Jelenleg 128 vendég és 2 Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 2 órával ezelőtt
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 2 órával ezelőtt
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 2 órával ezelőtt
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 5 órával ezelőtt
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 7 órával ezelőtt
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 8 órával ezelőtt
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 8 órával ezelőtt
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 13 órával ezelőtt
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Coccodrillo
Shunz 20 órával ezelőtt
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 22 órával ezelőtt
Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 23 órával ezelőtt
Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 133
Kiver a víz a WOT-tól? Ideggyenge játékosok, hitvány RNG, ...
Celebúr 23 órával ezelőtt
Így igaz!

Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt

Prémium harckocsik

10 éve 8 hónapja #91186 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Ezt az észrevételedet írd már be az Achilles teszt alá is Vocsoknek:D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 8 hónapja #91189 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

Figyelem: Spoiler!

Ezt az észrevételedet írd már be az Achilles teszt alá is Vocsoknek:D

Kicsit átfogalmaztam :P

10 éve 8 hónapja #91191 Írta: ocse
Megválaszolva: ocse

Sziasztok ezzel kapcsoltaban, ha kiadják ezt a tankot erre cserélik az fv 4202?
vagy lesz két majdnem egyforma angol 7 es 8 prémium tank? Ez a 7 tieres talán jobb lesz mint a panther 8.8. Szép napot mindenkinek :)

nope, az FV4202-t a Centurion Action X-re cserélik, az lesz a tier 10, és ezzel együtt érkezik a nerfelt FV4202 a 20pdr löveggel tier 8-ba, prémiumként. Az A45 egy teljesen különálló tier 7-es prémium heavy lesz, gyakorlatilag egy alap Caernarvon a TOG II/Sherman Firefly/Comet 17pdr lövegével.

Az A45-höz pedig csak annyit, hogy mondhatni nem nyúltam egyből a pénztárcámhoz, amikor megjelent az FTR-on a hír :P

Kösz az infót az FV4202 cseréről, esetleg arról nincs valami hír hogy hogyan fog a csere megvalósulni? (arra gondolok, hogy az FV tulajdonosok megkapják-e valamilyen küldetés után 8-as prémiumként vagy automatikusan jár ha ki van fejlesztve a tízes gép? - ez utóbbinak elég kis esélyét látom)

Csak egy kis kiigazítás: a Cometre nem megy rá a 17 fontos löveg (sajnos).

Ha jól emlékszem a t34et automatikusan megkapták a tulajdonosok, pedig az "csak" t9ből lett t8. Úgy lenne korrekt, ha itt is automatikusan így történne. Bár wot úgyhogy nem lehet tudni.

10 éve 8 hónapja #91192 Írta: Dodge94HUN

Ha jól emlékszem a t34et automatikusan megkapták a tulajdonosok, pedig az "csak" t9ből lett t8. Úgy lenne korrekt, ha itt is automatikusan így történne. Bár wot úgyhogy nem lehet tudni.

Amikor az a csere történt, akkor a WoT még jóval kevésbé volt populáris. Azóta rengeteg új játékost szerzett és így már nem tehetik/teszik meg azt, mint régebben. Mondhatnám, hogy akkor még jófejnek kellett lenniük, hogy több játékost szerezzenek :D

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #91204 Írta: ocse

Amikor az a csere történt, akkor a WoT még jóval kevésbé volt populáris. Azóta rengeteg új játékost szerzett és így már nem tehetik/teszik meg azt, mint régebben. Mondhatnám, hogy akkor még jófejnek kellett lenniük, hogy több játékost szerezzenek :D

Sajnos egyetértek veled. A wg nem a korrektségéről híres.
pont ma szembesültem vele, hogy a megvett, de utána megszerzett tokenekért nem jár arany. Egyedül az vigasztal, hogy a wz 111 nélkül amúgy sem lett volna még a kínai küldetés.

10 éve 8 hónapja #91205 Írta: Dodge94HUN

pont ma szembesültem vele, hogy a megvett, de utána megszerzett tokenekért nem jár arany. Egyedül az vigasztal, hogy a wz 111 nélkül amúgy sem lett volna még a kínai küldetés.

Itt nem korrektségről van szó. Akkor még a kevés játékossal jófejek voltak, azok hívták gondolom a haverokat és nőtt a játékosok száma. Most azonban már baromi sok játékos van, gondolom jó pár embernek kihúzva az FV is (nem biztos). Nem tehetik meg, hogy a bevételi forrásként szolgáló premiumtankokat csak úgy ingyen osztogassák.
Hogy érted, hogy nem jár érte arany? Ha megvetted, de teljesítetted, akkor kell, hogy járjon érte.

