Jelenleg 172 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 6 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Prémium harckocsik

7 éve 3 hónapja #278526 Írta: Mortein
Megválaszolva: Mortein
Pedig ellenfélként kellemetlennek tűnik nekem...tényleg annyira rossz? Valaki bővebben? 13 57 mellett butaság lenne? :scratch:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 3 hónapja #278567 Írta: Botinfos_2017
Megválaszolva: Botinfos_2017
Kaptam egy olyan 30%-os kupont, amit hagyományos állandóan a shopban levő tankokra tudnék felhasználni. Értelemszerűen egy 8-asra szeretném beváltani, hisz ekkora kedvezmény alacsonyabb tierekben gyakran van. Egyedül 8-as ami nem megy 15% alá.

Löwém meg Strv-m már van. A Liberti & az 1 FT pedig olyan lassan szűkül - próbáltam teszten - ami számonra elfogadhatatlan. A többi 8-as tank pedig hulladék lenne? És akkor ennyi? :huh:

u.i : Értelemszerűen itt a shopban állandóan bent levő tankokról beszélünk.

7 éve 3 hónapja #278572 Írta: allinmax
Megválaszolva: allinmax
Az STRV S1ről nem tudok véleményt mondani, egyedül nekem az 1FT amivel tudok jó köröket menni átlagban akkor is ha nagyon bukós a csata. Igaz Én magam is néha szidom a nagyon nagy mellélövések miatt, de összességében használható. A szűkülést kompenzáltam célzásgyorsító- ventilátor kombóval a periszkóp álcaháló helyett. FV4202?

7 éve 3 hónapja #278575 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

Kaptam egy olyan 30%-os kupont, amit hagyományos állandóan a shopban levő tankokra tudnék felhasználni. Értelemszerűen egy 8-asra szeretném beváltani, hisz ekkora kedvezmény alacsonyabb tierekben gyakran van. Egyedül 8-as ami nem megy 15% alá.

Löwém meg Strv-m már van. A Liberti & az 1 FT pedig olyan lassan szűkül - próbáltam teszten - ami számonra elfogadhatatlan. A többi 8-as tank pedig hulladék lenne? És akkor ennyi? :huh:

Mi a cél? ha legénységhúzásra is kell, akkor én olyat választanék, aminek a végéről kell a 10-es.
Ha tisztán a bevétel érdekel, akkor Revo-n mindenképpen elgondolkoznék:
www.vbaddict.ne...erver=

7 éve 2 hónapja #278634 Írta: Botinfos_2017

Mi a cél? ha legénységhúzásra is kell, akkor én olyat választanék, aminek a végéről kell a 10-es.
www.vbaddict.ne...erver=

A legénység húzása nem cél. Az hogy jó farmer legyen vagy jó fun tank. A Revo az szerintem nagyon távol áll mindkettőtől, Csak valami gagyi bug lehet, hogy azon az egyébként megbízhatatlan oldalon első helyen van. Prémium acc vásárlása sem cél, mert nem igazán fejlesztek semmit sem. Most például tessék ezekre a gyűjtői vasakra, mint Lorr vagy 222-22 sem tudom felhasználni.

Amúgy Lorr nagyon nem is kéne. Az 50 100 sokkal jobb. Több lövedékkel és jobb páncéllal. A KV-222-est pedig nem ismerem az fun tank? :huh:

7 éve 2 hónapja #278635 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

www.vbaddict.ne...erver=

A legénység húzása nem cél. Az hogy jó farmer legyen vagy jó fun tank. A Revo az szerintem nagyon távol áll mindkettőtől, Csak valami gagyi bug lehet, hogy azon az egyébként megbízhatatlan oldalon első helyen van. Prémium acc vásárlása sem cél, mert nem igazán fejlesztek semmit sem. Most például tessék ezekre a gyűjtői vasakra, mint Lorr vagy 222-22 sem tudom felhasználni.

