Ha valaki gondolkodik a t-34-85M megvásárlásán a jövőben.
Type 58am illetve sima t-34-85öm még nem volt így ezekhez nem tudom hasonlítani.
Első pár csata 80%os legényekkel mondhatni rémes volt, most 20 csata környékén ~150%os legényekkel viszont már kellemes.
Ágyúja AP-vel saját tierben elég, 7esben közben kellhet 1-2gold, 8asban helyzetfüggő, ha kijön a lépés és sikerül oldalba kapni vagy a gyengébb páncélzatúakkal összefutni nincsen gond, ha valami keményebb jön akkor viszont tölteni kell.
Nekem ez nem okoz gondot hiszen elsődleges célom a legénységképzés, szóval a plusz XP-ért én gondolkodás nélkül váltok lőszert.
AP-val prém számlával ~1000 sebzésre 30-40k-t ad, egyéb statoktól függően(frag spot), de még golddal lőve sem sikerült minuszba mennem.
Ágyúja sniperkedésre nem igazán alkalmas, persze van hogy mindent eltalál, máskor meg semmit szóval inkább másodvonalból illetve max középtávról érdemes vele lövöldözni, távolabbról lutri.
Töltésideje 4.39sec töltésgyorsítóval és ventivel ez így 2187es DPM-et jelent.
Magában ez az érték nem is volna olyan rossz, de a kis átütést magasabb DPM-mel szokták ellensúlyozni(úgyis kevesebb megy át) mint pl. az E8-nál, ez itt nem történt meg, de hát ugye a prém tanknak gyengébbnek kell lenni a tierbeli társainál.
Páncélja bár nem tűnik soknak elsőre, rólam meglepően sokan pattannak.
Sidescrepelni jól lehet vele, azonos tierű td-k heavyk is pattannak bár kimondottan erre építeni nem érdemes, de különösebb aggodalom nélkül dugom ki a fenekem a sarkon hogy ellövessem az ellent.
Saját tierben ha nem nagyon van heavy simán lehet vele tartani heavy pozíciót.
Mozgékonyságával egyedül hegymászás közben vannak gondjaim, szóval ha lehet azt kerülni érdemes vele.
Számomra ez hiánypótló volt, a szovjet med ág részemről azért váratott magára mert nem volt legénységhúzó tankom és több megtartásgyanús gép is van az ágakon.
Ha kimondottan pénzkeresés a cél én továbbra sem ajánlom, mert adott helyzetekben igényli a goldot, de ha valakinek legénységhúzás az elsődleges az szerintem bátran megveheti.
Tudom hogy pár embernek megvan még rajtam kívül, szívesen olvasnám ők hogy látják a dolgokat miben értenek egyet vagy mondanak ellent az én tapasztalatimnak
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...