Olvastam,hogy a Mutzot meg lehet majd venni a játékon belül is aranyért. Ez a többi, teszt szerveren kipróbálható tankra is igaz? Tehát ami most ott van a tech tree-ben verzióváltás után marad is?
Olvastam,hogy a Mutzot meg lehet majd venni a játékon belül is aranyért. Ez a többi, teszt szerveren kipróbálható tankra is igaz? Tehát ami most ott van a tech tree-ben verzióváltás után marad is?
Köszi!
Igen a Mutz esetében, ha jól tudom arról volt szó, hogy elérhető is lesz a tech tree-ben a verzióváltás után. Talán még a t7-es prémium VK is ilyen, de többire nem vennék mérget.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SzervaUr
kár pedig ez még a tigrisel jol is nézki szerintem.
Ja, amikor a 90-es evek elejen elkezdtek nyitogatni mindenfele a kinai boltokat Magyarorszagon, na ott bukkantak fel a hasonlo remek mintak az un. izompolokon.
Most valamiert a WG elkezdte ezeket a szarokat rapakolni a tankokra (Mutz, Skorpion G).
kár pedig ez még a tigrisel jol is nézki szerintem.
Ja, amikor a 90-es evek elejen elkezdtek nyitogatni mindenfele a kinai boltokat Magyarorszagon, na ott bukkantak fel a hasonlo remek mintak az un. izompolokon.
Most valamiert a WG elkezdte ezeket a szarokat rapakolni a tankokra (Mutz, Skorpion G).
lehet én vagyok az egyedüli kivétel de nekem a skorpin tetszik .
bár azt nefeledjük el, hogy igy megsporol nekünk a wg 300aranyat/tank mert van örök festés rajta.
mondjuk én nem kinézet miatt veszek tankot vagy huzok hanem használhatoság és sh cw -re alkalmas ,legyen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tetrament
Nem. De ezzel a géppel nem is szabad sznájperkedni, mert iszonyat bunkó elölről... Pattintásra tervezett. Iszonyat jó páncélja van, jó gunja, relatíve jó tempója. Szerintem nagyon fasza T8 tank. kb OPÉ.
Nem. De ezzel a géppel nem is szabad sznájperkedni, mert iszonyat bunkó elölről... Pattintásra tervezett. Iszonyat jó páncélja van, jó gunja, relatíve jó tempója. Szerintem nagyon fasza T8 tank. kb OPÉ.
Ahogy mondod. Nem szokásos nehéz tank taktikát igényel hogy forgatva, hanem az elejét kitolva srégen, lehetőség szerint jobbra fordulva hogy a kupola védve legyen. Brutálisan jól lehet használni. Tegnap sikerült vele Tier X ben is 3000+ apró sebzést és 4000k lepattantót össze szedni. Mondjuk a lepattantót megnyomta hogy kétszer pattant egy JGPZE100
Erről az FV heavyről tudna valaki valamit mondani akinek van vele esetleg némi tapasztalata?
Ritka mint a fehér holló. Lassú mint a csiga. Ennyi pénzért pedig kész vesztegetés. Arany nélkül még talán talán de a 171 átütés és a 31km/h kicsit megöli a játék élményt. Arról nem is beszélve, hogy hozza magával az angol nehezek minden kínját (frontális lőszer rekesz és gyújtás). Akkor már inkább tedd egy bögrébe a pénzt és jöhet az Object252U
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, uuee
Ritka mint a fehér holló. Lassú mint a csiga. Ennyi pénzért pedig kész vesztegetés. Arany nélkül még talán talán de a 171 átütés és a 31km/h kicsit megöli a játék élményt. Arról nem is beszélve, hogy hozza magával az angol nehezek minden kínját (frontális lőszer rekesz és gyújtás). Akkor már inkább tedd egy bögrébe a pénzt és jöhet az Object252U
Köszi az infót Az orosz heavy sem rossz, de én személy szerint elsősorban a belengetett svéd 8 as medet várom. Nagyon felkeltette az érdeklődésem. Remélem minél előbb megvehető lesz.
...én személy szerint elsősorban a belengetett svéd 8 as medet várom. Nagyon felkeltette az érdeklődésem. Remélem minél előbb megvehető lesz.
Ez én érdeklődésemet is felkeltette, ezért a teszt szerón "ki is próbáltam".
A recept:
Végy egy Centurion 1-et, szerelj fel rá mindent, de motornál csak a középsőt. Majd rakj rá egy repeszpáncélt, töltésgyorsítót és vizes lőszerrekeszt, ezzel megkapod az érkező STRV 81 mozgékonyságát.
Hogy miért? Az STRV 81 tornya vastagabb, ezáltal a tank is közel 6 tonnával nehezebb is lesz a Centurionnál, a motorja épp 650 lóerős, úgy mint a Centinél a középső. A fent említett felszereléseket azért raktam rá, mert ezek a legnehezebbek, de az STRV még így is vagy 5 tonnával nehezebb lesz. Ezzel kb megkapjuk az STRV körülbelüli mozgékonyságát a Cent1-en. Nekem kicsit az FV 4202-re hasonlít a dinamizmusa
...én személy szerint elsősorban a belengetett svéd 8 as medet várom. Nagyon felkeltette az érdeklődésem. Remélem minél előbb megvehető lesz.
Ez én érdeklődésemet is felkeltette, ezért a teszt szerón "ki is próbáltam".
A recept:
Végy egy Centurion 1-et, szerelj fel rá mindent, de motornál csak a középsőt. Majd rakj rá egy repeszpáncélt, töltésgyorsítót és vizes lőszerrekeszt, ezzel megkapod az érkező STRV 81 mozgékonyságát.
Hogy miért? Az STRV 81 tornya vastagabb, ezáltal a tank is közel 6 tonnával nehezebb is lesz a Centurionnál, a motorja épp 650 lóerős, úgy mint a Centinél a középső. A fent említett felszereléseket azért raktam rá, mert ezek a legnehezebbek, de az STRV még így is vagy 5 tonnával nehezebb lesz. Ezzel kb megkapjuk az STRV körülbelüli mozgékonyságát a Cent1-en. Nekem kicsit az FV 4202-re hasonlít a dinamizmusa
Ja hogy jaaaa. Bent van teszt szerveren. Köszönöm az infót. Legutóbb nem akarok hazudni 2 hete kb még nem volt bent. Meg is van a délutáni program Köszönöm az infókat mindenről
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."