Jelenleg 58 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 6 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 7 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 14 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 21 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Prémium harckocsik

8 éve 5 hónapja #236114 Írta: Syddal
Megválaszolva: Syddal

Sziasztok!

T26E4 SuperPershing-et érdemes megvenni?Milyen most buff után?A páncélja mennyire használható? :unsure:

Nem erdemes. Mindig a legujabb prem tankokbol erdemes valogatni, mert az uj trend szerint az uj 8-as premek mar egyenertekuek a normal tarsaikkal (vagy meg erosebbek).

Ha amcsi prem medet keresel direkt akkor varnek a Patton KR-re.

Fogadd meg Dobilaci tanácsát. ;)
Nekem ugyan nincs meg a T26E4 SuperPershing, a Patton KR viszont igen, és egy olyan amatőr kezében is mint amilyen én vagyok, használható tank... Ráadásként ellenfélként szívesebben találkozom a T26E4-el, mint a koreai tankkal. :)

Szerintem meg nyugodtan vedd meg, nagyon jó tank a buff után pedig nagyon is jól használható. 192 lett a penje a páncélja még mindig nagyon jó és nem beszélve arról, hogy tier limites még 9-ek közzé is ritkán rakja. Utoljára, de nem utolsó sorban egy igazi pénz gyár.Olcsó lőszer és olcsó felujítás csataután. higgy nekem több mint ezer csatám van vele. )

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 5 hónapja #236117 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
Kezdőknek jobb az SP, mert tud néha pattintani (főleg ha másik kezdő lövi). Viszont lomha és emiatt nem egy "kerri májszter". Én a sebessége (annak hiánya) miatt biztos soha nem venném meg.

8 éve 5 hónapja #236118 Írta: Szmertyij
Megválaszolva: Szmertyij

Ráadásként ellenfélként szívesebben találkozom a T26E4-el, mint a koreai tankkal. :)

Hát ezzel nem sokan vannak így, az én tapasztalatom inkább az, hogy ha tehetik elkerülik az SP-t. (nyilván nem mindenki)
Vagy pl ott van az is, ha több tankkal belefutsz az ellenbe, nem az SP-t fogják lőni. (mindenki a biztos sebzésre megy)

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #236142 Írta: R3dd1ngt0n
Megválaszolva: R3dd1ngt0n
én nemrég kezdtem el a svéd ágat , az strv s1et ahogy nézem ne az udeshez hasonlítsd hanem a felette lévők butítottjához... nehezebben mozog de inkább lassabban gyorsul ... a 90mm lövegek pattognak róla ! állhatk az szuper pöri patton kr elött ők tuti nem lőnek be , álcája durva a löveg gyors és pontos, viszont ez a 2ms lövészmód váltás azért szivatós én szokom ... 1200at csukott szemmel sebzel vele...
de feltétlen lopakodó:) ja és , arany lőszert viszek magammal , de ha 1 et 1 et elhasználok sokat mondok , így gazdaságos is :)

Mai napi első game :)

Mellékletek:

8 éve 5 hónapja #236143 Írta: Vy3R
Megválaszolva: Vy3R

Sziasztok!

T26E4 SuperPershing-et érdemes megvenni?Milyen most buff után?A páncélja mennyire használható? :unsure:

500 csata után: szép tank!! :D

Viccet félretéve: egy időben nem használtam, a páncélja lutri, VI-os medek szemből frontra belővik néha alap AP-val, máskor meg E75, Object-ek küszködnek vele... nem lehet kiszámolni. A régi 181-es vagy hanyas pennel kaksis volt, de viszont 192-essel már lehet full goldon kívül mást is betölteni. Jól hozza a pénzt (nagyon), viszont ha nem érsz oda a csatába, nem hoz sokat... Szegény ember pénznyomdája, mert összességében inkább megéri, mint nem :) Én szeretem. Nagyon. Ha választanom kellene pl az FV4202 és sz SP között, az FV már rég csak credit formájában lenne az accomon. Annál 17X jobb. 18X.

8 éve 5 hónapja #236144 Írta: 8asZolee
Megválaszolva: 8asZolee

Sziasztok!

Próbáld ki tesztszerveren! Akkor talán biztos lehetsz a dolgodban.

8 éve 5 hónapja #236156 Írta: Horgony1
Megválaszolva: Horgony1

Sziasztok!

Próbáld ki tesztszerveren! Akkor talán biztos lehetsz a dolgodban.

Szerintem még mindíg nagyon megéri megvenni ,de ez csak akkor igaz ha ismered a gyenge pontokat és meg tudsz barátkozni a lassúságával. Pár hónapja vettem csak meg ,de nekem tetszik . Sajnos vannak csaták ahol a sebessége korlátozza le a sebzésem mértékét és ez bosszantó .Tierlimites így az alap lőszer majd minden tankra elég , amire pedig nem arra ott a kellemes prémskuló .

