Jelenleg 80 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 6 órával ezelőtt
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 15 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 20 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 22 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 2 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja

Prémium harckocsik

9 éve 1 napja #210915 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Emlékezzünk: elvileg az a bajuk a tierlimetes vasakkal, hogy az MM dolgát megnehezítik.

De a játékból nem szedik ki ezeket, csak a shopból -> hosszú távon kevesebb ilyen lesz játékban, kisebb lesz a számuk és az arányuk.

Ha néha berakják őket a shopba és páran vesznek .. ezzel a fenti helyzethez képest nem csinálnak nagy gondot maguknak. ( Pénzt viszont igen... és hát az nyilván fontos cél egy cégnél)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 1 napja #210916 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Az FCM-et meg az SP-t is "jól eldugták" már csak a premium shop-ban kaphatóak, pedig az FCM kapcsán már vagy 1 éve arról volt szó, hogy nem lesz elérhető.

9 éve 1 napja - 9 éve 1 napja #210923 Írta: laciqwer1
Megválaszolva: laciqwer1

2 német ritkán kapható 8-as TD egyszerre a prém shopban, ki érti ezt.

Még jó, hogy a tierlimiteseket kivezetik, de azért már kivezetetteket még visszatesznek időszakosan...

egyszer kerülne be az e25 , még ha csak 1napra, hát azon a napon több lenne a wg profitja mint a többi 29napon .

melékesen a jt8,8 szerintem nagyon frankon keres randomban , teszem azt csapatban premiumnapokkal még jobban. mert ott van is mit lesebezni és patinja az is3makat is simán :) persze randomnál tier limit is dob a dolgon, 1 hátránya vna lassu, de jol lehet huzni vele a JT és a JPE100 legéynséget

9 éve 1 napja - 9 éve 1 napja #210947 Írta: edikecske
Megválaszolva: edikecske
Ha így szóba jött az E-25, és a tier limit.. 112, E-25 és a WZ-111 a közeljövőben elérhető lesz? Valaki tud az efféle dolgokról?

9 éve 1 napja #210948 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
e25 ahogy a type 59, "soha" többet nem kerül vissza a shopba.

Ha csak nem kap agyvérzést az ezért felelős munkatárs. Vagy megy csődbe a WG és a végnapokon.

9 éve 1 napja #210951 Írta: Bakkaroo
Megválaszolva: Bakkaroo
FCM 50t-t vajon mikor veszik ki a shop-ból is? Egy éve is még nagyon reklámozták a kivezetendő tankokat, de legutóbb a 112-t már csak úgy suttyomban vették ki, nem volt előtte semmi ráutaló magatartás. Egy FCM-re beneveznék, de karácsonyig nemigen lesz rá keretem, lecsúszni viszont nem szeretnék róla... :S

9 éve 1 napja - 9 éve 1 napja #210956 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

FCM 50t-t vajon mikor veszik ki a shop-ból is? Egy éve is még nagyon reklámozták a kivezetendő tankokat, de legutóbb a 112-t már csak úgy suttyomban vették ki, nem volt előtte semmi ráutaló magatartás. Egy FCM-re beneveznék, de karácsonyig nemigen lesz rá keretem, lecsúszni viszont nem szeretnék róla... :S

A 112 kivételt is beharangozták a hivatalos oldalon és fórumon, bár az lehet, hogy itt a wot infon nem volt róla szó. Sőt, a híresztelések után még egyszer kapható volt 15% kedvezménnyel is, majd a hivatalos oldalon a premium shopban még kapható is volt egy rövid ideig, miután a játékban már nem.

Szerintem az FCM-mel sem lesz másképp, mivel a WG sem hülye, hogy kihagyja azt a lehetőséget, hogy még eladja annak a pár száz embernek, aki eddig nem vette meg.

Szerintem az FCM még a boltban marad, amíg nem jön be az új francia nyolcas nehéz tank.

Ami edikecske kérdését illeti, a WZ-111 nem régiben volt 3 féle bundle csomagban a prémium shopban, hasonlóképpen, mint most a JT8.8. Egy darabig most nem igen kerül elő újra, de decemberben szerintem sanszos.

9 éve 1 napja - 9 éve 1 napja #210963 Írta: laciqwer1

e25 ahogy a type 59, "soha" többet nem kerül vissza a shopba.

