Jelenleg 164 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 6 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Prémium harckocsik

7 éve 2 hónapja #278875 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas

Első kör az ausztrál Centurionnal.

Bocs. Igazán nem szeretném elvenni a kedved a tanktól, habár már megvetted, de ennyi sebzést minden probléma nélkül megcsinál mindenki pl Super Pörsinggel. Saját tierben aprítani kellene 8-as tankkal. Főleg, hogy az első napot leszámítva, amikor kedvezőbb MM-et kapsz főleg 10-esbe mész majd permanensen. Ott meg ez semmire sem lesz elég. Komolyan el kell gondolkozni ezen a prémium fiókos "kedvező" ajánlaton. :spaz:

Új tank, megvette és örül neki. Szerintem csak ezt akarta megosztani, nem pedig "felvágni". Ennyi. Tény, hogy az "örömködő" témába jobban passzolna, de hát végül is egy prém tankról van szó. :)

Nem is ezt írtam. Úg éreztem ez egyfajta igazolása annak, hogy a tank OP.

Én úgy vagyok vele, hogy jót röhögtem anno, amikor az ELC volt megvásárolható prémium fiókosoknak. Ajándék, annak aki fizet, hogy még többet fizessen a semmire.
Ok mondjuk ez a Centi használható azért, nem olyan mint az ELC.

Jogos az ELC-s gondolat. A tier 7-es amx 13 57-től jobban tartok, mint ettől. :D Arra azért kíváncsi leszek, hogy ennél az új centurionnál már odafigyeletek a készítők arra, hogy ne legyen olyan ammo érzékeny? :D

Naná, hogy örülök... eddig. :cheer: Ammorackot nem kaptam még. Agilis, de nem gyors, a löveg fura! Elég pontos, de meg kell várni, hogy beszűköljön. Összességében, leginkább fun-faktora van, de nem OP, holnaptól - sajnos - nehézkesebb lesz azt a fun-faktort megtalálni. :huh:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 2 hónapja #278878 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1
Az biztos, hogy nem ópé, de nem olyan szar, mint a fekete Mutz. :pacifier:

Mellékletek:

7 éve 2 hónapja #278883 Írta: Lidercnyomas
Megválaszolva: Lidercnyomas

Nem Joe bácsi, annyira csak a fekete IS-6 lehet! :beer2:

7 éve 2 hónapja #278884 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Figyelem: Spoiler!

Nem Joe bácsi, annyira csak a fekete IS-6 lehet! :beer2:

Azt honnan kéne tudnom, mert olyanom nincs. :sick: :dancing:

7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #279327 Írta: user99
Megválaszolva: user99
Úgy tűnik nagyok kell a lóvé a WG-nél a nyaralásra. Nem tudom ezek hova szórják el a sok pénzt?

Most már te választhatsz a 7végi prém tankat. E25, LeFh nyamm... :trollol: :troll:
worldoftanks.eu...-poll/

Te mit látnál szívesen mondjuk kövi 7en?

7 éve 2 hónapja #279330 Írta: turoskeksz
Megválaszolva: turoskeksz

Úgy tűnik nagyok kell a lóvé a WG-nél a nyaralásra. Nem tudom ezek hova szórják el a sok pénzt?

Most már te választhatsz a 7végi prém tankat. E25, LeFh nyamm... :trollol: :troll:
worldoftanks.eu...-poll/

E25 jó lenne.Tavaly Novemberbe vagy decemberbe mikor volt,1 nappal késtem le.defender kellene még,és semmit se szólnák :P

7 éve 2 hónapja #279369 Írta: user99
Amúgy, ha már ennyire kevés a választék, hogy minket szavaztatnak meg mi kerüljön be, miért nem teszik be több mint 1 év utána Defendert? Még dupla csomag áron is vinnék, mint a c ukrot. :trollol:

7 éve 2 hónapja #279371 Írta: Sztyopa
Megválaszolva: Sztyopa

worldoftanks.eu...-poll/

E25 jó lenne.Tavaly Novemberbe vagy decemberbe mikor volt,1 nappal késtem le.defender kellene még,és semmit se szólnák :P

Most, hogy sokat beszélnek a kedvező mm besorolás megváltoztatásáról, lehet nem lesz az e25 egy álomtank. Sőt ha hozzányúlhatnak, valószínű az eddig megváltozhatatlan tulajdonságaiba is belepiszkálhatnak. pl. a camo.