Amúgy Lorr nagyon nem is kéne. Az 50 100 sokkal jobb. Több lövedékkel és jobb páncéllal. A KV-222-est pedig nem ismerem az fun tank? :huh:

A Revo nem fun tank. Viszont az ok, amiért a top helyen van már máskor ki lett vesézve. Nagy alfája van és rettentő olcsó futtatni (kevésbe kerül a lőszer) Ha van átütő 4-5 találatod már pénznyomdának érezheted mert 2000 sebzés körül jársz.
Nekem ennyit nem számít a max kereset, inkább megyek helyette Lorain-nel amit élvezek, mert relatíve gyors. Viszont az ilyen kupont nem tudod elsütni rá.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Botinfos_2017

7 éve 2 hónapja #278636 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
A kv220-2 testpáncélja elég erős tier5-ben. Tier limites.
Azonban 99 átütése van, a tornya az az alap kv1 torony...Szóval ha egy tapasztaltabb játékossal kerül szembe, az a tornyán keresztül eléggé megvicceli.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Botinfos_2017

7 éve 2 hónapja #278643 Írta: Botinfos_2017

www.vbaddict.ne...erver=

A Revo nem fun tank. Viszont az ok, amiért a top helyen van már máskor ki lett vesézve. Nagy alfája van és rettentő olcsó futtatni (kevésbe kerül a lőszer) Ha van átütő 4-5 találatod már pénznyomdának érezheted mert 2000 sebzés körül jársz.
Nekem ennyit nem számít a max kereset, inkább megyek helyette Lorain-nel amit élvezek, mert relatíve gyors. Viszont az ilyen kupont nem tudod elsütni rá.

Kösz, de így a T-34-re emlékeztet. Azzal is, ha már 4x betalálok netto 60k prémmel, aztán a valóságban ez igen nehéz feladat. :trollol:

7 éve 2 hónapja #278702 Írta: Misibá
Megválaszolva: Misibá
sziasztok.melyik most a legjobban termelő 8-as prémium?

7 éve 2 hónapja #278762 Írta: Sztyopa
Megválaszolva: Sztyopa

sziasztok.melyik most a legjobban termelő 8-as prémium?

Atóól függ melyikkel tudsz játszani.

Ha statisztikára vagy kiváncsi, akkor: www.vbaddict.ne...erver=

7 éve 2 hónapja #278807 Írta: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16
Megválaszolva: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16
Nem tudjátok a Togot is megszexuálja a Wg,és elveszi a kedvező tier besorolást,vagy csak a 8-asok lesznek piszkálva?

7 éve 2 hónapja #278809 Írta: Steiner
Megválaszolva: Steiner
Szerintem a toggal nem nagyon lehet jobban kicseszni, így is használhatatlan :D Viszont itt a rac :D Annyira egy kaptafára készült az összes tank amit most beraktak :D

7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #278825 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas
Első kör az ausztrál Centurionnal.
Mellékletek:

7 éve 2 hónapja #278845 Írta: user99
Megválaszolva: user99

Bocs. Igazán nem szeretném elvenni a kedved a tanktól, habár már megvetted, de ennyi sebzést minden probléma nélkül megcsinál mindenki pl Super Pörsinggel. Saját tierben aprítani kellene 8-as tankkal. Főleg, hogy az első napot leszámítva, amikor kedvezőbb MM-et kapsz főleg 10-esbe mész majd permanensen. Ott meg ez semmire sem lesz elég. Komolyan el kell gondolkozni ezen a prémium fiókos "kedvező" ajánlaton. :spaz:

7 éve 2 hónapja #278872 Írta: user99
Megválaszolva: user99

Bocs. Igazán nem szeretném elvenni a kedved a tanktól, habár már megvetted, de ennyi sebzést minden probléma nélkül megcsinál mindenki pl Super Pörsinggel. Saját tierben aprítani kellene 8-as tankkal. Főleg, hogy az első napot leszámítva, amikor kedvezőbb MM-et kapsz főleg 10-esbe mész majd permanensen. Ott meg ez semmire sem lesz elég. Komolyan el kell gondolkozni ezen a prémium fiókos "kedvező" ajánlaton. :spaz:

Új tank, megvette és örül neki. Szerintem csak ezt akarta megosztani, nem pedig "felvágni". Ennyi. Tény, hogy az "örömködő" témába jobban passzolna, de hát végül is egy prém tankról van szó. :)

Nem is ezt írtam. Úg éreztem ez egyfajta igazolása annak, hogy a tank OP.

Én úgy vagyok vele, hogy jót röhögtem anno, amikor az ELC volt megvásárolható prémium fiókosoknak. Ajándék, annak aki fizet, hogy még többet fizessen a semmire.
Ok mondjuk ez a Centi használható azért, nem olyan mint az ELC.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 1 órája 14 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 45 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.