaki egy ember véleménye alapján alkot véleményt egy tankról... az nem a véleményt mondó hibája
(Bármekkora hülyeséget beszélt is esetleg
)
Meg hát: szerencsés tudni hogy ki mond véleményt... ezért fogtam a fejem mikor az adminok levették a klán-neveket az emberek neve mögül .. Bár sokszor mindegy is - tudni kell ki kicsoda, és kinek (miben) mennyire lehet adni a véleményére.
Battlefield 2D style