Amúgy azt áruld már el légyszíves, hogy mit élvezel a WoT-ban? Milyen élményt nyújt?
Tényleg ezt nem trollkodásból kérdezem, hanem komolyan érdekel.
Sebezni nem sebzel, kilőni nem lősz ki. Nyerni alig nyersz. Kitüntetések nem jönnek. De még csak a tech tree-n sem haladsz. Gyakorlatilag semmit nem értesz abból, ami a harcmezőn folyik.
Más ezt szopásnak hívja. Csak az a vicces, hogy te még fizetsz is ezért.
Persze megint a prém tank a szar, te fun játékos vagy, melós ember.
Amúgy tényleg év vagyok a köcsög, hogy megpróbálok wn8-at húzni, értsd SEBEZNI a csatákban. Lehet mi vagyunk túl hülyék ehhez a játékhoz, de itt a fórum tagjainak nagy része azt élvezi ha sebez, nyer, kilő tankokat, új tankokat ér el, plecsniket szerez.
A baj nem az, ha valaki gyenge játékos. Csak te alapból a gyengét sem ütöd meg, ráadásul 2. accal, 5-6k csata után.
Gyakorlatilag egy BOTnál is rosszabb vagy. Személy szerint szívesen megnéznék pár replay-t, hogy mit csinálsz a csatáidban.
Igazából a rendszer mindenkit olyan 900 wn8 felé terel a játékban, 48-9% felé. Azok a gyenge játékosok az én szememben, akik ezt nem érik el, de stabilan tartják a 700-800 körüli értéket. Ehhez SEMMI nem kell. Gyakorlatliag be kell állni egy random helyre és nézegetni. Ha esetleg valaki arra téved meglőni.
Őszintén szólva nem értem, hogy ez alá, hogy lehet lemenni bot program, tk, blokkolás stb. nélkül.
Persze te élvezed ugye a játékot, csak a csapatod kapásból 14 tagú.
Én szívesen segítek egy piros játékosnak, akiben látom, hogy esze van a játékhoz, csak nem jött rá az alap összefüggésekre még. Tank elemzéseim is segítő szándékúak. Ha úgy kezdted volna a kommented, hogy srácok ez meg ez van, nem megy a T34-el a játék, akkor linkeltem volna videókat, leírom a hull down lényegét stb. De így felesleges. De neeem ez is a csúnya WG hibája, hogy a te zsír új prém tankod (amivel más auto aimmal lövi az is3-at) pattog mindenről.
Persze még ok nélkül írogatod, hogy nem látszik, hogy lenne eszem. Pár 100 ezer, és 20 fiók múlva talán látod magad kívülről.

Ui. én sem vagyok egy élettelen kocka, képzeld túlsúylos sem vagyok, sőt fogszabályzóm sincs.
amikor ...