Ja hogy jaaaa. Bent van teszt szerveren. Köszönöm az infót. Legutóbb nem akarok hazudni 2 hete kb még nem volt bent. Meg is van a délutáni program Köszönöm az infókat mindenről
Épp ezaz, nincs bent teszt szerón. Azért építettem át a Centi 1-et hogy hasonlítson hozzá a mozgékonysága, ezzel teszteltem, hogy mire lehet számítani.
Ja hogy jaaaa. Bent van teszt szerveren. Köszönöm az infót. Legutóbb nem akarok hazudni 2 hete kb még nem volt bent. Meg is van a délutáni program Köszönöm az infókat mindenről
Épp ezaz, nincs bent teszt szerón. Azért építettem át a Centi 1-et hogy hasonlítson hozzá a mozgékonysága, ezzel teszteltem, hogy mire lehet számítani.
Bocs, így már akkor mindent értek kapják be. Minden szir szart ki lehet próbálni én egyszer akarnék kipróbálni valamit és erre nem lehet
Nem lenne ezzel gond, ha kapna egy életképesebb ágyút, mondjuk mint a Centurion-é, de hogy is gondoltak egy prémiumtankot behozni a Black Prince mellé ami mindenben rosszabb nála. Na jó talán valamivel mozgékonyabb, de így ennyi. Se egy életképes toronyfront, vagy side armor, se egy pontos vagy nagy DPM-ű ágyú... Simán az egyik legrosszabb prémiumtank.
Egy előnyét azért észre vettem én személy szerint. A Black Princehez képest szerintem sokkal jobban néz ki Ez azért előny, lehet semmiben nem jó de korrektül kinéz
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
Pedig nemrég volt a shopban... ott lehetett találkozni vele. Nem rossz vas, csak ... egyrészt nem igazán értem miért venne valaki hetes prém heavyt ( akkor már inkább nyolcas: legénységet is kicsit jobban húz, meg nyolcas csapatba ha beviszi akkor farmolni is jobban lehet nyolcassal) ... meg ha IS-2 Berlin-t vesz ahhoz nulladik skillsoros legénységet is kap.. a KV-122-höz viszont ez utóbbi "nem jár".
Szóval "gyűjtői darab"
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, MegaJani, Ba_nshee
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."