Jelenleg 58 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 3 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 5 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 6 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 16 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 18 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 9 hónapja #222527 Írta: Watayoshi
Megválaszolva: Watayoshi
Én megvettem,nem csalódtam.kis mobilis tank,nem gyors,de a végsebességét hamar eléri.Még nincs legénységem,mert az eredetit akarom kihúzni benne.:P
2,5 sec reload,128 pen.T6-ban nem rossz,egész pontos ágyúja van,10 fokos gundep.Gyüjtőknek mindenféleképpen ajánlom,nem hiszem sokszor adja be a derekát a sony,hogy meg tudd venni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #222531 Írta: FaceDancer
Megválaszolva: FaceDancer
Sziasztok!

Tegnap vettem egy 5-ös adag ajándékdobozt, csak kíváncsiságból és az egyikben ez volt
M46 Patton KR
Mentem vele pár kört, nem rossz, de esetleg valakinek megvan ez ,és tudna róla mondani pár infót?
Köszönöm!

8 éve 9 hónapja #222533 Írta: kvantumfizikus
Megválaszolva: kvantumfizikus

Sziasztok!

Tegnap vettem egy 5-ös adag ajándékdobozt, csak kíváncsiságból és az egyikben ez volt
M46 Patton KR
Mentem vele pár kört, nem rossz, de esetleg valakinek megvan ez ,és tudna róla mondani pár infót?
Köszönöm!

Szokásos WG eljárás : azt teszik ingyenesen ajándéknak, maratonba, ami nem sokat ér. Mivel a Szuper persing pen buffot kapott, így ugyanannyival puffogtat ráadásul limites is, ez a Patron KR már pusztán eszmei értékkel bír. A Patriot is jobb nála, habár az heavy :spaz:

8 éve 9 hónapja #222536 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Bárcsak tennék nekem is, vettem 7 csomagot és az alap 250 aranyon meg a semmit sem érő V-ös díszeken kívül semmit sem kaptam, még csak nyamvadt 500 ajándék aranyat sem, a Pattonról nem is beszélve, nem zavarna, ha gyengécske.

8 éve 9 hónapja #222551 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

Van valami fura vagy fury dolog a bótba.( Ez is úgy vót hogy már soha se nem lesz, szerzőijogi vita miatt...)

Csak elvi szinten kérdem: ehhez is járnak nulladik skillsoros BIA-s legények, vagy az csak a berlini trióhoz?

Lényeg, h ne vedd meg

Banzai, csak 100% képzettség.... :blondy:

Nana, az world of warplanes. Megveszed a prémium japán Zero-t a kamikaze skilles legénységekkel és minden csata úgy kezdődik, hogy lezuhansz :)

8 éve 9 hónapja #222602 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Van valami fura vagy fury dolog a bótba.( Ez is úgy vót hogy már soha se nem lesz, szerzőijogi vita miatt...)

Csak elvi szinten kérdem: ehhez is járnak nulladik skillsoros BIA-s legények, vagy az csak a berlini trióhoz?

Lényeg, h ne vedd meg

Banzai, csak 100% képzettség.... :blondy:

Nana, az world of warplanes. Megveszed a prémium japán Zero-t a kamikaze skilles legénységekkel és minden csata úgy kezdődik, hogy lezuhansz :)

Tudod, film. Esemény jumbo rakterében heroin por kiszóródik és bekerül a légző rendszerbe. Kapitány beszippantja, bemákol és próbál leszállni egy amcsi anyahajóra. Kamera fedélzeti mókust mutatja: integet, ne-ne. Pilóta: de-de banzai. :troll:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUN_Sector, Sics

8 éve 9 hónapja #222621 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986
Sziasztok!

A Löwe-re mennyire nehéz a harmadik kiválóságjelet megszerezni?Az elvárt sebzést hol tudom megnézni? :)

8 éve 9 hónapja #222622 Írta: Giromarton
Megválaszolva: Giromarton

Sziasztok!

A Löwe-re mennyire nehéz a harmadik kiválóságjelet megszerezni?Az elvárt sebzést hol tudom megnézni? :)

www.targetdamag...tier-8

8 éve 9 hónapja #222623 Írta: Balu1990
Megválaszolva: Balu1990

Sziasztok!

www.targetdamag...tier-8

A kolléga a wn8 sávhatárokat linkelte be, nincs Löwém, de abból kiindulva hogy az SP-hez kellett 3k kombinált sebzés a Löwére is nagyjából ennyi kell. Relatíve mind a kettővel nagyon sok rossz játékos játszik így a 2 gunmark hamar megvan a harmadikhoz azért gyúrni kell.

8 éve 9 hónapja #222625 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

Sziasztok!

www.targetdamag...tier-8

A kolléga a wn8 sávhatárokat linkelte be, nincs Löwém, de abból kiindulva hogy az SP-hez kellett 3k kombinált sebzés a Löwére is nagyjából ennyi kell. Relatíve mind a kettővel nagyon sok rossz játékos játszik így a 2 gunmark hamar megvan a harmadikhoz azért gyúrni kell.

A 2. már megvan,de ez elég izzasztónak tűnik,főleg a 10es körök miatt :S

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #222630 Írta: Zenobya
Megválaszolva: Zenobya
Sziasztok!

1,5 éves kihagyás után újra kezdtem a játékot. Egyből prémium tank megvásárlásán törtem a fejem. Mutz és CDC között vacilláltam végül a Mutz nyert. Nem rossz, de elég szerencsétlenül manőverezek vele még. A CDC-re még mindig fáj a fogam, de közben rá néztem még pár másikra is így szóba jött még a STA2 és az FCM. 3 közül melyiket ajánlanátok vagy várjak hátha még az utolsó pár napban virítanak valami nagyot a kalendáriumban?

8 éve 9 hónapja #222631 Írta: __Nagy__
Megválaszolva: __Nagy__

Sziasztok!

1,5 éves kihagyás után újra kezdtem a játékot. Egyből prémium tank megvásárlásán törtem a fejem. Mutz és CDC között vacilláltam végül a Mutz nyert. Nem rossz, de elég szerencsétlenül manőverezek vele még. A CDC-re még mindig fáj a fogam, de közben rá néztem még pár másikra is így szóba jött még a STA2 és az FCM. 3 közül melyiket ajánlanátok vagy várjak hátha még az utolsó pár napban virítanak valami nagyot a kalendáriumban?

Szia én a helyedbe ránéznék a wotreplay-ek között a tankok visszajátszásaira mert abból sokmindent leszűrhetsz a tankokról.
-milyen játékstílust követel
- esetleg mennyire pontos
-mennyire modulérzékeny és mik a sérülésre hajlamosabbak.

Én mindig ezeket figyelembe véve választok !

8 éve 9 hónapja #222635 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

Sziasztok!

Igen, nézz visszajátszásokat!
Ha a Mutz-ra azt írod, hogy nehezen manőverezel vele, akkor a CDC-vel vért fogsz izzadni.
Szerintem az FV4202(P) egészen jó és viszonylag könnyen kezelhető med lett (nem tudom, hogy egész évben lehet-e kapni).
Szerintem a dec. 24-es kalendárium ajánlatot várd meg, hátha jön valami hihetetlenül zseniális gép :). Amiket írtál, azokat utána is meg tudod venni.

8 éve 9 hónapja #222637 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci

Sziasztok!

FCM mert limites es nem igenyli a goldot.

8 éve 9 hónapja #222640 Írta: SigSauer72
Megválaszolva: SigSauer72
STA és Muccci jók, tornyuk még pattint is. Frhansziák állandó ammorák, mazóknak. Uff.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 11 órája 38 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 12 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.