Sziasztok!
Én is szeretnék cserélni, a T25 Pilotot gondoltam egy T-34-3-mal helyettesíteni. Tudnátok írni személyes tapasztalatokat vele? Főként a jövőbeli WZ-120-amra szeretnék legénységet húzni.
Én az akciós részét nem vetném el, mivel Május 16-ig van ez a lehetőség, és közben lesz egy "Military Parade" remélhetőleg.
És a hírben is ez van: "active premium tank discounts may affect the value of the vehicle you are attempting to trade in, if that vehicle is eligible for the discount. Discounted vehicles will be marked accordingly in the trade-in window."
Ha nem is lesz, én nem kapkodom el, de az IS-6,T28 Conc., TOG II, Dicker Max mehet a levesbe. Talán Revo lesz helyette v. SP.
arra azért számítsál, hogy ha akciósan veszel valamit, akkor az eladási/ cserélési ára is akcósan van számolva! magyarul ha 8ast akarsz akciósan cserélni akciós 8assal, akkor buksz az eladott/becserél vason.
én ezt az egész csereberét kihagyom, főleg hogy csak 1et lehet 1be. ha lehetne 2-3, akkor simán bezúznék párat 1 újért. de így, jelen formában inkább hagyom a garázsban, és megveszem ami kell.
Sziasztok . Vélemény és tapasztalatot kérnék , hogy SU-122-44 vagy SU-100Y ? Alsó orosz td ágat kezdtem húzni , melyik a jobban játszható véleményetek szerint ? Előre is köszi a segítséget .
Sziasztok!
Én is szeretnék cserélni, a T25 Pilotot gondoltam egy T-34-3-mal helyettesíteni. Tudnátok írni személyes tapasztalatokat vele? Főként a jövőbeli WZ-120-amra szeretnék legénységet húzni.
Nekem volt, nem ajánlom. Lassan gyorsul, bár kellemes a végsebessége. Sokáig tölt, sokáig céloz, nem valami pontos, ammorack érzékeny, plusz úgy alapból drága egy prém.
Sziasztok . Vélemény és tapasztalatot kérnék , hogy SU-122-44 vagy SU-100Y ? Alsó orosz td ágat kezdtem húzni , melyik a jobban játszható véleményetek szerint ? Előre is köszi a segítséget .
100y om van, arról vegyesek az érzelme. HA talál, akkor jól sebez. a hangsúly a HA ! nekem régen jól ment vele, de pár hónapja csak T8 és rengeteg lövés megy mellé ill. kritikus...nagy és papír. most tervezem (elveim ellenére) hogy bezúzatom egy 6os svéd medre ezt vagy a Dickert amit nyertem. de a dicker használhatóbbnak érzem mint ennek a su nak a szeszélyes ágyúját
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: nagy_vasalo
Én a wz111 szeretném becserélni 50t-re. Szeretnék véleményeket kérni.2000sebzésre mennyit ad. Kíváncsi vagyok a véleményére, akinek megvan milyen a tank most
Előre is köszi
Én a wz111 szeretném becserélni 50t-re. Szeretnék véleményeket kérni.2000sebzésre mennyit ad. Kíváncsi vagyok a véleményére, akinek megvan milyen a tank most
Előre is köszi
Most jelenleg a 8-9-es lightok miatt meg van borulva a meta, igy a 8-as premeknek nincs konnyu dolga. Az FCM 50t az egy medkent jatszhato heavy tank, eleg papir es serulekeny. Az agyuja az "francias"-an szor de nem veszes, az atutese pedig mindenre eleg a tier limit miatt.
Most nem tudom neked megmondani mennyit keres pontosan de nezz meg par replay-t:
100y om van, arról vegyesek az érzelme. HA talál, akkor jól sebez. a hangsúly a HA ! nekem régen jól ment vele, de pár hónapja csak T8 és rengeteg lövés megy mellé ill. kritikus...nagy és papír. most tervezem (elveim ellenére) hogy bezúzatom egy 6os svéd medre ezt vagy a Dickert amit nyertem. de a dicker használhatóbbnak érzem mint ennek a su nak a szeszélyes ágyúját
Jól látod. A su100y használhatatlanná lett téve. Most hogy rejtett nerf, vagy csak minden másik tank lett erősebb, az rejtély.
De a lövések pontatlanok, sokáig szűkül, minden átüti, lassú. Az új tankok (ld. kínai td-k) és a régebbiek (su-100) alacsonyabb profillal, közel megegyező átütéssel és sebzéssel, nagyobb roffal hozzák ugyanezt. Imádja a kritikus 0dmg találatokat bevinni, pl. láncra.
Régen jó volt, de ma már elég rossz tank.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: nagy_vasalo
Előre is köszi
Nem rossz tank, mentem vele néhány kört az új verzió óta. Különösebb gond nincs vele. Érdekes, de a kapáslövések működnek nálam; azt hiszem erre szükség is van, hiszen a páncélja nem az igazi, de képes troll módon pattintani. Néha. A mozgékonysága, a tier limit, az elméleti páncél (ami néha működik), és az alap átütése még életképessé teszi a játékban. Legalábbis nálam.
Szerk.: meglátásom szerint az FCM nem keres túl jól, mert a vele szemben támasztott elvárások elég magasak. 2000-re (sebzés) kb. 40-50 ezer kredit, viszont 4-5 ezer sebzésre 90-100. Ahhoz, hogy több legyen, kell a sebzés közreműködés is. De ezt csak úgy fejből mondom.
Last edit: 8 éve 4 hónapja by setelekot 1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: csikidix
Olvasgattam és látom többeknek felmerült az sta-2 illetve a rev.
Én is tétováztam, de végül a rev.-re cseréltem be a t34-emet. Nekem pozitív élményeim vannak vele. Van egy szerintem elég korrekt ágyúja, ami elég jó ágyúkezeléssel és pontossággal van megáldva, ezt megfejeli egy 8as tierben elég ritka apcr lőszer. Összeségében kellemes ágyú, talán kicsit kevésnek érzem a 200 pen-t. Az egész tank papír és magas, nincs nagyon álcája, végsebessége sem nagy, de érzésre nem olyan lassú (mondjuk mivel masszívan támogató játékot igényel, így nem is igényli szerintem) Hulldown-ban előnyös,hogy magas, viszonylag kis felületet kell mutatni ha kinézünk.
Összeségében kellemes kis tank, de nem merném ajánlani kevésbé tapasztalt játékosoknak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rohamnyuszi
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...