Ha vettem tokent a küldiben, de utána megcsináltam, mint plusz tokent, azt visszakapom aranyban, vagy isten fizesse meg?
Olvastam hivatalos oldalon, 600 arany visszajár, de előszört nem akartam hinni a szememnek, mert azt írták, hogy március 27 és MÁJUS 27 között küldik a 600 goldot tokenenként...
Ha vettem tokent a küldiben, de utána megcsináltam, mint plusz tokent, azt visszakapom aranyban, vagy isten fizesse meg?[/quote
Olvastam hivatalos oldalon, 600 arany visszajár, de előszört nem akartam hinni a szememnek, mert azt írták, hogy március 27 és MÁJUS 27 között küldik a 600 goldot tokenenként...
Srácok!! Gyors válasz kellene vkitől. Kaptam egy 20%-os kupont a SU-100Y-ra... Megéri megvenni? Van elég jó tank. Ahogy néztem, legénység képzésre nem rossz. Gondolom nem kifejezetten SH-ra/CW-re való... annak ellenére megéri? Csak 20 órám, holnap pedig nem is leszek gépnél
A su100 jobb. Igaz, 390+25% a sebzési maximuma szemben a 440+25%-al, de cserébe jóval kisebb és mozgékonyabb. Ráadásul a su100y csöve a torony közepén van, ergo mikor még domb mögött vagy, már akkor lövik a kobakodat.
Hovatovább mostanság egyre rosszabb a kezelése... Pontatlanabb, MM weight-ja szerintem változott, elég gyakran lát tier 8-at. Azon se lepődnék meg, ha a gun markok megléte változtatna a MM súlyozási besoroláson.
Srácok!! Gyors válasz kellene vkitől. Kaptam egy 20%-os kupont a SU-100Y-ra... Megéri megvenni? Van elég jó tank. Ahogy néztem, legénység képzésre nem rossz. Gondolom nem kifejezetten SH-ra/CW-re való... annak ellenére megéri? Csak 20 órám, holnap pedig nem is leszek gépnél
20% kupon? A 6-os 7-es prémiumtankokra a nagyobb leárazós akciókkor nem 30%-os leárazás szokott lenni? Mert akkor már meg is van a válasz.
Ha vettem tokent a küldiben, de utána megcsináltam, mint plusz tokent, azt visszakapom aranyban, vagy isten fizesse meg?
Ez engem is nagyon érdekelne, mert én is vettem 4 tokent de mégis lett időm és kettőt megcsináltam. Jól jönne az az 1200 arany. Ha valaki tud róla bővebb információval szolgálni, vagy belinkelni az oldalt ahol ez megtalálható azt nagyon megköszönném.
Valamiért elővettem az anno vett matilda 4-et, első körnek nem rossz, csak mikor +100 hp-val vagyok 2 arty és egy full hp-s pz T-25 ellen, az nem vicces...
Az újabb rekordom az FV4202-vel. +50% kredit növelőt aktiváltam 1 órára. 1óra és 5 perc játék, 9 csata. Az első csata után reseteltem, az 64613 nettó kreditet hozott, azaz durván egy óra alatt sikerült 734k kreditet farmolnom. Ez szerintem a legjobb tier8 prémium med tank a többszöri buff után. Különösebben nem is megy kiemelkedően jól vele nekem, lehetne még fejleszteni az átlagsebzésen.
Tisztelettel szeretném megkérdezni, hogy az M6A2E1, ami állítólag benne lesz április 1.-én a speciális ajánlat fórmájában a shopban, ugye t8 prm tankról lévén szó mindenkiben izgalmat kelthet, az mennyire jó ? Csak gyűjtői darab vagy használhatóságát tekintve is kiváló lehet?
Nem találtam elemzést itt róla, ezért kérdezem. Ez még limites?
Tisztelettel szeretném megkérdezni, hogy az M6A2E1, ami állítólag benne lesz április 1.-én a speciális ajánlat fórmájában a shopban, ugye t8 prm tankról lévén szó mindenkiben izgalmat kelthet, az mennyire jó ? Csak gyűjtői darab vagy használhatóságát tekintve is kiváló lehet?
Nem találtam elemzést itt róla, ezért kérdezem. Ez még limites?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...