Nekem tetszik, meg nekem való. Többet hét meccs után inkább nem.
Bazsi neked tenyleg tetszik a Pilot?
Lehet adnom kene neki egy eselyt? Valahogy olyan semmilyennek tunik a Patton KR mellett.
Nem akarom elkiabálni, de egyelőre ahm.
Gyakorlatban nálam a konkurencia a CDC és 44100. Nem egy különlegesség, de ezekkel összevetve nagyon ott van az az aim time + rejtett statok. Ha le is van maradva irányíthatóságban, a top speed elég elérni a fontos pozíciókat, talajellenállás is érződik (jól jön sok gyakori pályán).
De nem hiszem, hogy bármit kihagynál. Nahdeha tegyük fel, se pattonod, se persinged, se semmilyen usa meded nem lenne? Akkor azért lehet beleszaladna párszáz meccs közepes lelkesedéssel, nem?
(Közben felképez egy legénységet is nálam. Hoz mérsékelt creditet. És végre volt jó okom kukázni a t67et is. )
Last edit: 8 éve 6 hónapja by Ba_nshee.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Tomat, MegaJani
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja#235327Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
S mi az az ok, ami miatt kukáztad a T67-et?
A legénység miatt, onnan kerültek át.
Így fogalmaztam, mert már régóta nem köt le a vele való játék.
De ha annak szól a kérdés, ne aggódj, még mindig OP .
Gondolom valami olyasmi lehet az oka mint nalam-pici alfa, varosi palyakon frusztralo teljesitmeny. 3x adtam el/vettem vissza de tobbet nem, marad kint a garazsbol.
Gondolom valami olyasmi lehet az oka mint nalam-pici alfa, varosi palyakon frusztralo teljesitmeny. 3x adtam el/vettem vissza de tobbet nem, marad kint a garazsbol.
Akkor az jó sok aranyadba kerülhetett, ha onnan vitted tovább a kemény legényeket. Jaja, azt tudom, küldi teljesítésre kiváló. Kis vadállat, nagyon imádnivaló. Viszont, képtelen vagyok kihúzni rá a 3. csillagot, mert meg mindig annyi pro játékos szereti nyúzni. Próbáld meggyőzni őket is, hogy adják el, hogy idővel én is eladhassam
Akkor az jó sok aranyadba kerülhetett, ha onnan vitted tovább a kemény legényeket. Jaja, azt tudom, küldi teljesítésre kiváló. Kis vadállat, nagyon imádnivaló. Viszont, képtelen vagyok kihúzni rá a 3. csillagot, mert meg mindig annyi pro játékos szereti nyúzni. Próbáld meggyőzni őket is, hogy adják el, hogy idővel én is eladhassam
Pont annyi, mintha máshonnan vittem volna aranyért?
Jah az is, T55a küldetéseket már nem lehet T5 csinálni.
Hát, nem véletlen hívják sokan szégyencsillagnak a harmadikot a t67en .
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: juliensorrel
Pont annyi, mintha máshonnan vittem volna aranyért?
Jah az is, T55a küldetéseket már nem lehet T5 csinálni.
Hát, nem véletlen hívják sokan szégyencsillagnak a harmadikot a t67en .
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee
Sziasztok! 6token fog hiányozni a T25 Pilothoz ha a holnapi küldit megtudom csinálni,sajnos több küldit nemtudtam megcsinálni nem volt rá időm :/ megér 4k a tank? vagy semmiképp ne költsön rá az ember? :/
Sziasztok! 6token fog hiányozni a T25 Pilothoz ha a holnapi küldit megtudom csinálni,sajnos több küldit nemtudtam megcsinálni nem volt rá időm :/ megér 4k a tank? vagy semmiképp ne költsön rá az ember? :/
Ha van rá 4e Forintod és nincs más prém tankod, akkor ez így ebben a formában a legolcsóbb tier 8-as prém tank lenne. Ha csak ezt nézem, akkor megérheti.
Az megint más kérdés, hogy ha van amúgy kredit farmoló más prém tankod és persze az is kérdés, hogy mennyire fekszik neked ez az amcsi közepes tank.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...