7 éve 2 hónapja - 7 éve 2 hónapja #279373 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

worldoftanks.eu...-poll/

Most, hogy sokat beszélnek a kedvező mm besorolás megváltoztatásáról, lehet nem lesz az e25 egy álomtank. Sőt ha hozzányúlhatnak, valószínű az eddig megváltozhatatlan tulajdonságaiba is belepiszkálhatnak. pl. a camo.

Egy óvatos jóslat:
1.Nagy valószínűséggel a" Lefety" fof nyerni, nem is emlékszem mikor lehetett hozzájutni. (Azért az E25 höz sűrűbben)
2. Eladnak egy csomót belőle, tikkadt szájú Wgsek nem győzik fogadni a sok smst az átutalás értesítőkről.
3. Miután mindenki happy, hozzáfognak a lefety "kiigazításához" s lőn sírás és fogcsikorgatás wotos völgyben.....
:rofl:

Amúgy tartozom egy vállveregetéssel minden kollegának akiket a limitált mm elvétele cikknél nyugtatgattam, nekem eddig megvolt az E25, annál nem éreztem annyira a lényegét, de kb 1 hónapja megvan az IS6, annál jobban kijön a +-1 fontossága. Most már jobban érzem miért fontos ez némelyeknek. shaking :beer2:

7 éve 2 hónapja #279399 Írta: user99

worldoftanks.eu...-poll/

Egy óvatos jóslat:
1.Nagy valószínűséggel a" Lefety" fof nyerni, nem is emlékszem mikor lehetett hozzájutni. (Azért az E25 höz sűrűbben)
2. Eladnak egy csomót belőle, tikkadt szájú Wgsek nem győzik fogadni a sok smst az átutalás értesítőkről.
3. Miután mindenki happy, hozzáfognak a lefety "kiigazításához" s lőn sírás és fogcsikorgatás wotos völgyben.....

Amúgy tartozom egy vállveregetéssel minden kollegának akiket a limitált mm elvétele cikknél nyugtatgattam, nekem eddig megvolt az E25, annál nem éreztem annyira a lényegét, de kb 1 hónapja megvan az IS6, annál jobban kijön a +-1 fontossága. Most már jobban érzem miért fontos ez némelyeknek. shaking :beer2:

Úgy érzem, csupán le akarod az embereket beszélni a LeFH-ról. :troll:
Nagyon P2W a dögöcske :

1 - Nagyon gyorsan tőlt, szinte autóloaderesnek érezzük.

2 - Elég pontos is

3 - Nem nyúltak hozzá az arty nerfnél, mert prémium járgány. Csak 2 ilyen van a játékban. A másik a Sexton

4 - Nem pattan le a repesz az O-I sorozatról. A jelenlegi metában az artyk repesze pattog a szuperheavíkről. Maust Japán nehezet, bizony alig tudod sebezni vagy nem is üti át. Ez a régi, nerf előtti arty bizony hatalmasakat hasít ki belőlükmég mindíg

5 - A repesz mellett van még két páncéltörő lövedéke is, meghagyták. Hatalmas sebzést lehet trollkodni TD-kbe, heavykbe és még tud egylövésezni is.

6 - Nagyobb a látótávja a scoutokénál. Ha rádjön egy ő nem fog észrevenni és kiszedik, mert előbb spotolod fel.

7 - Meglepi a ráyolózó tankoknak, ugyanis kemény a páncélja és simán pattintja az 5-ösöket

Nem limites tank, így nem nyúl hozzá a WG. Habár amilyen sebességgel dolgozzák fel a limiteseket - még csak a KGB-5 tervénél vannak - nyugodtan évekig is eltarthat és először a 8-asok jönnek. Szóval megvehetitek az E 25-öt is.

7 éve 2 hónapja #279401 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
Mielőtt az egekbe emelnétek a lefety-arty-t (tetszik ez a név), csigalassú. Ha más pozíciót akarsz vele fogni, mint a bázisod 100m-es körzete, akkor kihagyod a fél csatát...

7 éve 2 hónapja #279403 Írta: Lord_Loga
Megválaszolva: Lord_Loga
Nem pattan le, az igaz, de elég gyakran nem sebez az O-I, O-Ni pároson (az O-I exp-et kettévizeli...)

