Földúton közelébe sem ment az új max sebességnek, 40 körül mozgott. Megint maradt a dombról lefelé elvi max. sebesség.
Voltál már városi pályán, aszfalton mi a tapasztalat?
Nem mentem meg varosi palyan az uj Panther/M10-el de erezhetoen jobb lett a mozgekonysaga szerintem.
Gyors ütemben tolnak erre a tankra egy nerfet szerintem, ha ennyire OP lett. Csak megvárják, míg jó sokan rácuppannak.
Oszinten mondom, remelem hogy igy lesz! Nevetseges, hogy a normal tankoknal jobb premium tankokat adnak ki. Ha a jatek elmegy teljesen ilyen pay to win iranyba akkor abba fogom hagyni.
Az uj premium tankoknak maximum a normal tankokkal megyezo erejunek kene lenni! De a Skorpion G, Liberte, Patriot es most a Defender (foleg a Defender) jobbra seikerultek mint a normal tarsaik.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Snoke
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Snoke
Látogató
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#231803Írta: Snoke
Megválaszolva: Snoke
Benéztem egy-két live-ba. Tele van minden maus-szal, meg 252U-val. Eléggé szivatják a népet és még a hátsó tornyos löwe tulajok fel sem ébredtek. Érdekes napok elé nézünk tier 8-tól felfelé.
Gyors ütemben tolnak erre a tankra egy nerfet szerintem, ha ennyire OP lett. Csak megvárják, míg jó sokan rácuppannak.
Oszinten mondom, remelem hogy igy lesz! Nevetseges, hogy a normal tankoknal jobb premium tankokat adnak ki. Ha a jatek elmegy teljesen ilyen pay to win iranyba akkor abba fogom hagyni.
Az uj premium tankoknak maximum a normal tankokkal megyezo erejunek kene lenni! De a Skorpion G, Liberte, Patriot es most a Defender (foleg a Defender) jobbra seikerultek mint a normal tarsaik.
Skorpion G még mindíg nagyon jó ez tény ,de a Liberte-t már szinte miondenki kiismerte. Ismerik a gyenge pontot vagy ha van más célpont akkor nem azt lövik ez a ritkább .Amúgy lassan tényleg oda jutunk , hogy T8 prémtankokról fog szólni .
Skorpion G még mindíg nagyon jó ez tény ,de a Liberte-t már szinte miondenki kiismerte. Ismerik a gyenge pontot vagy ha van más célpont akkor nem azt lövik ez a ritkább .Amúgy lassan tényleg oda jutunk , hogy T8 prémtankokról fog szólni .
A Skorpio valóban jó, viszont a Libertevel azt tapasztalom hogy egyre többen spamelik az elejére a goldot sajnos, így kicsit már nehezebb használni.
A defender nagyon jónak tűnik, alig várom hogy haza érjek a melóból és megvegyem.
Szerintem várjunk még ezzel a kijelentéssel. Jó kört mentél, de senki nem lőtt rád, szinte. Ilyen volt a Liberté is és látjuk mi lett belőle, pedig még +hp-t is kapott. Na meg itt az újdonság varázsa és a plusz kezdeti rng
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: flexman911
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."