Ha valakit érdekel a véleményem, szerintem érdemes a Skorpiont megvenni, mert 4 lövés már 2000 sebzés, és arra jól adja a kreditet. Igaz, nem noob-barát tank, nekem jó 100 csata kellett, amíg hozzászoktam, ezzel tanultam meg a bokor td-zést, és emiatt kaptam kedvet az Rhm ághoz. Mostanában egyre jobban megy vele a játék, pedig eleinte nem szerettem, mert nem volt vele sikerélményem. Az előnyei, hogy nagyot sebez, pontos az ágyú, nagyon jó a pen, szinte mindent átvisz még 10-es szinten is. A nagy hátránya hogy szinte sosem pattan, és kevés a HP, ez nekem eleinte nagy gondot okozott, mert mindig kilőttek 0 vagy 1 leadott sebzéssel, és így nyilván nem kaszáltam vele. Viszont gyors, ezért tök jól újra lehet vele pozícionálni. Nekem az első 100 csata jó tanulópénz volt, és nem állítom h most is olyan penge vagyok, de már nem rohanok előre mint egy hülye és inkább távolról boldogítom az ellenfelet. Tudom, sokan utálják ezt a tankot ellenfélként, de csak annak a kezében OP, aki tud vele bánni. 12 ezer ft-ért meg szintem ár/érték arányban a legjobb tank a játékban.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."