Jelenleg 55 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 3 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 5 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 15 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 16 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 23 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 9 hónapja #222154 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Ha igazi pénzért veszel egy ugyanolyat, aranyban kapod meg az árát.
Ha a WG-től kapnál egy ugyanolyat (pl. helyezés alapján valami versenyben), akkor kreditben kapod meg az árát.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 9 hónapja #222163 Írta: dobilaci
Megválaszolva: dobilaci
Skorpion G esete a Varazserdovel. Replay.

Szemelyes tartalek nelkuli bevetel 119K.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomat

8 éve 9 hónapja #222165 Írta: HUN_Sector
Hát ez fossa a pénzt. Type 59 3000 feletti sebzésre tudod mennyit adna prém nélkül? 60000-et. Ez meg közel százat :o
(jó, tudom hogy függ attól is, hogy hányas szintűbe sebzel, na de akkoris...)

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #222171 Írta: _Szazados_
Megválaszolva: _Szazados_

Hát ez fossa a pénzt. Type 59 3000 feletti sebzésre tudod mennyit adna prém nélkül? 60000-et. Ez meg közel százat :o
(jó, tudom hogy függ attól is, hogy hányas szintűbe sebzel, na de akkoris...)

Ha ezt Laci képére érted, akkor valamit nagyon benézel.

A nettó profitja prémium fiókkal, de turbó (personal reserve) nélkül 98.470. Ami 5k összesítettre nem egy kirívó érték, ennyi sebzésre még jó, hogy ennyit fizet.

Ami meg a Type59-et illeti, itt egy meccs , ahol a srác 3k-t lőtt és mellé még egy ezrest spotolt (~4200 összesített) és erre fizetett neki prémium nélkül 61k nettót, ami prémiummal szinte teljesen ugyanannyi lenne, mint amit Laci hozott össze. És a tájpos srác is max nyolcasokat lőtt.

De itt egy kép tőlem is, hogy lásd, egyáltalán nem fossa a pénzt a skorpi ha sokat hozol össze. Cirka 4900 kombináltra adott 101k nettót a WZ-111.

Egyedül annyiban igaz a skorpi jó hozama, hogy a jó ágyú miatt könnyű meglőni a nagy hozamot, persze nem egy átlagos játékosnak, mert az ő három leadott sebző lövésére ugyanannyit fog adni, mintha más nyolcas pérmmel menne.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, pepe0419

8 éve 9 hónapja #222173 Írta: dobilaci

Egyedül annyiban igaz a skorpi jó hozama, hogy a jó ágyú miatt könnyű meglőni a nagy hozamot, persze nem egy átlagos játékosnak, mert az ő három leadott sebző lövésére ugyanannyit fog adni, mintha más nyolcas pérmmel menne.

Ez a kulcsmondat.

A Skorpion G-ben meg egy nagy elony, hogy szinte egyaltalan nem igenyel gold-ot. Az alap loszer viszont eleg draga, nem erdemes ossze-vissza lovoldozni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _Szazados_

8 éve 9 hónapja #222177 Írta: thompyka
Megválaszolva: thompyka

Ha igazi pénzért veszel egy ugyanolyat, aranyban kapod meg az árát.
Ha a WG-től kapnál egy ugyanolyat (pl. helyezés alapján valami versenyben), akkor kreditben kapod meg az árát.

A második állítás nem igaz: toptankersen nyertem cromwell b-t, ami már megvolt, mégis aranyban kaptam meg az árát.

8 éve 9 hónapja #222188 Írta: Mr_Rossi
Megválaszolva: Mr_Rossi
Holnap megéri megvenni a Cromi B-t? :dry:

8 éve 9 hónapja #222190 Írta: dobilaci

Majd holnap kiderul mennyiert vesztegetik. ;)

8 éve 9 hónapja #222192 Írta: Mr_Rossi
Megválaszolva: Mr_Rossi

Majd holnap kiderul mennyiert vesztegetik. ;)

Ha csak simán a tankot is meg lehet venni akkor olyan 4-5k között lesz az baráti lenne :dancing:

8 éve 9 hónapja #222210 Írta: gONE_CLICKin
Megválaszolva: gONE_CLICKin
A berlini trió tagjait (emlékeim szerint) csak csomagban szokták árulni. Már csak azárt is, mert ezeket a járgányokat felkokszolt legénységgel adták ki.

Mondjuk az is igaz, hogy az eddigi, idén decemberben művelt dolgaik után már semmin sem lepődnék meg a WG-től.

A svéd TD ágat pl. miért éri meg nekik ingyen/nagy kedvezményekkel, női személyzettel "egybe csomagolva" osztogatni?

Lehet, hogy januárban tudok majd fekete T-34-3-at is venni? :troll:

8 éve 9 hónapja #222214 Írta: Giromarton
Megválaszolva: Giromarton

A berlini trió tagjait (emlékeim szerint) csak csomagban szokták árulni. Már csak azárt is, mert ezeket a járgányokat felkokszolt legénységgel adták ki.

Mondjuk az is igaz, hogy az eddigi, idén decemberben művelt dolgaik után már semmin sem lepődnék meg a WG-től.

A svéd TD ágat pl. miért éri meg nekik ingyen/nagy kedvezményekkel, női személyzettel "egybe csomagolva" osztogatni?

