Jelenleg 39 vendég és nincs Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Sziasztok! Az új verzió az átnevezés és az xvm ...
varsa 45 perccel ezelőtt
Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 5 órával ezelőtt
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 5 órával ezelőtt
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 6 órával ezelőtt
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 9 órával ezelőtt
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 11 órával ezelőtt
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 11 órával ezelőtt
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 12 órával ezelőtt
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 16 órával ezelőtt
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 22 órával ezelőtt
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 1 napja
Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 1 napja
Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 133
Kiver a víz a WOT-tól? Ideggyenge játékosok, hitvány RNG, ...
Celebúr 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 9 hónapja #88664 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58
Ha olyan laptopod van, amelyen elmegy a WoT, azon valószínű van beépített mikrofon... felettébb elcsudálkoznék, ha nem így lenne.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 9 hónapja #88672 Írta: Turul_Harcos
Megválaszolva: Turul_Harcos

Ne röhögjetek rajta pennahajderek. 56 éves, vagy ami még rosszabb 56 ban született. Biztos nem egy klaviatúra virtuóz. Lehet, hogy nem találja a W-t és két hónapja egyhelyben forog.

Igen, igazad van! Soxor nehezen találom a w-t, vagy az s-t, nem is úgy látom már már a monitort mint TE! De a TISZTELETET azt megadom mindenkivel szemben!
Valóban 56-ban születtem, lehet neked rossz, de tudom mi a hazaszeretet, mi a haza védelme, amit talán TE csak hírből ismersz (ismerhetsz) Nem tudom mennyi idős vagy, a játékot mikor játszod, mennyi ideig. De...
Én dolgozom, este SZÓRAKOZÁSBÓL "művelem" ezt, és nem egész nap.... :woohoo:

A koroddal semmi baj nincs. Sokan vagyunk ebben a játékban... nem éppen húsz évesek. Vannak itt kezdők, meg haladók is. Soha sem késő tanulni pár dolgot olyantól, aki az adott dologhoz jobban ért. Még az sem baj ha fiatalabb. Nyilván olyan gyorsan, ügyesen már nem megy a dolog, mint a fiatalabbak. Nekem se megy úgy. Sok video, meg mások által készített és megosztott visszajátszások. Sok mindent lehet belőlük megtanulni és máris élvezetesebb a játék is.

Van itt az oldalon egy jó T34 elemzés is. ha még nem olvastad el, érdemes elolvasni:

T34 tankelemzés

Köszönöm!
Végre valakibe egy kis emberség is szorult.
További marcangolás helyett végre egy fejlesztő, vagy inkább útmutató hozzászólás.
Daddy56-nak: nem azokkal a játékosokkal van a baj akiknek rossz a statisztikája, hanem azokkal akik egyáltalán nem akarnak fejlődni. Persze mindenkinek meg vannak a határai, de azon belül miért ne hozzuk ki a legjobbat? Sok sikert a játékban!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Daddy56

10 éve 9 hónapja #88680 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary

Az a baj, hogy akik az alapvető játékmehanikával nincsenek tisztába, azok a 600-700 wn8-as piroskák.
Ő egyszerűen agyatlan. SOHA nem láttam én sem ilyen játékost még.
Amikor kezdő voltam sokéig azt sem tudtam, hogy a tankom elejét mutassam. Spot rendszerről nem is hallottam, sidescreapről/hull downról pláne nem. De úgy is 800 wn8 körül voltam. Most meg 1800 felett vagyok mai nap pl 3000 lett.
Az a baj, hogy az ilyen nem az alapokkal nincs tisztába, hanem esze nincs a játékhoz.
600-700 körüli értéket Én értem el kezdőként úgy, hogy kv2-vel is artyt védtem kb.
Ez egy minősítheetlen moslék.
(Sry a helyesírásért, de telóról írok)
Persze 8as prém tankja van. Meg véleménye is van róla. Fájdalmas az ilyen "játékos".
Ha paradicsom lenne nem akadnék ennyire fenn rajt, de ez tényleg nagyon szánalmas már. Erre nem lehet ráfogni, hogy fun player stb.

Örülj barátom, hogy neked van agyad!! Bár... ez nem látszik... De rá se ránt! A lényeg, hogy a WIN8-ad, vagy mi a fene jó legyen!! :sick:

Szerintem akik ismernek ezen az oldalon, azok tudják, hogy van agyam.

