Én megvettem,nem csalódtam.kis mobilis tank,nem gyors,de a végsebességét hamar eléri.Még nincs legénységem,mert az eredetit akarom kihúzni benne.
2,5 sec reload,128 pen.T6-ban nem rossz,egész pontos ágyúja van,10 fokos gundep.Gyüjtőknek mindenféleképpen ajánlom,nem hiszem sokszor adja be a derekát a sony,hogy meg tudd venni.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#222531Írta: FaceDancer
Megválaszolva: FaceDancer
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 5-ös adag ajándékdobozt, csak kíváncsiságból és az egyikben ez volt
M46 Patton KR
Mentem vele pár kört, nem rossz, de esetleg valakinek megvan ez ,és tudna róla mondani pár infót?
Köszönöm!
Tegnap vettem egy 5-ös adag ajándékdobozt, csak kíváncsiságból és az egyikben ez volt
M46 Patton KR
Mentem vele pár kört, nem rossz, de esetleg valakinek megvan ez ,és tudna róla mondani pár infót?
Köszönöm!
Szokásos WG eljárás : azt teszik ingyenesen ajándéknak, maratonba, ami nem sokat ér. Mivel a Szuper persing pen buffot kapott, így ugyanannyival puffogtat ráadásul limites is, ez a Patron KR már pusztán eszmei értékkel bír. A Patriot is jobb nála, habár az heavy
Bárcsak tennék nekem is, vettem 7 csomagot és az alap 250 aranyon meg a semmit sem érő V-ös díszeken kívül semmit sem kaptam, még csak nyamvadt 500 ajándék aranyat sem, a Pattonról nem is beszélve, nem zavarna, ha gyengécske.
Van valami fura vagy fury dolog a bótba.( Ez is úgy vót hogy már soha se nem lesz, szerzőijogi vita miatt...)
Csak elvi szinten kérdem: ehhez is járnak nulladik skillsoros BIA-s legények, vagy az csak a berlini trióhoz?
Lényeg, h ne vedd meg
Banzai, csak 100% képzettség....
Nana, az world of warplanes. Megveszed a prémium japán Zero-t a kamikaze skilles legénységekkel és minden csata úgy kezdődik, hogy lezuhansz
Tudod, film. Esemény jumbo rakterében heroin por kiszóródik és bekerül a légző rendszerbe. Kapitány beszippantja, bemákol és próbál leszállni egy amcsi anyahajóra. Kamera fedélzeti mókust mutatja: integet, ne-ne. Pilóta: de-de banzai.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUN_Sector, Sics
A kolléga a wn8 sávhatárokat linkelte be, nincs Löwém, de abból kiindulva hogy az SP-hez kellett 3k kombinált sebzés a Löwére is nagyjából ennyi kell. Relatíve mind a kettővel nagyon sok rossz játékos játszik így a 2 gunmark hamar megvan a harmadikhoz azért gyúrni kell.
A kolléga a wn8 sávhatárokat linkelte be, nincs Löwém, de abból kiindulva hogy az SP-hez kellett 3k kombinált sebzés a Löwére is nagyjából ennyi kell. Relatíve mind a kettővel nagyon sok rossz játékos játszik így a 2 gunmark hamar megvan a harmadikhoz azért gyúrni kell.
A 2. már megvan,de ez elég izzasztónak tűnik,főleg a 10es körök miatt
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#222630Írta: Zenobya
Megválaszolva: Zenobya
Sziasztok!
1,5 éves kihagyás után újra kezdtem a játékot. Egyből prémium tank megvásárlásán törtem a fejem. Mutz és CDC között vacilláltam végül a Mutz nyert. Nem rossz, de elég szerencsétlenül manőverezek vele még. A CDC-re még mindig fáj a fogam, de közben rá néztem még pár másikra is így szóba jött még a STA2 és az FCM. 3 közül melyiket ajánlanátok vagy várjak hátha még az utolsó pár napban virítanak valami nagyot a kalendáriumban?
1,5 éves kihagyás után újra kezdtem a játékot. Egyből prémium tank megvásárlásán törtem a fejem. Mutz és CDC között vacilláltam végül a Mutz nyert. Nem rossz, de elég szerencsétlenül manőverezek vele még. A CDC-re még mindig fáj a fogam, de közben rá néztem még pár másikra is így szóba jött még a STA2 és az FCM. 3 közül melyiket ajánlanátok vagy várjak hátha még az utolsó pár napban virítanak valami nagyot a kalendáriumban?
Szia én a helyedbe ránéznék a wotreplay-ek között a tankok visszajátszásaira mert abból sokmindent leszűrhetsz a tankokról.
-milyen játékstílust követel
- esetleg mennyire pontos
-mennyire modulérzékeny és mik a sérülésre hajlamosabbak.
Igen, nézz visszajátszásokat!
Ha a Mutz-ra azt írod, hogy nehezen manőverezel vele, akkor a CDC-vel vért fogsz izzadni.
Szerintem az FV4202(P) egészen jó és viszonylag könnyen kezelhető med lett (nem tudom, hogy egész évben lehet-e kapni).
Szerintem a dec. 24-es kalendárium ajánlatot várd meg, hátha jön valami hihetetlenül zseniális gép . Amiket írtál, azokat utána is meg tudod venni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."