Jelenleg 61 vendég és egy Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Így van köszi, 2 dolog volt a fejembe egyszerre, ...
bobitusz 4 órával ezelőtt
Mit nem lehet? Én nem fizettem a T34-ért semmit,a ...
bobitusz 4 órával ezelőtt
Nem lehet. Mindenképpen fizetsz és idővel elavul a tankod.
_Aerol_ 4 órával ezelőtt
Annyi kiegészítés, hogy 122 TM, Mutz és T-103 kapható ...
máté.tóth 7 órával ezelőtt
Köszöntem.Az OBJ-t szerintem behúzom akkor.
Gyilokzóna 9 órával ezelőtt
t44-100, obj 703 II, Somua, STRV S1, AMX CDA, ...
bobitusz 10 órával ezelőtt
Akkor becserélek egy bondos tankot. Csak tanácsot kérnék, hogy ...
Gyilokzóna 10 órával ezelőtt
Ahogy lent írták nekem is az elc volt tervben ...
Usul 15 órával ezelőtt
Tavaly novemberben megvettem a WZ-111-et 10 millió kreditért,
amikor ...
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Coccodrillo
Shunz 22 órával ezelőtt
Nem. Én előre ittam a medve bőrére és az ...
RockyRuciano 1 napja
Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 1 napja
Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 133
Kiver a víz a WOT-tól? Ideggyenge játékosok, hitvány RNG, ...
Celebúr 1 napja
Így igaz!

Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...
RockyRuciano 1 napja

Prémium harckocsik

10 éve 8 hónapja #90009 Írta: setelekot 1
Megválaszolva: setelekot 1

Mondjuk az asszony-idomítást megnézném... Amikor a farkadra lép... és meglök... :evil:

A ZAVAR AZ ÖN KÉSZÜLÉKÉBEN VAN!!!

tök királycsávó itt mindenki közben meg kiderül, hogy az asszony hordja a nadrágot na ez a fasza gyerekek, 5-6000 forinttal el kell számolnotok az asszonynak, nevetséééges :whistle: mert különben no vacsora, no sex,no pina még csak képről sem.
erre meg lehet tolni pl.: no kozmetikus,no fodrász, no műköröm, no új ruha stb.(mert ez alapból jár nekik ugye,persze mindez havonta)
Ráadásul még ki is teregetitek egy nyilvános fórumon mennyire balf@szok vagytok: GG
hol marad az önbecsülésetek???

Az önbecsülésünk az asszony tulajdonába került. Nem adja vissza. Ő a főnök. :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #90010 Írta: Popika
Megválaszolva: Popika
azé durva ,hogy lassan odajutunk hogy VI-VII tankoknak annyi hp-juk lessz mint a tier IX-X eseknek!! :D mind1 én örülök a kis tigrisnek, (sok hp--> sok dmg a kv-5öcskémnek) :D :D :D

10 éve 8 hónapja #90024 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Úgy is kellett már egy T7-es TOG ebbe a játékba. Én mondjuk betennék egyet T10-be 5000 HP-val:D

10 éve 8 hónapja #90031 Írta: Ger0p
Megválaszolva: Ger0p

Köszönöm mindenkinek, csak egy bajom van: 10k+ gold kell, ami kb. 12k forint. Illetve nem is ez a fő baj (nem iszom (annyit!), nem dohányzom, nem drogozom, dolgozom, tehát van fizetésem), hanem hogy az asszony meg ne tudja. :)
Ti hogy adtátok be otthon? :whistle:

paysafecard - megvehető kp-ért újságosnál, benzinkúton stb. - majd a kapott pin kódot kell beírni fizetés gyanánt. Az egész tranzakciónak nincs nyoma. (persze a pin kódot tartalmazó cca 0.5 m-es blokkot el kell tüntetni)

10 éve 8 hónapja #90034 Írta: singes
Megválaszolva: singes

pl.: no kozmetikus,no fodrász, no műköröm, no új ruha stb.(mert ez alapból jár nekik ugye,persze mindez havonta)

Nem védeni akarom a nőket, de vegyük sorba a példáidat:
1. Kozmetikus. Ha nem 'engednénk el' őket, akkor minden este egy olyan nővel feküdnénk le egy ágyba, akinek olyan a lába mint az őznek, de nem olyan kecses, hanem olyan szőrös. Ezt inkább nem, köszi.

2. Fodrász. Nálunk az van, hogy én kb. 1-2 havonta megyek (600 kemény Ft), ő talán 6-8 havonta. Akkor szokott, ha már hosszú és zavarja (tudom, milyen a hosszú haj, volt nekem is 60 cm-s), illetve ha vmi alkalom (pl. esküvő) van, de akkor sem mindig. Mivel sokkal ritkábban jár, mint én, kb. ugyanannyi megy el rá.