10 éve 9 hónapja #88682 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Bocsi! De a korábbi "ömlengésem" zárszavaként.... :woohoo:

Figyelem: Spoiler!

Szinte biztos voltam, hogy csak tankot vettél, legénységgel. Mivel a prém tank az osztályában nem a legjobb, képzett legénység nélkül semmi. Tier 5 fölött egyenesen büntet, ha nem képzett a legénység. Érzésem szerint az MM figyelembe veszi a tank fejlesztettségét, a besorolás a fejlődéssel erősödik. Így most ott tartasz, hogy az elmaradt csatákat egy "top" tankkal kell menned. Ez egy fejes ugrás volt a mély vízbe.
Nekem E25-ön ez a legénység, 1000 csata a tankban, 2700 a legénységben.

Mellékletek:

10 éve 9 hónapja #88683 Írta: Daddy56
Megválaszolva: Daddy56

Az a baj, hogy akik az alapvető játékmehanikával nincsenek tisztába, azok a 600-700 wn8-as piroskák.
Amikor kezdő voltam sokéig azt sem tudtam, hogy a tankom elejét mutassam. Spot rendszerről nem is hallottam, sidescreapről/hull downról pláne nem. De úgy is 800 wn8 körül voltam. Most meg 1800 felett vagyok mai nap pl 3000 lett.
Az a baj, hogy az ilyen nem az alapokkal nincs tisztába, hanem esze nincs a játékhoz.
600-700 körüli értéket Én értem el kezdőként úgy, hogy kv2-vel is artyt védtem kb.
Persze 8as prém tankja van. Meg véleménye is van róla. Fájdalmas az ilyen "játékos".
Ha paradicsom lenne nem akadnék ennyire fenn rajt, de ez tényleg nagyon szánalmas már. Erre nem lehet ráfogni, hogy fun player stb.

Örülj barátom, hogy neked van agyad!! Bár... ez nem látszik... De rá se ránt! A lényeg, hogy a WIN8-ad, vagy mi a fene jó legyen!! :sick:

Feltételezem: igen!
De olvass feljebb! Te írtad, hogy agyatlan vagyok... Nem? :blink:

10 éve 9 hónapja #88685 Írta: Hun_Mercenary
Amúgy azt áruld már el légyszíves, hogy mit élvezel a WoT-ban? Milyen élményt nyújt?
Tényleg ezt nem trollkodásból kérdezem, hanem komolyan érdekel.
Sebezni nem sebzel, kilőni nem lősz ki. Nyerni alig nyersz. Kitüntetések nem jönnek. De még csak a tech tree-n sem haladsz. Gyakorlatilag semmit nem értesz abból, ami a harcmezőn folyik.
Más ezt szopásnak hívja. Csak az a vicces, hogy te még fizetsz is ezért.
Persze megint a prém tank a szar, te fun játékos vagy, melós ember.
Amúgy tényleg év vagyok a köcsög, hogy megpróbálok wn8-at húzni, értsd SEBEZNI a csatákban. Lehet mi vagyunk túl hülyék ehhez a játékhoz, de itt a fórum tagjainak nagy része azt élvezi ha sebez, nyer, kilő tankokat, új tankokat ér el, plecsniket szerez.
A baj nem az, ha valaki gyenge játékos. Csak te alapból a gyengét sem ütöd meg, ráadásul 2. accal, 5-6k csata után.
Gyakorlatilag egy BOTnál is rosszabb vagy. Személy szerint szívesen megnéznék pár replay-t, hogy mit csinálsz a csatáidban.
Igazából a rendszer mindenkit olyan 900 wn8 felé terel a játékban, 48-9% felé. Azok a gyenge játékosok az én szememben, akik ezt nem érik el, de stabilan tartják a 700-800 körüli értéket. Ehhez SEMMI nem kell. Gyakorlatliag be kell állni egy random helyre és nézegetni. Ha esetleg valaki arra téved meglőni.
Őszintén szólva nem értem, hogy ez alá, hogy lehet lemenni bot program, tk, blokkolás stb. nélkül.
Persze te élvezed ugye a játékot, csak a csapatod kapásból 14 tagú.
Én szívesen segítek egy piros játékosnak, akiben látom, hogy esze van a játékhoz, csak nem jött rá az alap összefüggésekre még. Tank elemzéseim is segítő szándékúak. Ha úgy kezdted volna a kommented, hogy srácok ez meg ez van, nem megy a T34-el a játék, akkor linkeltem volna videókat, leírom a hull down lényegét stb. De így felesleges. De neeem ez is a csúnya WG hibája, hogy a te zsír új prém tankod (amivel más auto aimmal lövi az is3-at) pattog mindenről.
Persze még ok nélkül írogatod, hogy nem látszik, hogy lenne eszem. Pár 100 ezer, és 20 fiók múlva talán látod magad kívülről. :whistle:
Ui. én sem vagyok egy élettelen kocka, képzeld túlsúylos sem vagyok, sőt fogszabályzóm sincs.