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #236157 Írta: paracletos
Megválaszolva: paracletos
"Mutz or Panther 2 that is the question"

Üdvölet Pajtosok!

Kissé furcsa lehet a kérdésem, sokan le fognak hülyézni talán..de kezdjünk bele.

Van a garázsban egy Mutz.
Nem rossz, szép, aranyos kis gép.
Viszont a napokban vettem észre, hogy a free tech ágon a Panther 2 kapott egy nagyobb ágyút.
Én anno a 7-es Panther-t nagyon szerettem.
Azon gondolkodom, hogy mi lenne ha eladnám a Mutz-ot és lecserélném a Panther 2-re......
Tudom, tudom, hogy minek adnám el emiatt a Mutz-ot, hiszen ha más nem: a legénységét is tudom fejleszteni benne (nem csak a Panther2 legénységét, hanem a Leo1 stb stb is)
Viszont az utóbbi időben valahogy nagyon minimalista iránystílust vettem fel.
Eladtam minden olyan gépet, amivel nem nagyon játszom...
Legyen csak pár jó tankom és nem kell több..minden legénység a helyén már, nem kell húzni őket..van pár másik prém tank farmolni, melyekkel szívesebben játszom..
Nem vagyok gyűjtő, nem fogom eladni az accot soha (nem érdekel , hogy milyen prém tankokkal van növelve az értéke). Igazából már minden a helyén van, itt csak egy tank cseréről lenne szó..

Tanácstalan vagyok.

Egy picit viszont félek attól, hogy nem fog beválni annyira a Panther 2 és meg fogom bánni, hogy eladtam a Mutz-ot..
Igazából a Mutz megtartása ill. eladása pro/kontra vélemények segítenének, hogy végül jó döntést hozzak.

Köszönöm,
Üdv:
Egy sniper...

8 éve 5 hónapja #236158 Írta: Horgony1
Megválaszolva: Horgony1
Prémtankot eladni ? Miért nincs elég credited ? Nekem is több olyan tank áll a garázsban amivel egyáltalán nem játszom már mégsem adom el .Egyszer talán jó lesz valamire alapon . Pl T34,Jt8.8,Dickermax ,Chieftain 95 ,IS5,
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: paracletos

8 éve 5 hónapja #236159 Írta: Shrek
Megválaszolva: Shrek
De miért akarod eladni a Mutz-ot? Az a P2 egy normál tank, a Párducból tudod kihúzni. Mellette megmaradhat a Mutz legénységet képezni vagy farmolni esetleg olyan küldihez, ahová mozgékonyabb tank kell. Amúgy papíron nem rossz az az új ágyú, csak kicsi az alfája így a dpm sem lesz túl nagy. Sniperkedni biztos lehet vele, a P2 nagyjából arról is szól, mert se sebessége, se páncélja, se dpm-je.

8 éve 5 hónapja #236160 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1
Swarci pancit vettem 10.221 forintért. Ha eladnám kapnék 1.746.230 ezüstöt. A Panther II 2.390.000 ezüst. A shopban 9.272 forintba kerül 2 és fél millió ezüst és 2550 arany.
Nehéz ügy... :scratch: :wb:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: paracletos, MegaJani

8 éve 5 hónapja #236161 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

"Mutz or Panther 2 that is the question"

Egyszerű. Vedd meg a panther2-t és próbáld ki. :)
Amúgy a garázsban "tartaléknak" be lehet állítani a tankot, így nem fogod látni. De mégsem adod el, ha később kell elő tudod venni. Így a minimál stílusod is megmarad és a kecske is jóllakott. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: paracletos, MegaJani

8 éve 5 hónapja #236162 Írta: Bakkaroo
Megválaszolva: Bakkaroo

A Panther II 2.390.000 ezüst.

A Mutz két nap alatt termel ennyit (prém nélkül legfeljebb három). Prémium tankot eladni butaság. Menj a Mucussal pár tucat kört és vedd meg a Panther II-t! Ha nem jön be, akkor eladod és mindig maradt egy Mutz-od...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Vy3R, paracletos, Sics, MegaJani

8 éve 5 hónapja #236174 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

A Panther II 2.390.000 ezüst.

A Mutz két nap alatt termel ennyit (prém nélkül legfeljebb három). Prémium tankot eladni butaság. Menj a Mucussal pár tucat kört és vedd meg a Panther II-t! Ha nem jön be, akkor eladod és mindig maradt egy Mutz-od...

Sajnos a Panther II is áll a garázsban. De az üzenetet majd átadom >>paracletos<< szakinak. shaking

8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #236217 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas

Most kértem meg az AMX-4-49 LIBERTÉ "swappolását" a WG-nél. Hátha átrakják STANDARD-ra, mint a Patriotot... Majd megírom, sikerült-e.

Ma délutánra sikerült: belopakodtak a garázsba és lekaparták azt a mókás, kakasos, piros-fehér-kék festést. :banana:

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 órája 13 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 2 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.