Szia! Megvan! Nem sokat mentem vele, mert másik projekt van
Amíg láncon van nagyon gyors, ügyes, de semmit nem ér az ágyúja, amint talpalsz, ez megfordul! Nagyon pontos, gyorsan tölt, gyorsan száll a lövedék, 288 pen, ha forogsz, nem esik le a háló és a periszkóp(előre-hátra mozgásnál igen),0 célzási idő, nagyon jó álca és szépen pattognak róla...
Én azon filóztam, hogy ez az Strv S1 alig-alig különbözik az UDES-től... tudom, hogy hülye kérdés, de megéri kifizetni 12.200 Ft-ot egy icipicit módosított Udes-ért?
Én úgy látom, hogy a Skorpion G-nek nincs a játékban alternatívája, és az ugyanennyibe kerül...
Én azon filóztam, hogy ez az Strv S1 alig-alig különbözik az UDES-től... tudom, hogy hülye kérdés, de megéri kifizetni 12.200 Ft-ot egy icipicit módosított Udes-ért?
Én úgy látom, hogy a Skorpion G-nek nincs a játékban alternatívája, és az ugyanennyibe kerül...
A leglényegesebb különbség az a plusz 10 milli páncél. Aha, mondaná valaki röhögve, nem mindegy, hogy 3 centi furnér véd a széltől vagy 4? Hát kurvára nem, mert sokkal kevesebb tank overmatcheli, mint az UDES-t...
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Snoke
Látogató
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja#236076Írta: Snoke
T26E4 SuperPershing-et érdemes megvenni?Milyen most buff után?A páncélja mennyire használható?
Nem erdemes. Mindig a legujabb prem tankokbol erdemes valogatni, mert az uj trend szerint az uj 8-as premek mar egyenertekuek a normal tarsaikkal (vagy meg erosebbek).
Ha amcsi prem medet keresel direkt akkor varnek a Patton KR-re.
T26E4 SuperPershing-et érdemes megvenni?Milyen most buff után?A páncélja mennyire használható?
Én kb. 1 hónapja vettem meg. Azóta is az egyik kedvencem. Annyi baja van, hogy lassú. Minden másban oké, szerintem. Nehezekkel szoktam együtt menni, ott nem feltűnő a lomhasága.
Nem erdemes. Mindig a legujabb prem tankokbol erdemes valogatni, mert az uj trend szerint az uj 8-as premek mar egyenertekuek a normal tarsaikkal (vagy meg erosebbek).
Ha amcsi prem medet keresel direkt akkor varnek a Patton KR-re.
Fogadd meg Dobilaci tanácsát.
Nekem ugyan nincs meg a T26E4 SuperPershing, a Patton KR viszont igen, és egy olyan amatőr kezében is mint amilyen én vagyok, használható tank... Ráadásként ellenfélként szívesebben találkozom a T26E4-el, mint a koreai tankkal.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...