Jelenleg 101 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 46 perccel ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 13 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja

Prémium harckocsik

6 éve 3 hónapja #289005 Írta: nagyzsolt
Megválaszolva: nagyzsolt

Ilyenkor úgy sír az egyik szemem ,hogy bezzeg én meg lemaradtam róla... (az olyanok akik meg nem tudják használni ott gurulnak vele :troll: :thx3: )

Összességében a Brit tankok tier 8tól felfele (a medek, a heavyk) ugyan arra a tornyozós játékstílusra épülnek. Testet eldugni, tornyot kirakni és mehet a puffogtatás. Side-olni nagyon gyenge; városban inkább az orrát dugd ki, kb 45°-os szögben úgy, hogy amerre nézel onnan ne lássák a "belső" görgőid csak a hasad... így kb extrém nagy átütés kell h bevigye (fontos a szög!!!!) így a hasán olyan 200 mm effektív páncél van a felső lemezen 330+ ami az esetek túlnyomó részében egy lepattanó lesz.

Ha megy az angol akkor ajánlok ilyen videókat nézegetni:

Köszi!
Sokat segítettél. Én még annyit kérdeznék mivel szereljem fel és legénységet kit adjak neki?

Mindig utánanézek ha kiszemelek egy tankot, de ez ugye váratlan örömként került be a gariba. Szokásos töltésgyorsító, vert.stab, venti legyen vagy indokolt az utóbbi helyett a repeszpáncél vagy szerszámosláda?

Nem játszottam még más angol heavyvel csak az Excelsiorral. Abban van két skil. Ők jönnek ebbe. Jó úgy ha az elsősor : 6.érzék, Pillanatkép (snapshoot), kuplungégető a jó forgásért a többi pedig kavítás? Nem kell biztonságos elhelyezés ugye? Remélem nem ammo érzékeny.
Második sorban jöhet a BIA majd a javítás?

Köszi :thx2: .

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

6 éve 3 hónapja #289007 Írta: Echiron
Megválaszolva: Echiron

Ilyenkor úgy sír az egyik szemem ,hogy bezzeg én meg lemaradtam róla... (az olyanok akik meg nem tudják használni ott gurulnak vele :troll: :thx3: )

Összességében a Brit tankok tier 8tól felfele (a medek, a heavyk) ugyan arra a tornyozós játékstílusra épülnek. Testet eldugni, tornyot kirakni és mehet a puffogtatás. Side-olni nagyon gyenge; városban inkább az orrát dugd ki, kb 45°-os szögben úgy, hogy amerre nézel onnan ne lássák a "belső" görgőid csak a hasad... így kb extrém nagy átütés kell h bevigye (fontos a szög!!!!) így a hasán olyan 200 mm effektív páncél van a felső lemezen 330+ ami az esetek túlnyomó részében egy lepattanó lesz.

Ha megy az angol akkor ajánlok ilyen videókat nézegetni:

Köszi!
Sokat segítettél. Én még annyit kérdeznék mivel szereljem fel és legénységet kit adjak neki?

Mindig utánanézek ha kiszemelek egy tankot, de ez ugye váratlan örömként került be a gariba. Szokásos töltésgyorsító, vert.stab, venti legyen vagy indokolt az utóbbi helyett a repeszpáncél vagy szerszámosláda?

Nem játszottam még más angol heavyvel csak az Excelsiorral. Abban van két skil. Ők jönnek ebbe. Jó úgy ha az elsősor : 6.érzék, Pillanatkép (snapshoot), kuplungégető a jó forgásért a többi pedig kavítás? Nem kell biztonságos elhelyezés ugye? Remélem nem ammo érzékeny.
Második sorban jöhet a BIA majd a javítás?

Köszi :thx2: .

Jó hát nézd, nem biztos ,hogy ugyan úgy játszanánk vele de felszerelésnél egy töltés gyorsító és egy szellőzés csak javíthat; vertikálist viszont nem biztos tennék rá mert alapból jó a brit tankok pontossága így nem túl sokat számít 0.15 -töt javítja 0.12-re...
Nálam lehet szerszámos láda vagy optika kerülne rá hiszen alapból elég jó a látótávolsága.

Legények nálam heavy tankra úgy szoktak menni, hogy 6. érzék és mindenki szerel (vagy tüzet olt hiszen így spórolsz egy autómatikus tűzoltót és látom elég jól gyújtható a tank 20%) utána BIA és random skill vagy itt rakod be a tűzoltást; 4.-re jöhet akár álca is merthát elég vicces mikor egy feléd vonuló heavy eltűnik... :troll:

6 éve 3 hónapja #289008 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Hát igen én is így vagyok vele, az irigység szólt belőlem, amikor az előbb írtam, vasárnap a gyerek nézte az akciókat én a kertben tevékenykedtem és éppen nem tudtam abbahagyni, amit csináltam, szólt, hogy a Caernarvon AX van akcióban megvegye-e nekem, mondtam, hogy mindjárt megyek és belépek a játékba az én fiókomon, de kb 10 perc múlva, amikor leültem már elfogyott, erre röhögött, hogy kb 2 perc alatt ürült ki a készlet belőle, úgyhogy marad a sima Caernarvon.

