Sziasztok!
Kaptam egy 20%-os kupont, és kacérkodom a gondolattal, hogy vennék egy prémium tankot.
6-os tankjaim vannak eddig.
Érdemes tier 8 felé kacsingatnom? Vagy 6-osból nézzek valamit?
Most ezekkel játszom leggyakrabban:
AMX ELC bis
AMX 12t (AMX 13 75 kifejlesztve)
G1 R (ARL 44 kifejlesztve)
T-34
Matilda BP
Churchill III
Churchill VII
Strv m/42 (Strv 74 kifejlesztve)
Ikv 65 Alt II
Ezeken gondlokodtam:
Löwe (for fun)
FCM 50t (ezzel lehetne a francia nehezekhez húzni a legénységet?)
Primo Victoria (a svédekhez)
Panther 8.8 (for fun)
Pudel (?)
Köszi!
Mivel a 20% kedvezménye kb 5 napig él, és szeretne egy prém tankot, miért is ne venne meg ha rászánná azt az összeget ?
A jelenlegi kínálatból primo victoria (annyira nem kiemelkedő sajna, egy jobb toronypáncéllal megáldott Centurion I kb egy egyedi camoval, svéd med legénységgel, ami tier7-ig tart a normál tech tree-ben aztán átcsap heavybe, szóval legénységképzésre sem az igazi), az új kínai TD vagy az STRV S1 szerintem ami érdekes lehet. FCM semmiképp. Löwe, talán, sajna a DPM-jét egyelőre nem érintette egyik buff sem. A páncélja, mobilitása, csőlehajlása jó, de a dpm sajna fájdalmas ha carryre kerülne a sor. FCM, ahogy az előttem szólók is mondták eléggé ergya.
Az igazán menő prémium 8-asok szerintem: Skorpion G, Lorr 40t, Defender/252U, STRV S1, Patriot, de ezek nincsenek a shopban jelenleg, patriot egy darabig vissza sem kerül, szóval a meglevőekből kellene választanod ha nem akarod veszni hagyni a kupont.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...