Köszi Tomat. Nálunk amcsi szerón most elérhető prémium shopban, szerintem holnap benevezek rá. Főleg, hogy adnak hozzá minden pályatípusra örök festést még egy 100 százalékos legénységet.
Tényleg! A festést el is felejtettem!
Remélem, hogy sok örömöd lesz majd benne! Most rengeteget játszom vele (a gyűjts első helyezettként 50 ezer xp-t próbálom összehozni, és ezzel mostanában nagyon sokszor összejön ).
És még egy kérdésem is lenne. Skilleknek miket ajánlasz rá?
Köszi Tomat. Nálunk amcsi szerón most elérhető prémium shopban, szerintem holnap benevezek rá. Főleg, hogy adnak hozzá minden pályatípusra örök festést még egy 100 százalékos legénységet.
Tényleg! A festést el is felejtettem!
Remélem, hogy sok örömöd lesz majd benne! Most rengeteget játszom vele (a gyűjts első helyezettként 50 ezer xp-t próbálom összehozni, és ezzel mostanában nagyon sokszor összejön ).
És még egy kérdésem is lenne. Skilleknek miket ajánlasz rá?
Nálam az első sor: Paralámpa, Sima utazás, Pillanatkép. Második sor: Felderítő, Álca, Álca.
Nem biztos, hogy én vagyok a wot legjobb legénység skillezője. Alapvetően a látótávot szoktam kimaxolni, illetve az álcára és pontosságra is figyelek. A második skill mindenkinél 86%-os 90 csata után.
Last edit: 8 éve 1 hónapja by Tomat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee, Kulung69
Az orosz 5ös Matilda IV mennyire "jó" tank mostanság? Megéri az árát?
Ehh-ehh...
Ha ötös ruszki med kell, akkor a T-34 sokkal jobb, ha meg prémium, akkor inkább menj a 85M-mel vagy szerezz be egy Rudy-t... Ha mazochista vagy, akkor a T28 F(ucking) verzió is jó lehet, de a 'Tilda elég gagyi. A toronyra lehet építeni, de a penje borzalom...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Artyom1986
Az orosz 5ös Matilda IV mennyire "jó" tank mostanság? Megéri az árát?
Ehh-ehh...
Ha ötös ruszki med kell, akkor a T-34 sokkal jobb, ha meg prémium, akkor inkább menj a 85M-mel vagy szerezz be egy Rudy-t... Ha mazochista vagy, akkor a T28 F(ucking) verzió is jó lehet, de a 'Tilda elég gagyi. A toronyra lehet építeni, de a penje borzalom...
A 85M megvan azt nagyon szeretem! T28 F-nek a célzási ideje az örületbe kergetett,pedig amúgy jó kis tank Igen,egyedül a pen tart vissza ,OI ellen pl érdekes lehet
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani
Azt a 2000 Ft-ot simán megéri. Elég gyorsan tölt, medeket és lightokat jól lehet vele aprítani. Az egyetlen amivel az idegeimre megy az a lassúsága, simán le tud maradni a csata javáról.
Nem rossz a Matilda IV, de lassú és a penje elég kiábrándító, ha az MM VI-osok közé dob és nehezeket is betesz, akkor tulajdonképpen használhatatlan, még arannyal sem lövi át a nehezeket, sokszor a KV-1 is problémát jelent neki, egyéb leosztásokban, közepesek és könnyűek ellen jó, ha ezt akarod megvenni, akkor célszerű várni vele Valentin napig, mert 75%-os akcióval szokták adni, én is úgy vettem a Matilda BP-vel (ami egyébként sokkal jobban használható tank mint az orosz Matilda) együtt, annyit megérnek, de teljes árat semmiképpen sem adnék értük.
Nagyon komolyan veszik - nagyobbik gyermekem véletlenül eladta a Tetrach-ot úgy hogy észre se vettem (régen nem játszok már kis tierben). Hívtam a supportot, megnézték, régebben volt mint 2 hónap, úgyhogy közölték nem lehetséges visszaadni....
Mondjuk hallottam olyanról, hogy gondolkoznak valam rendszerről amiben vissza lehetne ezeket kapni valami összegért. Én örülnék neki.
Nagyon komolyan veszik - nagyobbik gyermekem véletlenül eladta a Tetrach-ot úgy hogy észre se vettem (régen nem játszok már kis tierben). Hívtam a supportot, megnézték, régebben volt mint 2 hónap, úgyhogy közölték nem lehetséges visszaadni....
Mondjuk hallottam olyanról, hogy gondolkoznak valam rendszerről amiben vissza lehetne ezeket kapni valami összegért. Én örülnék neki.
Prémium tank visszaállításánál a 2 hónapos időintervallumot mennyire veszik komolyan? Érdemes "próbálkozni" velük vagy felejtős?
Még "szerencse" ,hogy nem valami nagyobb tankot Mondjuk én is csak eggy 5ös tnakot szeretnék viszsakapn. iAm anno talán 2013-ban még egyáltalán nem volt ez a 2 hónapos limit ha jól emlékszem.
Egyszer már "próbálkoztam" náluk,nekem is ezt írták,hogy " Ellenőriztük a rendszerünkben,de 2 hónapbál régebben adtad el a tankot.Emiatt nem tudjuk a tankot visszaállítani."
Utána még próbáltam velük"egyezkedni" de hasztalan
Új rendszer,nos erről még nem olvastam/hallottam ,jó volna
Én szeretem a Matilda-t anno még féláron vettem. nem mondom hogy minden csata fantasztikus vele, a lassúsága tényleg néha gond, de ha beindul lehet vele aratni lásd melléklet
Van valakinek tapasztalata a Thunderbolttal?Megéri az árát?
Van ám. Legénység húzására nagyon jó (szerintem), a sebessége nekem pont megfelelő, a frontjáról pedig tudnak pattogni. Sajna tier 8-ban nagyon gold igényes (meg alsóbb tierben is ha pl Is vagy japó nehéz jön szembe), szóval farmolásra nem a legalkalmasabb. Vstabbal , biával és pontosság növelő skillekkel menet közben is nagyon jól lehet vele tüzelni. Ja és szép a külseje.
Szerintem ha nem kredit farmolásra kell, megéri az árát.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...