6 éve 3 hónapja #289012 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
én úgy skilleztem a lányokat hogy ha esetleg kihúzom a szuperkunkort ahhoz passzoljanak.
nálam így néznek ki:

bia,hatodik érzék,javítás
bia,smooth ride(sima utazás?),javítás
bia,snapshot(pillanatkép?),javítás
bia,biztonságos elhelyezés,javítás

későbbiekben kapnak majd látótáv növelő skilleket meg tűzoltást aztán ami marad

6 éve 3 hónapja - 6 éve 3 hónapja #289019 Írta: kisocsi
Megválaszolva: kisocsi

én úgy skilleztem a lányokat hogy ha esetleg kihúzom a szuperkunkort ahhoz passzoljanak.
nálam így néznek ki:

Amit írtál az korrekt, egyet értek!!! :-)
DE kérlek figyelj már oda légyszíves ahogy írod!! Ellopták a helyesírási szótárat?! Tudom hogy sok helyen lehetne reklamálni,de nem kifogás hogy mobilról írtam, vagy hogy siettem.

Szerk.

A biát hagynám másodiknak. Szerintem a hatodik érzék,sima utazás,pillanatkép,biztonságos elhelyezés első skillnek sokkal használhatóbb. De majd a jobb játékosok kijavítanak ha tévednék.

6 éve 3 hónapja #289020 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

nálam így néznek ki:

DE kérlek figyelj már oda légyszíves ahogy írod!! Ellopták a helyesírási szótárat?! Tudom hogy sok helyen lehetne reklamálni,de nem kifogás hogy mobilról írtam, vagy hogy siettem.

Szerk.

A biát hagynám másodiknak. Szerintem a hatodik érzék,sima utazás,pillanatkép,biztonságos elhelyezés első skillnek sokkal használhatóbb. De majd a jobb játékosok kijavítanak ha tévednék.

Lehet hogy velem van a baj, de nem nagyon vágom milyen helyesírási hibák akasztottak ki ennyire.
Témánál maradva, heavy-n a bia-t én se szoktam elölre rakni, nálam heavy-n első a javítás.

6 éve 3 hónapja #289022 Írta: szekkernyak
Megválaszolva: szekkernyak
a szuperkunkort direkt írtam így mert én így hívom,mást nem találtam de lehet én nem tudni hejjjjesen matyar.
bia azért van nálam elől mert mint írtam csajok ülnek benne nekik meg ez alap.

6 éve 3 hónapja #289067 Írta: Echiron
Megválaszolva: Echiron

nálam így néznek ki:

Szerk.

Lehet hogy velem van a baj, de nem nagyon vágom milyen helyesírási hibák akasztottak ki ennyire.
Témánál maradva, heavy-n a bia-t én se szoktam elölre rakni, nálam heavy-n első a javítás.

Azt bijának írják jólvan? He azért na... nem kifogás a mobil. És mi bajod a hevi szóval? Angolkodni kell? Azt hiszed menő? :troll: :trollol:

6 éve 3 hónapja #289261 Írta: DarkwuckyDef
Megválaszolva: DarkwuckyDef
Tudja valaki hogy lesz e valami értelmes prémtank a szovjetekhez mostanában?

6 éve 3 hónapja #289338 Írta: Syddal
Megválaszolva: Syddal
Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a VII- es prémium Király Tigrist hogyan lehet megszerezni? Válaszokat előre is köszönöm!

6 éve 3 hónapja #289348 Írta: Szakeee
Megválaszolva: Szakeee
Twitch Loot - Twitch prime (Amazon Prime) előfizetés esetén lootolható ki twitch prime oldaláról, megjegyzés a tigris-t addig használhatod amíg van előfízetésed prime-ra (havi 1800Ft), de ha belevágsz mindenféle képen kösd össze a twitchet és a wargaming fiókodat a (wargaming account settings oldalon) :)

6 éve 3 hónapja #289419 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Gondolom a vbaddict-ra gondolsz, de már megszűnt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli

6 éve 3 hónapja #289434 Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
A WG meglepett egy 30%-os "All Inclusive" kuponnal , még jó hogy néha játszik az unkaöcsém , ő legalább észrevette :-)

Elhasználnám , melyikre érné meg jobban :
Rheinmetall Skorpion G
50TP prototyp

6 éve 3 hónapja - 6 éve 3 hónapja #289435 Írta: bhaalhun
Megválaszolva: bhaalhun
Ha bújkálni szeretsz és távolról lövöldözni (egy eléggé pontatlan ágyúval), akkor SkorpG. Ha inkább előremenni, (és ésszel) frontot törni, akkor 50TPpr, aminek a páncélja és az ágyúja is eléggé rendben van.
De most látom, hogy ma rakták be a shopba a Progettót és az FV4202-t. Ha inkább medes vagy, akkor mindkettő elég OK tank (a maga módján), bár az olasz inkább meta. Bent van a Patriot is, de azzal semmi tapasztalatom nincs.
Ja, és persze ha a legénységhúzás is cél, akkor azt is vedd figyelembe.

6 éve 3 hónapja #289437 Írta: bhaalhun
Megválaszolva: bhaalhun
Szerintem is eléggé visszavették, nem csak a shopban, de küldikben sem igazán dobálják már egy pár hónapja.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 10 órája 17 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 3 órája 27 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.