10 éve 8 hónapja #91208 Írta: ocse

Itt nem korrektségről van szó. Akkor még a kevés játékossal jófejek voltak, azok hívták gondolom a haverokat és nőtt a játékosok száma. Most azonban már baromi sok játékos van, gondolom jó pár embernek kihúzva az FV is (nem biztos). Nem tehetik meg, hogy a bevételi forrásként szolgáló premiumtankokat csak úgy ingyen osztogassák.
Hogy érted, hogy nem jár érte arany? Ha megvetted, de teljesítetted, akkor kell, hogy járjon érte.

Pont, hogy korrektség kérdése. Ha akkor adtak "ingyentankot" most miért nem? Szerintem kevesebb embernek van most fv-je, mint akkor t34-e. Tekintve, hogy akkor 3 nemzet volt 1-1 ággal.
Nem jár az arany, csak a 3 prémium nap. Le is van írva a nemrég hírekhez rakott FAQ - hoz. Persze ezt annyira nem reklámozták.

10 éve 8 hónapja #91225 Írta: Dodge94HUN

Pont, hogy korrektség kérdése. Ha akkor adtak "ingyentankot" most miért nem? Szerintem kevesebb embernek van most fv-je, mint akkor t34-e. Tekintve, hogy akkor 3 nemzet volt 1-1 ággal.
Nem jár az arany, csak a 3 prémium nap. Le is van írva a nemrég hírekhez rakott FAQ - hoz. Persze ezt annyira nem reklámozták.

De akkor jóval kevesebben játszották a játékot, mint már leírtam. Az még nagyon az eleje volt a tanknak, még nem volt ennyire népszerű.
Én pont úgy tudtam, hogy a prémium nap nem jár, hanem az arany. No mindegy.

10 éve 8 hónapja #91252 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Én pont úgy tudtam, hogy a prémium nap nem jár, hanem az arany. No mindegy.

Én úgy olvastam, hogy ha először vetted, majd megcsináltad a nemzetet, akkor csak simán megkapod érte a napokat is (helyet a vásárlásnál nem kapsz). Ha először megcsináltad ingame és utána veszel tokent, akkor aranyat kapsz helyette (gyakorlatilag ugyanott vagy, mintha vettél volna egy 2500 aranyas csomagot)

10 éve 8 hónapja #91257 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
2500 aranyas kompenzációt a vásárolt tokenekért az event végén kapod meg: (ha közben játékon belül kifarmoltad a tankot)
worldoftanks.eu...okens/

Azért nem kapsz aranyat, ha kifarmolsz egy tokent, de nem váltod be.

10 éve 8 hónapja #91375 Írta: Kopasz
Megválaszolva: Kopasz
Sziasztok.
Az lenne a kerdesem, hogy WZ 111-re vertikalis stabilizator vagy celzasgyorsito a jobb megoldas.

10 éve 8 hónapja #91386 Írta: Jackal_hun

Sziasztok.
Az lenne a kerdesem, hogy WZ 111-re vertikalis stabilizator vagy celzasgyorsito a jobb megoldas.

Mindig a v stab a jobb megoldás, még a hosszú szűkülési idejű tankoknál is. GLD-t csak akkor használj, ha a vstab nem megy fel (T7-T8 alatt).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz

10 éve 8 hónapja #91878 Írta: tankos5
Megválaszolva: tankos5
ftr.wot-news.co...r-you/ most akkor küldi se lesz hozzá? vagy nem tudom..:

10 éve 8 hónapja #91935 Írta: ga5udeHUN
Megválaszolva: ga5udeHUN
Sziasztok!
Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet és le volt írva valamelyik fejl.hircs.-ban, de akinek van infója, ossza meg velem. A SU100Y-t nerfelték, az elmúlt 1-2 hónapban?
Köszi a választ.

10 éve 8 hónapja #92689 Írta: Jackal_hun
Mai Infó:

- AMX-13/57 from 7000 gold to 5000 gold
- AMX CDC from 11750 gold to 7450 gold
- STA-2 from 11500 gold to 7400 gold
- M56 Scorpion from 10000 gold to 7000 gold (downtiered to tier 7)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos

Téma: OFF topik

• KLC_KTE profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Egészen elképesztő, hogy 2 felszerelést tesz...
    • Írta: KLC_KTE
    • 5 órája 20 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 2 napja 23 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 15 órája 33 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 8 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 6 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 3 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 5 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.