Hello!
En kb. 3 hete vettem meg a T-54 mod 1 first prototyp-ot es nagyon tetszik szerintem eleg jo kis med, eleg jol lehet blokkolni a loveseket vele es szerintem az atutes is rendben van nem kell olyan surun goldot hasznalni szerintem es lehet vele penzt is farmolni...
Viszont most a karacsonyi dobozokbol vettem egy 25os szovjet csomagot aminek az utolso elotti dobozaban egy Type 59 fogadott! Nagyon jo tank a t54 mod 1 , de ez a type59 felulmulja szerintem...
Nagyon hasonlo nekem a 2 tank, de a type 59 gyorsabb/mozgekonyabb , szinten jol lehet vele pattintani es az atutes is rendben van nekem, persze nem mindenkit szembol kell loni.. Osszessegeben nekem a type 59 jobban bejon, ha tudtam volna, hogy nyerem es, hogy milyen a 2 tank akkor nem biztos, hogy megvettem volna a t54-et, bar ugy is szerettem volna egy T10 medet a batchat melle es mivel legenyseg is van hozza + kb minden modul kifejlesztve orosz med vonalon a heavy agaknak koszonhetoen igy nem banom, hogy megvan jo lesz legenyseg huzasra is, kicsit lassabb vele a jatek(mint a type59-el), de azt leszamitva nekem egesz hasonlonak tunik a 2... A type 59-nel egy nagy + nekem meg a tier limit.
Roviden tomoren szerintem, ha tudod hasznositani legenyseghuzasra pl akkor siman bevallalhatod, nekem tetszik. Ha viszont az lenne a kerdes, hogy t54 vagy type 59 akkor egyertelmuen a Type 59 a jobb. Persze ez csak egy szemelyes velemeny.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...