Jelenleg 55 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 4 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 5 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 7 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 16 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 18 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 7 hónapja #230275 Írta: Invincibleidiot
Megválaszolva: Invincibleidiot
Üdv! Segítséget szeretnék kérni :/ Tegnap meg akartam venni a patriotot de mikor felmentem az oldalra látom ám hogy mind a három csoda prém fenn van. Szóval tanácstalan vagyok hogy patriot vagy scorpion g legyen ( a ljberte annyira nem mozgat meg). Lényeg a fun factor lenne meg a használhatóság kredit annyira nem lényeg. Tudnátok mondani pro/kontra dolgokat? :thx2:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 7 hónapja #230277 Írta: dabombgirl
Megválaszolva: dabombgirl
Ha valakit érdekel a véleményem, szerintem érdemes a Skorpiont megvenni, mert 4 lövés már 2000 sebzés, és arra jól adja a kreditet. Igaz, nem noob-barát tank, nekem jó 100 csata kellett, amíg hozzászoktam, ezzel tanultam meg a bokor td-zést, és emiatt kaptam kedvet az Rhm ághoz. Mostanában egyre jobban megy vele a játék, pedig eleinte nem szerettem, mert nem volt vele sikerélményem. Az előnyei, hogy nagyot sebez, pontos az ágyú, nagyon jó a pen, szinte mindent átvisz még 10-es szinten is. A nagy hátránya hogy szinte sosem pattan, és kevés a HP, ez nekem eleinte nagy gondot okozott, mert mindig kilőttek 0 vagy 1 leadott sebzéssel, és így nyilván nem kaszáltam vele. Viszont gyors, ezért tök jól újra lehet vele pozícionálni. Nekem az első 100 csata jó tanulópénz volt, és nem állítom h most is olyan penge vagyok, de már nem rohanok előre mint egy hülye és inkább távolról boldogítom az ellenfelet. Tudom, sokan utálják ezt a tankot ellenfélként, de csak annak a kezében OP, aki tud vele bánni. 12 ezer ft-ért meg szintem ár/érték arányban a legjobb tank a játékban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomat

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #230278 Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor

Üdv! Segítséget szeretnék kérni :/ Tegnap meg akartam venni a patriotot de mikor felmentem az oldalra látom ám hogy mind a három csoda prém fenn van. Szóval tanácstalan vagyok hogy patriot vagy scorpion g legyen ( a ljberte annyira nem mozgat meg). Lényeg a fun factor lenne meg a használhatóság kredit annyira nem lényeg. Tudnátok mondani pro/kontra dolgokat? :thx2:

Csak így teljesen látatlanban és ismeretlenül. Szerintem egy igen jelentős szempont az is, hogy van-e az érintett tankokba legénységed? Húzol-e olyan ágat ahová be tudod ültetni őket?
Na meg ugye kinek mi a fun:
Valakinek az hogy hátulról lövöldöz 490-eket (akkor Skorpion).
Valakinek az ha a heavy dühöngőkben hatékony sidescrape-el és páncélszögeléssel lepattanót gyűjt és mellé még sebez is. (akkor Liberté)
Valaki pedig a hulldown jellegű, kisebb alfás, de valamivel mozgékonyabb supporter heavyket szereti (akkor Patriot)

Az hogy szerintem például az M4 Revó nagyon fun, azzal te nem vagy kisegítve, lehet megveszed és nem fog tetszeni.
Szóval inkább tölts le random visszajátszásokat az érintett tankokról a wotreplays-ről. Fontos hogy ne csak tank ászos köröket tölts le, nézz meg pár olyat is ahol közepesen teljesített az adott tank a csatában.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Invincibleidiot, Tindalos

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #230281 Írta: Invincibleidiot
Megválaszolva: Invincibleidiot
Köszi a gyors reagálást :) hát amcsi heavy ág kész a francia heavy ill. német td ág tervbe sincs nem is lesz jó darabig. Annyi még hogy sp megvan (és szeretem is) szóval patriottól nagyjából tudom mit várhatok.Viszont tetszik a g is csak a döntés nem megy :wb:

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #230283 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Felszerelésnek mit ajánlotok (SG)?
Rammer nyilván alap, a fő kérdés az, hogy a maradék két helyre az álcaháló/periszkóp/célzásgyorsító hármasból melyik kettő menjen fel. Utóbbi (célzásgy.) nélkül is használható (kezes) az ágyú?

