Ha egyszer véletlenül bekerül megint a shopba ez a kis dög, akkor kötelező vétel mindenkinek!
Győzelem
Airfield Pz.Kpfw. B2 740 (f)
Szerzett tapasztalat:5 429 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 38 684 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 45)
Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Repairs: -1 295
Ammunition: -34 400
Total: 2 989 WN8: 5 496 (100)
Én nem tudtam megszeretni mi olyan jó rajta? 3 egész csata után eladtam ...
nem tudtam,hogy ilyen ázsiója van...
Hát ne haragudj de ehhez csak gratulálni tudok.....3 csata után sikerült olyan messzemenő következtetéseket levonni hogy el kell adni.....TAPS!!! A játék egyik legjobb FUN tankját sikerült ki kukáznod.....a másik amit nem értek ha már valaki megvesz valódi pénzért tankot a játékba....ráadásul ritka darabot ....azt minek adja el ????? Annyira kell az a 300 goldos slot ? Tiszta pénz kidobás az ablakon....
Ráadásul olyan ritkán lehet megvenni mint a fehér holló. DE minden körben mosolyt csak az ember arcára, nem tudják nagyon sokan, hogy hol kell lőni, és ráadásul a meggymagköpködő is tök jó rajta
Én úgy tudom hogy World of Tanks-es Italeri Tigris maketthez adnak Pz B2 kódot ajándékba, a dobozára rá van írva.
Ha egyszer véletlenül bekerül megint a shopba ez a kis dög, akkor kötelező vétel mindenkinek!
Győzelem
Szerzett tapasztalat:5 429 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 38 684 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 45)
Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Hát ne haragudj de ehhez csak gratulálni tudok.....3 csata után sikerült olyan messzemenő következtetéseket levonni hogy el kell adni.....TAPS!!! A játék egyik legjobb FUN tankját sikerült ki kukáznod.....a másik amit nem értek ha már valaki megvesz valódi pénzért tankot a játékba....ráadásul ritka darabot ....azt minek adja el ????? Annyira kell az a 300 goldos slot ? Tiszta pénz kidobás az ablakon....
Slot miatt nem adok el tankot, mindíg van öt-tíz üres garázsom
(veszek ha kell hely) azért adtam el mert mindhárom csatában percek alatt szitává lőttek ilyen kis nyekkencs futrinkákkal.... Meg nekem a meggymagköpködő sem jött be... Csak azért vettem meg annakidején is mert többen írták,hogy milyen jó, de nekem nem volt szórakoztató Kipróbálok mindenféle tankot aztán ha nem jön be akkor kuka, ki szoktam szelektálni a nemtetszős tankjaimat amikkel nem szeretek játszani vagy megunom. Fcm 36 pak 40,Excelsior,Dicker max,SU-100Y, IS-4,
Panther M10, KV-220,T-25,stb is ment a levesbe.
Győzelem
(veszek ha kell hely) azért adtam el mert mindhárom csatában percek alatt szitává lőttek ilyen kis nyekkencs futrinkákkal.... Meg nekem a meggymagköpködő sem jött be... Csak azért vettem meg annakidején is mert többen írták,hogy milyen jó, de nekem nem volt szórakoztató Kipróbálok mindenféle tankot aztán ha nem jön be akkor kuka, ki szoktam szelektálni a nemtetszős tankjaimat amikkel nem szeretek játszani vagy megunom. Fcm 36 pak 40,Excelsior,Dicker max,SU-100Y, IS-4,
Gyógypedagógusi fizetéssel rendkívül kellemes olvasni, hogy másoknak még arra is van, hogy a kukába dobják.
Én az IS-5-öt is eladtam amit most nyertünk CW kampányon... egyszerűen fényévekkel gyengébb az IS-3 nál. De pl a mod 1 et is eladom amint megvettem majd a T-44-100 at. Anno a WZ-111et is eladtam. Én sem szoktam megtartani azt ami nem érdekel.
Ostehetseg. Remélem voltak utánnad jó páran
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, TivadarToth, Sics
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete#209393Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
"Gyógypedagógusi fizetéssel rendkívül kellemes olvasni, hogy másoknak még arra is van, hogy a kukába dobják."
Ha egyszer nem használom minek tartogassam? Nem vagyok gyűjtő, ami nem kell azt kidobom. Miért olyan nagy bűn ez? Sajnos nincs olyan opció,hogy másnak odaajándékozzam....
Így is 60+ tankom van ha mindegyikkel csak egy csatát mennék naponta az is túl sok...
Last edit: 9 éve 1 hete by Kopasz0721.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
Én az IS-5-öt is eladtam amit most nyertünk CW kampányon... egyszerűen fényévekkel gyengébb az IS-3 nál. De pl a mod 1 et is eladom amint megvettem majd a T-44-100 at. Anno a WZ-111et is eladtam. Én sem szoktam megtartani azt ami nem érdekel.
Ostehetseg. Remélem voltak utánnad jó páran
Én többszőr majdnem a Type 59-et adtam el. Aztán megtanultam vele játszani és most a legjobb prémtanom.
"Gyógypedagógusi fizetéssel rendkívül kellemes olvasni, hogy másoknak még arra is van, hogy a kukába dobják."
Ha egyszer nem használom minek tartogassam? Nem vagyok gyűjtő, ami nem kell azt kidobom. Miért olyan nagy bűn ez? Sajnos nincs olyan opció,hogy másnak odaajándékozzam....
Így is 60+ tankom van ha mindegyikkel csak egy csatát mennék naponta az is túl sok...
Maradjunk annyiban, hogy semmi közöm hozzá, hogy hogyan gazdálkodsz, és elnézést, nem akartam személyeskedni, mindenki pénztárcája a saját magánügye.
Győzelem
Azért vált ki csodálkozást az emberekből, mert nem veheted vissza még pénzért sem, hacsak nem árúsítják megint. Lehet látsz pár OP kört és kedved kapnák B2-őzni elvégre WR-ben a játék legjobb tankja a legendás Pz II J-vel. Más dolog, hogy magam is eladtam az IS 4-et, mert egy hulladék és később is csupán 50 millás kreditem miatt jobb dolgomban vettem vissza, de ezeket az egyedi (nem árúsított) prémeket, ami a 220 is meg az FCM pak is gyakorlatilag bármilyen újrabalance ismét OP-vé tehet vagy most is az, csak neked az első 3 csatában az RNG rosszul adta. Tudod az MM licenceben van olyan, hogy ha megveszel egy tankot akkor topba tesz az első csatában és gyenge rng-t kapsz az első nap. Ezért van, hogy egy friss tankkal mindenki szív az első nap és megbánják a vételt, de a B2 nagyon OP ! Sosem bántam meg a Pz 2-vel meg a LeFH-val együtt a legjobb járgányaim messze a játékban.
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete#209428Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
A LeFH-t én is szeretem de a gyüjtői darabok mint olyan abszolút nem izgat , ha nem jön be akkor kuka.
A KV-220 és a Pak 36 -tal mentem többet de nem szerettem meg egyiket sem... ezért nem izgat,hogy ritka vagy nem lehet hozzájutni.... amit én eladok azért adom el mert nekem (sztem) szar...
A Pz II J-őt azért is nem vettem már meg mert nem tetszett a videók alapján sem ,igaz nem lehet könnyen átlőni de ahogy pukkogtat a légpuskájával az vicc.
Ráadásul ilyen kis tieres vackok amik nem is sebez csak arannyal ,akkor inkább a Pz1c full arannyal azzal legalább lehet darálni
Battlefield 2D style