Ha csak nem kap agyvérzést az ezért felelős munkatárs. Vagy megy csődbe a WG és a végnapokon.

azért ez asoha nem kerülbe a boltba, multév közepén is ezt irták a JT8,8-rol azota meg már több mint 1 év eltelt és volt legalább 3x 7nap-ig elérhető. persze van különbség árban és tudásban is, de annál is ez volt mindig a monolog amikor kivették a játékbol majd a boltbol. hogy soha, és hozok friss példát skorpi G -nél azt mondták, hogy ritka alkalmakkor lesz elérhető, 1 honapja került be most ujra elérhetö és nem tudom milyen specko über ritka alkalom vna lehet a mars uránusz nap hold föld 1 vonalban van és emiat került be a shopba, ritka alkalmak egyike :D,(type59 se lesz elérhető soha, ahoz képest faceit csatán és WG nél ingame versenyben is meg szerezhetö most. )
remélem agyvérzést kap mielöbb.

9 éve 1 napja - 9 éve 1 napja #210973 Írta: phurges00
Megválaszolva: phurges00
jt88 esetén soha nem adták be hírként , hogy többé nem vásárolható meg ha jól tudom. Maximum nem volt elérhető megvételre egy ideig. Ráadásul szar is vele játszani.

A type59, e25 esetén viszont másként volt. E25 nem vásárolható meg többé ez volt a kiadott infó. Sem ritka eseményekkor, sem SERB születésnapja alkalmából. Nem lehet megnyerni, nem osztogatták a wot gamescon-on.

worldoftanks.co...hdraw/

Azt írják, nincs kizárva, hogy egyszer valamikor egy messzi messzi galaxisban majd vissza kerül egy rövid időre a shopba, de kb akkor látok rá esélyt, amikor már a WG totál leáldozóban lesz és egy utolsó bevételre akar szert tenni. Kivették, mert jó td volt, túl sok volt belőle és ne keljen nerfelni. ráadásul limites, ez lett a megoldás.

De nem egy überhardcore jármű. A kreditszorzója gyenge. t8ban már sok mindenre rá se kell lőni még oldalról se. Csak is a játékélmény az ami felülmúlhatatlan vele.

Egy időben a camo-ja is gázabb volt

A type meg megszerezhető ahol írtad. De hány darab? 1? 2? tehát elérhetetlen.

9 éve 1 napja #210977 Írta: laciqwer1
jogos persze, kb 10darab , annyira nem tartom elérhetetlennnek, mondjuk wg-top5-ötxp szerzösben top100átag csatásat már igen, de faceit-en azért jo klánbol egy fix 7fös t10-es teamel akik összevannak szokva azért lehet alakitani és simán hozható, persze tenni kell érte, de inkább csak csapat munka,
mondjuk magunk közt ahogy néztem faceit-en azért a fizetösöknél ami nem is sok de elég jol lehet kaszálni, top10 jutalmazv van, viszont elsö hely 130e faceit pont,és a 10.is kap 40e-ret, azért ugy nézve szinte minden prem tankot meg lehet szerezni igy elég hamar elég olcson, persze type e25 stb mág nincs, de én remény kedem, hogy elérhetö lesz az e25 is valamikor ilyen verseny formájában legalább faceit-en mint most a type elérhetö .

9 éve 1 napja - 9 éve 1 napja #210984 Írta: Giromarton
Megválaszolva: Giromarton

2 német ritkán kapható 8-as TD egyszerre a prém shopban, ki érti ezt.

Még jó, hogy a tierlimiteseket kivezetik, de azért már kivezetetteket még visszatesznek időszakosan...

A válasz pofonegyszerű ! Grille Top of the tech tree van. Lehet mibe edzeni a legényeket, ez a küldi is a mégtöbb bevétel miatt van ám :evil:

8 éve 11 hónapja #211726 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Sziasztok!

T34-et érdemes venni???Elkezdtem a T110E5 vonalat, (lassan T32) és jó lenne valami legénységhúzó,mert az T49 és a T110e3ra valamint a T29re is 1 legénységem van :S
Akinek van kérem írja meg a véleményét róla,köszönöm.

8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #211728 Írta: seelowe1
Megválaszolva: seelowe1
lassi nagyot üt, toronyharcos
jó és jól hoz...

Sziasztok!

T34-et érdemes venni???Elkezdtem a T110E5 vonalat, (lassan T32) és jó lenne valami legénységhúzó,mert az T49 és a T110e3ra valamint a T29re is 1 legénységem van :S
Akinek van kérem írja meg a véleményét róla,köszönöm.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1

8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #211744 Írta: Frankenstein Bourne
Megválaszolva: Frankenstein Bourne
Van valakinek tapasztalata erről a Panther/M10 jószágról ha már a shop-ban van :woohoo: Előre is köszi :beer2:
eu.wargaming.ne.../3898/

UI: Találtam egy-két jó elemzést :lol:

www.wotinfo.hu/...lemzes
Mellékletek:

8 éve 11 hónapja #211749 Írta: ULTIMATUM03
Megválaszolva: ULTIMATUM03
Hát ha összehasonlítod a paramétereket a sima pantherrel akkor sokkal gyengébb minden téren az M10.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Frankenstein Bourne

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 5 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.