10 éve 9 hónapja #88686 Írta: Hun_Mercenary

Most őszintén jobb lenne ha azt csinálnám mint a többiek? Nem bántásból mondom, de a fórum kb. 75%-a ezt gondolja, csak nem írja le. A fórum nagy része folyamatosan szidja a piros játékosokat, lásd dühöngő topic, újévi dühöngő. A színskálán viszont te a piros alatt vagy.

10 éve 9 hónapja #88687 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Szia Daddy56. Szerintem ezzel a tankkal csak annyi baj van, hogy még nem szoktatok össze. Van egy tier 8-as amcsi nehéztankod, puha testtel, kemény toronnyal, nagyon jó ágyúval. Amit az előttem szólók is mondtak, ne rohanj előre, próbáld rejteni a testet és töltéskor mozgasd kicsit a testet és a tornyot, mert igaz hogy van egy brutál frontpáncélod de a kupola könnyen lőhető. Én egyszer T-43-al lőttem majdnem full hp-ról ki egy T34-et. Hulldown-ozott de töltés közben csak ácsorgott, a kupolát meg simán belőttem. Viszont ha 10-esek közé vág be akkor maradj hátul, próbálj mindig fedezékbe vonulni amikor töltessz, a hulldown-t itt nagyjábol el is felejtheted, mert tier 10-ben már megy az aranyskuló rendesen, egy 10-es arannyal meg valószínüleg belövi a torony frontot is. Nem beszélve a nagy TD-kről azok meg normállal is keresztűl lőnek. És mivel elég lomha a tankod, könnyű arty célpont vagy, tehát maradj mindig takarásban, ház, szikla, bármi.

Itt a fórumon meg kérdezz bátran, mindig lesz valaki aki segít. :) Az nagyokosokkal meg ne állj le vitázni, úgyis nekik van igazuk, egyébként nem rossz srácok, segítenek ők is csak előbb megmutatják, hogy ők az űberlilakékepicmegaászok. :lol:
Kérdezz bátran, jó csapat ez. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Apa1972_hu, Daddy56

10 éve 9 hónapja #88689 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Nem akarok tovább vitatkozni a dolgon, itt van egy angol nyelvű leírás a wotlabsról a T34-ről, hátha segít:

wotlabs.net/art...s/t34/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

10 éve 9 hónapja #88690 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Vagy Itt van inkább egy honfitárs elemzése:

www.wotinfo.hu/...69-t34
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32

10 éve 9 hónapja #88692 Írta: Daddy56

Most őszintén jobb lenne ha azt csinálnám mint a többiek? Nem bántásból mondom, de a fórum kb. 75%-a ezt gondolja, csak nem írja le. A fórum nagy része folyamatosan szidja a piros játékosokat, lásd dühöngő topic, újévi dühöngő. A színskálán viszont te a piros alatt vagy.

Köszönöm BARÁTOM, és az Isten éltessen! Adja meg neked, hogy TE a piros színskála fölött élj, remek WIN8-al! Mifelénk van egy közmondás: Okos enged.... (a folytatást lehet ismered? ha nem... ) :woohoo:
Attól még, hogy a stat. qrva szar, még van élet, és hidd el, még agyam is van, hiába vagyok a piros színskála alatt. Csak halkan megjegyezném: a saját statommal nem igen "dicsekednék" egy más által indított témában, főleg, hogy nem is kérdezte azt senki. :oops:

10 éve 9 hónapja #88694 Írta: Daddy56

Vagy Itt van inkább egy honfitárs elemzése:

www.wotinfo.hu/...69-t34

Igen, ezt olvastam a vásárlás előtt. Ezért mertem megvenni. De mint az előző "építő jellegű" hozzászólók is írták, most kezd kifejlődni az eszköz. Lehet ebből még jó anyag is! De amikor 3-4 napon keresztül pofozógépként kezelnek, na akkor besokaltam, és írtam, amit. De aztán jöttek a "nagyok" az Ő Win bigyójukkal stb. Ez is sok!
Gondoltam a fórum azért van, hogy megbeszéljük a dolgokat, nem a piros színskála alá" döngölünk embereket (Hun_Mercenary)
Egyébként köszi!