8 éve 7 hónapja #230284 Írta: Nortonor

Rammer nyilván alap, a fő kérdés az, hogy a maradék két helyre az álcaháló/periszkóp/célzásgyorsító hármasból melyik kettő menjen fel. Utóbbi (célzásgy.) nélkül is használható (kezes) az ágyú?

Én egy új tanknál először mindig megnézem a vbaddicton hogy mit használnak rajta a legtöbben.
Equipment
Aztán ha valami nem tetszik rajta finomítok. 10 goldért nem egy nagy tétel leszedni ha nem jön be valami.

8 éve 7 hónapja #230285 Írta: dabombgirl
Megválaszolva: dabombgirl
Én töltésgyorsítót, álcát, meg periszkópot tettem rá. A szűküléssel így sincs semmi baj, szerintem nagyon jó így is, németeknél ez amúgy sem szokott gond lenni.

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #230303 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

Én egy új tanknál először mindig megnézem a vbaddicton hogy mit használnak rajta a legtöbben.
Equipment
Aztán ha valami nem tetszik rajta finomítok. 10 goldért nem egy nagy tétel leszedni ha nem jön be valami.

Megnéztem, érdekes.
Én töltésgyorsító + távcső + periszkóp hármassal használom.
Távcső nélkül rettenetesen kevés az alap látótáv, és abból indultam ki, hogy ha meghal a csapat nagyja, akkor nem lesz alkalmam folyamatosan kivárni helyzetváltoztatásoknál, hogy újra aktiválódjon a periszkóp, viszont csigaszemmel van esélyem még ezt-azt tenni.

Azért egyszer kipróbálom célzásgyorsítóval, időnként érzem hiányát :).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: akárkiakárhonnan

8 éve 7 hónapja #230307 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Én szelőzés, töltés, és célzásgyorsítót tennék rá...Így is..úgy is világít..Legalább gyorsabban lövök vele...mehetek a fedezékbe XD

8 éve 7 hónapja #230313 Írta: Nortonor

Én szelőzés, töltés, és célzásgyorsítót tennék rá...Így is..úgy is világít..Legalább gyorsabban lövök vele...mehetek a fedezékbe XD

A szellőzést nehéz lesz beletuszkolni, lévén, hogy nyitott küzdőterű. :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sunhair, Tomat

8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #230338 Írta: n3k3m8
Megválaszolva: n3k3m8

Most épp távcsővel, töltés- es célzásgyorsítóval használom, de nagyon sokáig álcaháló és periszkóp volt a rammer mellett. Valamivel több, mint 200 csata után azt kell mondjam, hogy nagyon pálya- és csapatfüggő, hogy melyik elosztás a jobb. 4-5 skilles srácok ülnek benne (E25-ben meg Borsigban nevelkedtek korábban, álcára és látótávra kihegyezve), de hát nagy dög, sokszor felspotolták a háló ellenére is. A mostani felszerelésekkel meg néha csodálkozok, hogy még mindig nem villant a paralámpa. Szóval vegyesek az érzéseim, talán ez a mostani kombó egy hajszálnyival jobbnak tűnik.

8 éve 7 hónapja #230342 Írta: Sztyopa
Megválaszolva: Sztyopa

Ráadásul felesleges is. 40pen felett bárki lő rá szellőzést. :)

8 éve 7 hónapja #230376 Írta: Sunhair
Megválaszolva: Sunhair

Igaz...emlékezetből írtam...tévedtem.... :thx2:

8 éve 7 hónapja #230477 Írta: Allanon44
Megválaszolva: Allanon44
Sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy megvettem a Patriotot, és milyen felszerelést érdemes rá pakolni, illetve milyen skilleket a legénységbe? előre is köszi a válaszokat.

8 éve 7 hónapja #230482 Írta: EnuresisNocturna
Megválaszolva: EnuresisNocturna
Véleményem szerint töltés gyorsító, stabilizátor és távcső.

Legénységnek attól függ mi van kéznél. Első sor BIA második sor 6.érzék látótáv és pontosság növelés majd harmadiknak szerelés. Utána kinek mi :)

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 11 órája 39 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 12 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.