Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Tegnapi nap megszereztem a Caernarvon AX et, de csalódtam, nem is inkább a tankban, hanem magamban
, képtelen vagyok értelmesen használni. Agresszív heavy stílust nem tudtam vele játszani, a kupola és a repesz lőszerek/ artyk megakadályoztak ebben, a medes játék nem jött be vele, lemaradva medektől, vagy lemaradtam a sebzésről is, vagy ha elhullottak a csapattársak, hamar szétkaptak a medek. Támogató heavy stílus sem sikerült, valahogy mindig beszpotoltak és egy- két láthatatlan TD lövése és az artyk kinyírtak. (Nagyon érzékeny szegény az arty lövésekre, splashből is általában min. 300-350). Nagyon távolról azért mégsem szeretnék próbálkozni, hiába a 0,3as pontosság, ez nem TD. Ami sírba visz, az az állandó lőszerrekesz sebződés, amin érzésre a vizes lőszerrekesz sem segített. Összességében nem boldogulok, persze még kevés csatám van vele, de ha valakinek van türelme ezt végigolvasni és van tapasztalata a járgánnyal, vagy hasonló járművel és tudna tippeket adni, azt megköszönném. 
Ilyenkor segít, ha a garázsban a tank képére jobb egérgombbal ráklikkelsz, majd a lenyíló menüből az "Elad" gombot választod, már csak be kell írni a tank árát kreditben és meg is oldódik minden probléma.
Ha erről a tankról 1000 helyen nem írták le, hogy mire való, akkor egyszer sem, még maratonon is volt róla videó, hogyan kell használni, nagyjából ugyanúgy, mint az összes brit nehéz és közepes, sima és prémium tankot tier 8-tól fölfelé. Keresni kell vele egy pici dombot és kidugni a tornyát, majd osztogatni a lövéseket, persze ez nem midig jön össze, de azért egy picike terepakadály szinte minden pályán van, ahol jól lehet használni, a testét el kell rejteni mert gyenge, a gyors lövege viszont lehetővé teszi, hogy több lövést is leadj amíg kint vagy a fedezékből, mert annyira gyorsan lő. A sima Caernarvonnnal egyébként IS-3-ra is simán rá merek meni 1vs1-ben, mert DPM-ben esélye sincs az orosznak, ez az AX-re is érvényes a kisebb alfa ellenére (bár ha nagyon negatív RNG-t kap a sebzés, akkor azért a 230-as alfa okozhat problémát). Én a Caernarvonnal a többi nehézzel együtt megyek, csak a végén hagyom őket picit előrébb menni, illetve ha van egy kis terepakadály, domb, akkor én oda állok, mert az a briteknek tökéletes, az oroszokat, kínaiakat, stb. pedig úgyis csak akadályozza.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...