10 éve 9 hónapja #88698 Írta: Hun_Mercenary
Szerintem az egész mondandómat nem érted. Igazából nem is akarod érteni. Te itt az agyon sértett bot nem bot vagy.
Érdekes.. a kérdésemre még mindig nem kaptam választ.
Ameddig meg nem tudod mi a wn8 NEM WIN8 addig úgyse érted meg amit mondani akarok. Sajnálom, de én elég sokszor statisztikai adatokkal támasztom alá a mondanivalómat. Igazából a legtöbb fórumon így szokás.
Nekem nem veled van bajom. Az döbbentett le, hogy te komolyan élvezed a játékot, és pénzeled a WG-t.
Te abban a tévedésben vagy, hogy nekünk nincs életünk, és csak a wn8-at számoljuk.
Ez azért van, mert nem érted a sok sebzés=magas wn8 közti összefüggést. Ha te leszarod a wn8-at, és fekete/piros vagy, akkor leszarod azt is, hogy nem sebzel, nem lősz ki stb. Tehát jogos a kérdés, akkor mit háborogsz? Vagy miért játszol? Ha nem sebzel a T34-el, akkor piros (vagy fekete?) leszel. De akkor miért veszed meg drága pénzért? Meg milyen jellegű szórakoztatást nyújt?
Persze most jön az, hogy ne nyúlkáljak más pénztárcájába. Én azt is leszarom, ha valaki 100k-t költ a WoT-ra, ha legalább egy átlag szintet hoz. De nem értem minek pénzelni a MÉLYTORKOT.
És még le sem reagáltam azt, hogy itt a hazaszeretettel, meg a koroddal dobálózol. Szép dolog a hazaszeretet (bár kíváncsi lennék, ha ekkora hazafi vagy, akkor életedet adnád a a hazáért, ha kell), de mi köze ehhez az egészhez amiről a vita folyik?
Azt elismerem, hogy a reflexek nem az igaziak a Te korodban. De ezt a teljesítményt nem lehet a tompább reflexekkel megmagyarázni. Ehhez kb. 50 éve masszív alkesznek kéne lenni. Ismerek több olyan játékost is akik idősebbek nálad (van köztük 70 éves is), de 10.000 csata körül már elérték a masszív átlag szintet. De azt, hogy semmit nem csinálsz soha, szerintem gáz a korral megmagyarázni.
Igazából én már nem tudom mást mondani. Nem nem érted amit mondok, hanem nem akarod elfogadni, mert fáj az igazság.
Amúgy azon gondolkozz el, hogy ha ennyien írták, hogy ez nagyon durván gyenge amit csinálsz, nem lehet, hogy igazuk van?
Én kívánom, hogy sok jó kört menj, fejlődj. De légyszíves egy fél év múlva nézd újra ezt a vitát. Rá fogsz jönni, hogy jogos amiket írtunk. Most azt gondolod, hogy én egy kisköcsög vagyok, aki téged akar lejáratni, de akkor rájössz majd, hogy azért bőven jogos amiket írtunk.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eldegor, Jackal_hun

10 éve 9 hónapja #88701 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3

Most azt gondolod, hogy én egy kisköcsög vagyok, aki téged akar lejáratni

Én is azt gondolom. :evil: :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hun_Mercenary, Jackal_hun

10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja #88707 Írta: IsVass
Megválaszolva: IsVass
-hajrá Daddy!

Téma: OFF topik

• bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 3 órája ezelőtt
    • KLC_KTE profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Egészen elképesztő, hogy 2 felszerelést tesz...
    • Írta: KLC_KTE
    • 8 órája 47 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 18 órája 59 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 11 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 9 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 4 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 5 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.