Én a 105 leFH18B2 szeretném majd ha lesz meg szerezni meg a Turan III-t!
A lefh-et meg tudod még venni. 8500 ft kb. Az italeri ferdinand modellhez adják a kódját. www.modellfutar...DINAND
Köszi. Tudom egy kicsit drágállom!
Pedig máshogy nem nagyon lesz meg, talán a karácsonyi időszakban az adventi kalendáriumban lehet majd kapni "némi" arannyal, nem hiszem, hogy olcsóbban. (Ha addig ki nem veszik.)
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja#247249Írta: guzu99
Megválaszolva: guzu99
Nem tudom,hogy csak nekem újdonság-e,de bent van a shopban a 112,VK 45.03,Panther/M10,és a Krupp-Steyr Waffentrager(1-2 napja még nem láttam bent ezeket...)....jah és egy 30 napos prém+LTP+ garázshely kombó 3034-ért...
Nem tudom,hogy csak nekem újdonság-e,de bent van a shopban a 112,VK 45.03,Panther/M10,és a Krupp-Steyr Waffentrager(1-2 napja még nem láttam bent ezeket...)....jah és egy 30 napos prém+LTP+ garázshely kombó 3034-ért...
Az M10 és a VK ingame megvehető bármikor, de mintha a Krupp-ot és a 112-őt is láttam volna ingame techtree-ben.
Én is játékon belül vettem meg a VK-t is és az M10-et is akciósan, Ha érdekel a dolog megéri mind a kettő, főleg ha akciós.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja#247309Írta: Yukinohana
Megválaszolva: Yukinohana
A lefh arty kódját én ebay-en vettem,de már nem lehet kapni. Most hogy láttam ezt a modellfutáros boltot igy egyre jobban érdekel a pz b2 tankos opció az italeris tiger makettnél.Bár a makett engem nem érdekel egyáltalán.....arra ott a Gundam-em.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...