Sziasztok!
Akinek van tapasztalata az orosz vonalon található SU-100Y és SU-122-44 prémtankokról, az melyiket ajánlaná a kettő közül megvételre?
SU100Y multkor majndme 600at lot belem, de attol meg nem igazan jo tank.
SU122-44 nehezen jatszhato, de ha tudsz vele, es van egy jo legenyseged(nekem lassan 6 skilles) akkor elegge betyar.
+ fordulekony, szoval nagyon nehez megkerulni
+ brutalis DPM + nagy alfa: odakerulsz valaki ele akit tudsz loni, nem fogja meghalalni
+ pancelja meg olyan h. neha idegesitoen sokat lepattint. risszalod magad kicsit es ezzeln zavaraba az oldalat lovi meg vagy az gunmantletet
- agyu pontatlan es lassan celoz(persze ellatmannyal es jo legenyseggel ez eleg jol csokkentheto, tavolra varni kell, de ott van is idod kozelharcba mind1.)
- nincs nagy latotavja(periszkop + elatbamny + skill kompenzalja)
utobbi idobe 2x csitereztek le a tankkal:
-ruinbergen felmertem 350m spotolni egy bulldogot: ahogy irtam periszkop + skill + ellatmany 450m latotav. Csak ezt o nem birta felfogni
-masik eset amikor a panther premtank jott ram. Seggemet a hegyhez raktam es probalt megkerulni:
csiter voltam mert nem birt megkerulni: tank mozgekonysaga + taktika
amig o 2ot lott en 1et igaz en 400akat o meg 2x120 : tank dpm-e + skill + ellatmany
amig o gold loszerrel is 60% penetralt, addig en minden lovest bevittem: forogtam es mozogtan o meg szarul lot. o szembol lott en a tankjanak az oldalat.
tanulsag: 7es meddel ne menj ra su122-44re 1vs1be mert fajni fog:D
lehet van errol videom majd megkeresem
Battlefield 2D style