Valaki pls!!Hétvégén iszonyat makkos szerencsémben megnyertem a Lorrein 40t gépcsodát de akad vele egy nem kicsi gondom!Konkrétan ABSZOLÚT nem tudom használni!!Próbáltam már a 13 90-est és megvolt az 50 100 is de ez valahogy mégis más...
Az a baj hogy bármit is csinálok az soha nem jön be.Ha leállok gondolkodni hogy merre addigra rendre elhullik a csapat jelentős része,és ez a tank nem sokat ér egymagában,szóval a közelharc kilőve.Ha meg campelek akkor
AD1:. Semmit nem látok meg
AD2:. A pontatlan löveg miatt semmit nem vagyok képes eltalálni
Szóval a távharc is kilőve.
Akkor mégis hol kéne mozognom hogy értelmes sebzést is össze tudjak kaparni,mert a sebzés és az átütés bőven adná a dolgot.
Totál tanácstalan vagyok ez ügyben.
Valaki pls!!Hétvégén iszonyat makkos szerencsémben megnyertem a Lorrein 40t gépcsodát de akad vele egy nem kicsi gondom!Konkrétan ABSZOLÚT nem tudom használni!!Próbáltam már a 13 90-est és megvolt az 50 100 is de ez valahogy mégis más...
Az a baj hogy bármit is csinálok az soha nem jön be.Ha leállok gondolkodni hogy merre addigra rendre elhullik a csapat jelentős része,és ez a tank nem sokat ér egymagában,szóval a közelharc kilőve.Ha meg campelek akkor
Akkor mégis hol kéne mozognom hogy értelmes sebzést is össze tudjak kaparni,mert a sebzés és az átütés bőven adná a dolgot.
Majd akkor próbálj meg játszani vele, ha nem lesz ennyi retardált mint mostanában. Szinte nincs olyan csatám ahol rendre és oda mennének a tankjukkal ahová kellene. Iszonyat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: johnredford
Mozgékony td, jó álcával, egész jó frontpáncéllal. A célzásidő, és a pontosság kicsit necces, de kompenzálja a tűzgyorsaság.
Ha van vagy volt su 122-44-ed ahhoz tudném hasonlítani.
Üdv, nekem is dobozból esett le kevés csatám vele, de egyből kedvencem lett.
távcső szellőzés és célzásgyorsítóval használom.
100-as legénység nélkül ki se próbáltam mert írták szakasztársak hogy anélkül kula.
100-as legényekkel viszont álom. másod vonalba mész kicsit hátul maradva sniper pozikba mint a cent 7/1-es vagy a t25 pilot-al. Aztán amikor kibújik az IS3 ellövi magát kibújok kitárazok. 1200 dmg
30mp töltés addig elbújok vagy pozit váltok. Aztán megint a bokorból megvárom míg valakit felspotolnak addig ki se bújok. Aztán gyorsan ki tár kiszór ha kapok is egyet 8 sec alatt kiszórtam 1200-at megint. ha nyerünk már 2400+ dmg-vel 80k felett ad creditet. nekem bejön
Pedig jó az, csak nem szoktál még hozzá a táras játékhoz? Telkesen véletlenül pont tegnpa lett meg a 3GM - berakom a képet motivációképpen hogy lásd, működik ez a tank. Kitartás
T28 F30 tartsd meg.
Pz. Kpfw B2 740 (f) - re gondolsz? - ha igen, azt is megtartanám bár már nem olyan mint régen, értő kezekben durva hentelésre képes még mindig.
A többit eladnám a helyedben, hacsak nem vagy gyűjtő.
T28 F30 tartsd meg.
Pz. Kpfw B2 740 (f) - re gondolsz? - ha igen, azt is megtartanám bár már nem olyan mint régen, értő kezekben durva hentelésre képes még mindig.
T28 F30 tartsd meg.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...