Töltésidőm 7,8, látótáv 400 méter körül; inkább csak a IV-es light-okat pattintja, de azt keveset látni, jellemzően +1-ben vagyok vele.

Van 2 és 3 a másik két lőszerből, gyakorlatilag semmire sem jók, ellenben a repesz egy rendes csatában gyakran kifogy; pontatlan, olyan szinten lövi körbe a célt, valami rettenet (sokszor bead viszont szűkülés nélküli odavágást; gyorsabban betöltök, minthogy beszűkülne, így be szoktam próbálkozni, a következő lövésnél már fullra szűkülve puttyantok oda).

Összességében megérte a Ferdinand makett, a francia legényeket bünti nélkül lehet benne húzni (igaz, utána aranyért érdemes átképezni a másik járgányra :) ).

7 éve 2 hónapja #279412 Írta: HUNterRichie
Megválaszolva: HUNterRichie

worldoftanks.eu...-poll/

DEFENDER!!! :troll:

7 éve 2 hónapja #279415 Írta: user99

Nem pattan le, az igaz, de elég gyakran nem sebez az O-I, O-Ni pároson (az O-I exp-et kettévizeli...)

Töltésidőm 7,8, látótáv 400 méter körül; inkább csak a IV-es light-okat pattintja, de azt keveset látni, jellemzően +1-ben vagyok vele.

Van 2 és 3 a másik két lőszerből, gyakorlatilag semmire sem jók, ellenben a repesz egy rendes csatában gyakran kifogy; pontatlan, olyan szinten lövi körbe a célt, valami rettenet (sokszor bead viszont szűkülés nélküli odavágást; gyorsabban betöltök, minthogy beszűkülne, így be szoktam próbálkozni, a következő lövésnél már fullra szűkülve puttyantok oda).

Összességében megérte a Ferdinand makett, a francia legényeket bünti nélkül lehet benne húzni (igaz, utána aranyért érdemes átképezni a másik járgányra :) ).

Akkor olvasd el az elemzést. OP tank még mindíg ! Váltogatni kell a lőszereket és lehet vele trollkodni ; az AP beviszi szépen a tankokat. Az O-I szériát pedig repeszpáncéltól függetlenül viszi, mint a vajat. Nem olyan mint a nerfelt artyk, akik csak karcolgatják, ennek a normál artyk ellenében nem pattan le a repesze. te lehet rosszul játszól vele, nem várod meg míg beszűkül. Nekem hajszálra úgy szuperál,mint az elemzésben. Erősen P2W-re hajaz ez is. Artysoknak kötelező darab. Szépen feleleveníti a nerf előtti korszakot. :trollol: .

7 éve 2 hónapja #279416 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

worldoftanks.eu...-poll/

Egy óvatos jóslat:

Úgy érzem, csupán le akarod az embereket beszélni a LeFH-ról. :troll:
Nagyon P2W a dögöcske :

1 - Nagyon gyorsan tőlt, szinte autóloaderesnek érezzük.

2 - Elég pontos is

3 - Nem nyúltak hozzá az arty nerfnél, mert prémium járgány. Csak 2 ilyen van a játékban. A másik a Sexton

4 - Nem pattan le a repesz az O-I sorozatról. A jelenlegi metában az artyk repesze pattog a szuperheavíkről. Maust Japán nehezet, bizony alig tudod sebezni vagy nem is üti át. Ez a régi, nerf előtti arty bizony hatalmasakat hasít ki belőlükmég mindíg

5 - A repesz mellett van még két páncéltörő lövedéke is, meghagyták. Hatalmas sebzést lehet trollkodni TD-kbe, heavykbe és még tud egylövésezni is.

6 - Nagyobb a látótávja a scoutokénál. Ha rádjön egy ő nem fog észrevenni és kiszedik, mert előbb spotolod fel.

7 - Meglepi a ráyolózó tankoknak, ugyanis kemény a páncélja és simán pattintja az 5-ösöket

Nem limites tank, így nem nyúl hozzá a WG. Habár amilyen sebességgel dolgozzák fel a limiteseket - még csak a KGB-5 tervénél vannak - nyugodtan évekig is eltarthat és először a 8-asok jönnek. Szóval megvehetitek az E 25-öt is.

Akarja lebeszélni a fene, délelőtt igy is rogyásig volt vele az MM, nem volt csata nélküle. :)
Csak viccelődtem:)

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 1 órája 12 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 44 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.