..a francia revolizét nézegetem,meg a vk 45.03 -at...rendkívül magasan tejelnek nem tudom élvezetes -e velük a játék,megéri-e nem szeretek sokat költeni a játékra...
Hm.
Tehát a HTC-ért kapható 3500 goldot beválthatom egy 7-es vagy 8-as szintű prémtankért? Beszámítja a 3500 goldot, aztán nekem már csak ki kell egészíteni annyival, hogy kijöjjön a kívánt mennyiségű gold, ergó nem kapom meg a goldot ténylegesen, muszáj cserélni.
( Bocsi az értetlenkedésem miatt )
Hm.
Tehát a HTC-ért kapható 3500 goldot beválthatom egy 7-es vagy 8-as szintű prémtankért? Beszámítja a 3500 goldot, aztán nekem már csak ki kell egészíteni annyival, hogy kijöjjön a kívánt mennyiségű gold, ergó nem kapom meg a goldot ténylegesen, muszáj cserélni.
( Bocsi az értetlenkedésem miatt )
Valahol félrement a sztori. Nyeremény és special tankot nem fogsz tudni beváltani, csak és kizárólag prémiumot. Legalábbis én anno így olvastam. A stug IV, a T28 htc, a t55, az object 260, a t22sr, a vk löwe frankenstein és egyéb speciális, prémium faktorral nem rendelkező tankok nem tartoznak ebbe az osztályba.
Pedig a T28 HTC ott van 3500-ért. A Stug meg kisebb mint Tier 6, ezért nem is jelenik meg opcióként. Ez a kettő van meg nekem a nyeremény tankokból beváltásnál.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...