Mert játszól vele. Húznád másképp a svéd TD-ket? Ugye nem? Így meg úgy vagy vele, ha már a 8-asig elszenvedtél kihúzod tizesig, mert az már használható. Közben több ezer csatát nyomsz le meg kredit farmot + prémiumot teszel bele. Ez egy elmetrükk. :troll:

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #222220 Írta: bfreshfishb
Megválaszolva: bfreshfishb

Nekem nagyon tetszik a 6os svéd, a skoda sem rossz, de messze van a m/42-57től, japán tigrisem nincs, de nem is igazán csábít....
Használhatóbbak sh-ban a lent írt tankok prémium verzióban is(rudy, cromwell b)

A mai millió dolláros kérdés:
- Melyik hatos prémet éri meg megvenni a játékon belüli tech treee-ből?
(arra az esetre, ha egyszer újra klánba tolnám a pici popómat)

Skoda T40? Ikea Strv m/42-57?
(utóbbi mellett szól az ingyen adott csaj legénység)
Esetleg legyek perverz és vegyek japán tigrincset?

Esetleg inkább tolja az ember a szimpla t34-85, cromwell, OI valamelyikével? (utóbbival nem játszottam a nerf óta, de azelőtt liláskodtam vele)

SU100y, dickie max, tog2 van, köszi :D

Szia!
A Skoda T40-et a buff után eladtam.:) és tök jó érzés volt. Azzal képtelenség volt bármit is eltalálni, ha nem szűkültél be fullra...(Pedig a TVP 50/51es 3 skilles fiúk verették benne) +hatalmas bálna test, és mégis papír...

Ellenben én csak ajánlani tudom a svéd hatos prémet.
Igaz, még csak 200 csatám van vele, de nagyon szeretem. A gun ugyan az, mint a "sima" 6os med ágyúja, csak ugye autoloader. Ami abból jó, hogy ha egyszer becéloztad, simán kapsz 4 sebző lövést. A gond, hogy nagy mák kell, hogy reload előtt kiszedd az ellenfelet, mert T6-ban 15 mp töltés, azért kicsit erős... érdemes menni a falkával és csipegetni.Maga az ágyú pontos (0.32), 2 mp-es intraclip (1,92 a szűkülés) célzásgyorsító érezhetően javít rajta és a légkondi is.
Ugyanakkor csak -6° a sülyledés, ami olykor meg tud szivatni.
Teste papír, még random pattanók is 20-ból egyszer. Lassú, lassan fordul, lassan mássza a hegyet.
Camoja tré.
De mindezek ellenére az ágyúja miatt -szerintem- egy szerethető és okosan mozogva használható verda. Randomra, SH-ra Csapatba (CW-re is vittem párszor, de oda lassú.:( ) De egy jó csapatban hasznos tag tudsz lenni Vele.
Azt a 6 sör-6 feles árat bőven megéri :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HUN_Sector

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #222236 Írta: HUN_Sector

Ez a kulcsmondat.

A Skorpion G-ben meg egy nagy elony, hogy szinte egyaltalan nem igenyel gold-ot. Az alap loszer viszont eleg draga, nem erdemes ossze-vissza lovoldozni.

Na igen, nálad jól látható a különbség. Prém nélkül a végösszeg a fele. Én javarészt prém fiók nélkül játszom és biza ilyen szomorkás kis összegek jönnek csak. Óhatatlanul is a régi értékeivel hasonlítom össze. Sőt, régen farm tanknak még a klasszikus, 'free' PZIV schmalturmot használtam, ami egy-egy átlagosan jó körben 20-25000 kreditet hozott prémium nélkül.

"A régi jó dolgokból mára nem maradt semmi" :/ Vagy a lőszer drága, vagy a javítás, vagy ennyire drasztikusan eltér a két fiók a végső összeszorzásnál, vagy az újabb tankok lettek marha drágák, ennyire nem követtem le minden változást. De már nem jön annyira a pénz, mint a korábbi időkben.

(Ui.: volt már type-al mínuszos köröm is :o)

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #222238 Írta: gONE_CLICKin
Megválaszolva: gONE_CLICKin

Mert játszól vele. Húznád másképp a svéd TD-ket? Ugye nem? Így meg úgy vagy vele, ha már a 8-asig elszenvedtél kihúzod tizesig, mert az már használható. Közben több ezer csatát nyomsz le meg kredit farmot + prémiumot teszel bele. Ez egy elmetrükk. :troll:

Hát.. én amúgy is végigtolnám azt az ágat. :oops: A td ág tele van fura kinézetű izékkel, úgyhogy nekem már csak az esztétikai élmény miatt is megérné. :woohoo: Aztán ott van a tizes, az egy igazi, multifunkciós mezőgazdasági munkagép . Az alján van tolólap, ha felborul, az elejével lehet gereblyézni, tüzelőállásban jó rámpának, vasúti kocsira, kamionba felterelni a jószágot. Szerintem a cső, tank felőli végén van porszívó és össze tudja szedni az esetlegesen földre szóródott szemes terményeket is. A végére jó volna még egy markolókanalas gém vagy egy bálázó, úgy volna tökéletes. Nem tudjátok, lesz belőle esetleg sárga kiadás?

Viccet félretéve, a svéd td ág még mindig jobban érdekel, mint mondjuk a fhanszia. Ahogy olvasom, sokan szidják is. Akkor az mikor lesz leócsózva?

A light-med-heavy vonal kevésbé érdekel. Az egyedüli, izgalmas kinézetú cucc a hatos szintű. Az olyan, mintha valami anime filmből szökött volna.

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #222241 Írta: Xizor111
Megválaszolva: Xizor111
Eddig ezt sikerült összehozni vele:
30 csata másfél misi kredit azaz átlag 50e/meccs prém fiókkal. Jó lesz ez. :)

Elég magasra tették a lécet vele, 5,5k és csak első osztály. :whistle:
Mellékletek:

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 10 órája 1 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 10 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.