A TYpe 64 kérdés engem is érdekelne...Lassan befejezem a heavy ágat és nem akarom megvennni a 113-mat mert ahogy néztem nem egy jó tank (teszt szerverig biztosan várok) A T-34-2-t pedig minden erőmmel el akarom kerülni, ezért mennék a light ágon, de nincs legénységem, szóval húzni kéne valamiben a srácokat...
A 113 nos alapvetően olyan mindenben jó de semmiben sem kiemelkedő tank
nekem tetszik gyorsan lö 9 sec pontos is közepes távon amin én használom ha szögben áll nem látszik a hasa IS7 pattog róla nekem komfortos közlekedési sebesség van minden hova oda érsz ahova oda akarsz
Negatív a csősüllyedés szemből is tud gyulladni ha nem áll szögben vagy ki látszik az oldala általában belövik a automata tűzoltó a min alapvetően a wz111-4 töl teljesen eltérő dagadt med stílusban tolom vele
A 113 nos alapvetően olyan mindenben jó de semmiben sem kiemelkedő tank
nekem tetszik gyorsan lö 9 sec pontos is közepes távon amin én használom ha szögben áll nem látszik a hasa IS7 pattog róla nekem komfortos közlekedési sebesség van minden hova oda érsz ahova oda akarsz
Negatív a csősüllyedés szemből is tud gyulladni ha nem áll szögben vagy ki látszik az oldala általában belövik a automata tűzoltó a min alapvetően a wz111-4 töl teljesen eltérő dagadt med stílusban tolom vele
Az a baj, hogy előtte meg kéne vennem a T110E5-öt, a Pattont és utána jönne ő. EZ csak 18 milla:DDD
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#88838Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Staudegger. Kérek én is elnézést. Valószínüleg - a lehetőségek határaim belül - mindnyájan más prioritások mentén játszunk. A magam részéről randomban játszom, folyamatosan cserélem a játékba vitt tankajaimat, és időmtől függően leszedem a napi 2-3 szoros XP-t. Így számomra az egyenértékű személyzet a fontosabb. Nemes egyszerüséggel, nincs kedvem cserélgetni őket.
Nyilván más lenne a helyzet klánháborúban, ahol a követelmények is mások, mind a tank, mind a személyzet vonatkozásában.
Nálam a prem. tankok kizárólag farmolási célt szolgálnak. Mikor a T34-et megvettem, már az ameriakai nehéz, és TD ág ki volt húzva T-IX ig, rajtuk képzett ma már két-három skilles legénységgel.
Tekintve, hogy nálam a prem. tank free xp. képző tulajdonságának nincs túlzott jelentősége, bekapcsolva a gyorsított képzést, igen hamar utolérnek mindenkit.
Amikor a tőlem idézett sorokat leírtam nem tanácsot, hanem egyfajta bátorítást fogalmaztam meg a címzettnek.
Az más kérdés, ha veszed a fáradtságot és visszaolvasol, kiderül, az érintett is nagy valószínüsséggel fun, illetve farmolási ncéllal vette tankját, mert később mikor szakaszozni hívják, felsorolja mivel rendelkezik. Azok között egy sincs, aminek a személyzete az amerikai T34-el csereszabatos lenne.
Daddy: te kérsz tiszteletet miközben folyamatosan hergeled Mercenaryt... Ráadásul igaza is van csak a stílus nem megfelelő.
Igen Jack! Tiszteletet kérek, látatlanból senkit nem nevezek agyatlannak stb.
Hogy én hergelem azt az úriembert? Jack! Mi nem egy fórumot olvasunk? Nézd már ki kezdte! A többiek elmondták a véleményüket, javaslatukat, és kijelentették: nem tudok játszani. Ennyi! De zsoldos?
Daddy: te kérsz tiszteletet miközben folyamatosan hergeled Mercenaryt... Ráadásul igaza is van csak a stílus nem megfelelő.
Igen Jack! Tiszteletet kérek, látatlanból senkit nem nevezek agyatlannak stb.
Hogy én hergelem azt az úriembert? Jack! Mi nem egy fórumot olvasunk? Nézd már ki kezdte! A többiek elmondták a véleményüket, javaslatukat, és kijelentették: nem tudok játszani. Ennyi! De zsoldos?
Zsoldos ugyan ezt teszi, kifejtve. Ami a szívén, az a száján.
De ha már itt vagyok lenne érdemi kérdésem is.
Vk 72.01-et hogy lehetne szerezni?
Nem tudom ezt az oldalt ki ismeri ki nem: goodbad93.com/
Itt egy-két hete még volt egy összefoglaló elemzés a magas szintű prém tankokról, itt azt írták hogy ha van az accodon 22500 arany e-mailben kérhetsz a WG-től cserébe.
Igaz, nem igaz nem tudom, de esetleg próbálj meg érdeklődni az oldal szerkesztőinél.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71
Na, hogy ne csak offoljak...
Type 64 prém tankról mi a véleményetek? Szeretek lightokkal játszani, gondolkodtam egy prém tankon, és nem akarok sokat költeni rá.
Ha megvolt a Hellcica, na ez kb az, gyorsabb tempóval, alap csúzlival. Ha azzal jól ment ezt szeretni fogod. Bár némiképp szívás, hogy ez ugye csak +2 tier, mert scout.
De ha már itt vagyok lenne érdemi kérdésem is.
Vk 72.01-et hogy lehetne szerezni?
Nem tudom ezt az oldalt ki ismeri ki nem: goodbad93.com/
Itt egy-két hete még volt egy összefoglaló elemzés a magas szintű prém tankokról, itt azt írták hogy ha van az accodon 22500 arany e-mailben kérhetsz a WG-től cserébe.
Igaz, nem igaz nem tudom, de esetleg próbálj meg érdeklődni az oldal szerkesztőinél.
Simán lehet igaz, mivel a wot wikin ár mellett 22500 gold van feltüntetve.
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...