"Nem lesz ilyen és ez egy hírrepeszben is benne volt hogy el sem gondolkodnak a +1-es MM-en"
Fogalmam sincs, hogy lesz-e ilyen, nem tényként írtam, hanem arra példaként, hogy mennyire ellentmondásos és rossz a WG kommunikációja. Minden esetre Nálad másfél fokkal bennfentesebbtől olvastam oroszul, hogy dolgoznak rajta, ami mellett nyilván elfér - épp a remek és összeszedett kommunikáció okán -, hogy a fejlesztői hírrepeszekben az legyen, hogy ilyenen nem is gondolkodnak.

Az viszont biztos, hogy nem igazán jó megoldás, hogy kivonják ezeket a speciális MM-es tankokat, de nem a játékból, hanem a boltból. De attól még ott marad egy rakat embernél: igen, nálam is. Tehát az MM-nek foglalkoznia kell vele, és többször írták, hogy jelentős szerver oldali problémát jelentenek a +1 tieres prémiumok, főként éjszaka és reggel. És, ha mindez nem lenne elég, azért időről-időre mégis csak lehet venni egyiket-másikat. Szóval valahogy csak kellene foglalkozniuk ezzel a problémával. Azzal sem lenne gond - szerintem - ha rendre hoznának ki ilyen vasakat, mert egy sor - vélhetően gyengébb? - játékost épp az indítana költekezésre, hogy azzal a tankkal talán egy kicsit könnyebb dolga lesz. (És saját élmény, amikor a KV5-tel berak egy olyan meccsbe, ahol szemben 10 db kilences, kemény páncélú tank van, de volt már olyan, hogy 14 volt, és én lettem volna a csapatomban "a spotter", és akkor örültem, hogy a speciális sorsolású tankommal milyen könnyű dolgom is van énnekem.

)
Ps.: Én is imádom ezeket a medálokat gyűjteni. Sajna még az 5 arty ölésért járó nincs meg, csak a négyért - ha jól emléxem. Ezek is olyan érdekesen működnek egyébként: egy héten belül 3 Orlikot kaptam, és két nap egymás után egy-egy Fadint.
Battlefield 2D style