esetleg T34, mert T32 női legénységem ott a barakban 3-4 skillel, csak az m103-at nem vettem meg mert mindenki lebeszélt akinek van.
Primo Victoria-hoz is van svéd női legénységem 3 skillel de eddig sose húztam a svéd ágakat t5-nél tovább
esetleg T34, mert T32 női legénységem ott a barakban 3-4 skillel, csak az m103-at nem vettem meg mert mindenki lebeszélt akinek van.
Primo Victoria-hoz is van svéd női legénységem 3 skillel de eddig sose húztam a svéd ágakat t5-nél tovább
T34 felejtsd el, ki futott model, Svéd Primo Victoria nekem csalódás volt, nagyon.....garázs dísz pedig szeretem az angol tankokat de erről nem is tudom mit mondjak, amúgy nézd meg alig játszanak vele páran.
Állandó credit hiánnyal küzdök, és mivel nyertem egy 20%-os kupont szeretnék valami credit farm tankot venni.
Amikre gondoltam:
Primo Victoria - van cent-em és jól is játszom vele, legutóbb épp vele volt 5kill-es csatám tier10-be ami után kaptam a kupont.
WG-120-1G-FT - szeretem a TD-ket a Krupp styer megvan és jól megyek vele egyik legjobb tankom
PUDEL – ULTIMATE - gold prém fiók megérné de hát csak tier6
esetleg valami más?
legénység szempontjából Német heavy ágat amerikai med (t69) ágat tehát ezek alapján egyikbe se illik
Hát én nem tudom nekem van E-25 meg Cromwell Béla is, ezek jó kreditesek, csak már nem elérhetőek. De az E25 keresi a legtöbb zsét prémfiók nélkül ha mész egy átlagos kört (1k sebzés, win) 30-40k között hoz. Én a helyedben várnék valami egyedi ajánlatra, Defender, Bromwell, vagy valami ilyesmire. De ha nem akarsz várni sztem ez a hatos svéd táras cigány megéri.
Bár most nézem a Cromwell B speckó ajánlatban még 2 órán át elérhető! IS2 is
Állandó credit hiánnyal küzdök, és mivel nyertem egy 20%-os kupont szeretnék valami credit farm tankot venni.
Amikre gondoltam:
Primo Victoria - van cent-em és jól is játszom vele, legutóbb épp vele volt 5kill-es csatám tier10-be ami után kaptam a kupont.
WG-120-1G-FT - szeretem a TD-ket a Krupp styer megvan és jól megyek vele egyik legjobb tankom
PUDEL – ULTIMATE - gold prém fiók megérné de hát csak tier6
esetleg valami más?
legénység szempontjából Német heavy ágat amerikai med (t69) ágat tehát ezek alapján egyikbe se illik
Hát én nem tudom nekem van E-25 meg Cromwell Béla is, ezek jó kreditesek, csak már nem elérhetőek. De az E25 keresi a legtöbb zsét prémfiók nélkül ha mész egy átlagos kört (1k sebzés, win) 30-40k között hoz. Én a helyedben várnék valami egyedi ajánlatra, Defender, Bromwell, vagy valami ilyesmire. De ha nem akarsz várni sztem ez a hatos svéd táras cigány megéri.
Bár most nézem a Cromwell B speckó ajánlatban még 2 órán át elérhető! IS2 is
De az E25 keresi a legtöbb zsét prémfiók nélkül ha mész egy átlagos kört (1k sebzés, win) 30-40k között hoz.
Wat? Ezer sebzés, alapfiók és cirka 35k nettó? Megnéznék egy ilyen battle reportot. De ezer sebzésre még a bruttó 35k is sok.
Last edit: 8 éve 3 hete by _Szazados_.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad, MegaJani, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Na de mit fog szólni ehhez a MENSA a kimagasló intelligenciájú egyedek klubbja, melynek mint - állítólagos tagja - volt kedves alaposan kioktattni egy jóval korábbi hsz-ében valamelyik játékostársunkat? / Teszem hozzá nem engem. /
What? Angolul mi, mit? - Valószínüleg erre gondolta Százados Úr!
Watt : A villamos teljesítmény mértékegysége.
Wat : ?
Inkább lesd meg
ezt
a linket. Olyat meg sosem írtam, hogy Mensa tag lennék, ezt kvantumfizikus írta még februárban az egyik hír alatt, onnan indult a menzázás.
Mi más egyébben lehetek a segítségedre?
Theo mondom én, hogy kevés az 1k damázs ahhoz a profithoz. Kösz a képet!
Last edit: 8 éve 3 hete by _Szazados_.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89
T34 felejtsd el, ki futott model, Svéd Primo Victoria nekem csalódás volt, nagyon.....garázs dísz pedig szeretem az angol tankokat de erről nem is tudom mit mondjak, amúgy nézd meg alig játszanak vele páran.
Nem tudom,miért írják le annyian a T34-et.........sztem használható még most is,ezzel farmolok,meg mostanában a T34-85M-el...... #250340
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...