3. Műköröm. Na az nálunk nincs, és valószínűleg soha nem is lesz. ;)

4. Ruha. Abban is szerencsés vagyok, mert a pici még szopik, és azért kellenek új ruhák, mert folyamatos kifogyja a régieket. Kövezzetek meg, de én ennek örülök. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tiger205_Bp

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #90036 Írta: singes

Köszönöm mindenkinek, csak egy bajom van: 10k+ gold kell, ami kb. 12k forint. Illetve nem is ez a fő baj (nem iszom (annyit!), nem dohányzom, nem drogozom, dolgozom, tehát van fizetésem), hanem hogy az asszony meg ne tudja. :)
Ti hogy adtátok be otthon? :whistle:

paysafecard - megvehető kp-ért újságosnál, benzinkúton stb. - majd a kapott pin kódot kell beírni fizetés gyanánt. Az egész tranzakciónak nincs nyoma. (persze a pin kódot tartalmazó cca 0.5 m-es blokkot el kell tüntetni)

Nem erről van szó, hogy félek megmondani. Egyszerűen egyrészt nekem is furcsa, hogy inyges játékra pénzt költök, másrészt tényleg minden kiadást megbeszélünk. Sokaknak ez a furcsa, mert külön számla, külön költekezés, de nekem meg az a furcsa. Mások vagyunk. És nincs szigor sem, este megemlítettem, ma veszek aranyat, ha ráérek. :) Ennyi. :) Nekem ez a harmikus kapcsolat. Persze kinek a pap...

Ja és még annyit, hogy otthon én vagyok a pénzügyminiszter. :) Én fizetem a csekkeket, ezért nálam szokott több pénz lenni, az én nevemen van a bankszámla, én kapok sms-t, sokáig csak nekem volt bankkártyám is. :) Ha megyünk vásárolni, ő nem is visz magával pénztárcát. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun, Katjaton

10 éve 8 hónapja #90038 Írta: 99lufi
Megválaszolva: 99lufi

Figyelem: Spoiler!

Az önbecsülésünk az asszony tulajdonába került. Nem adja vissza. Ő a főnök. :P

grat hozzá :whistle:
gondolom este 1 órát csak úgy wotozhatsz, hogy előtte el kell mosogatnod, leviszed a szemetet... :oops:

10 éve 8 hónapja - 10 éve 8 hónapja #90040 Írta: Jackal_hun
Most ez komoly hogy tényleg be kell számolnotok az asszonynak? Felnőtt emberek vagytok, a felnőtt létnek pont ez a lényege, hogy azt csinál mindenki amit akar. Én nem számolok be senkinek róla, én termeltem meg, én költöm el. Addig amíg a közös hozzájárulásokat mindenki rendben teljesíti, nem tök mind1, ki mire költi a maradékot? Én sem basztatom barátnőmet hogy hány cipőt meg ruhát vesz magának, pedig van neki annyi mint a szemét. Ő fizetése, tőlem a kazánba is dobhatja, milyen alapon szólnék bele?

Szerintem ez tipikusan az a probléma, mikor a párok egymás fejére nőnek és megfojtják egymást. A gyerek nem attól fog jobb egyetemre járni, hogy te veszel-e egy tankot vagy sem...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 99lufi, eldegor

10 éve 8 hónapja #90042 Írta: setelekot 1
Megválaszolva: setelekot 1

Most ez komoly hogy tényleg be kell számolnotok az asszonynak? Felnőtt emberek vagytok, a felnőtt létnek pont ez a lényege, hogy azt csinál mindenki amit akar. Én nem számolok be senkinek róla, én termeltem meg, én költöm el. Addig amíg a közös hozzájárulásokat mindenki rendben teljesíti, nem tök mind1, ki mire költi a maradékot? Én sem basztatom barátnőmet hogy hány cipőt meg ruhát vesz magának, pedig van neki annyi mint a szemét. Ő fizetése, tőlem a kazánba is dobhatja, milyen alapon szólnék bele?

Szerintem ez tipikusan az a probléma, mikor a párok egymás fejére nőnek és megfojtják egymást. A gyerek nem attól fog jobb egyetemre járni, hogy te veszel-e egy tankot vagy sem...

Kb. 3x annyit keresek, mint az asszony, de nekem kuss-van a pénzhez. Nem is látok pénzt! :P Néha ad egy kis zsebpénzt, ha jó kedve van! :ohmy:

10 éve 8 hónapja #90044 Írta: singes

Mondtam, kinek ez, kinek az. Nekem meg az a baromi furcsa, hogy a párok így külön kezelik a pénzük java részét.
Meg mi - mint gondolom nagyon sokan - havonta bizonyos összeget félre szoktunk tenni a gyerekeknek. Meg a házon is folyamatosan van mit csinálni. Tavaly pl. szigeteltünk, idén őszre is tervezek egy kb. 1-1,5 millás felújítást, és már utánra is van tervem. Szóval ezek mellett igenis átbeszéljük a kiadásokat.
Lehet emiatt leszólni, de nekünk (és még anno a szüleimnek is) ez a rendszer teljesen bevált. Főleg, hogy figyelemmel vagyunk egymás igényeire is (lásd 40k-s íjam)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun

10 éve 8 hónapja #90045 Írta: singes

Kb. 3x annyit keresek, mint az asszony, de nekem kuss-van a pénzhez. Nem is látok pénzt! :P Néha ad egy kis zsebpénzt, ha jó kedve van! :ohmy:

Na, ez már szerintem is durva!

10 éve 8 hónapja #90047 Írta: Jackal_hun

Mondjuk az én csajom nem is kick-box világbajnok, szóval nálad ez még érthető:D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: setelekot 1, Katjaton

10 éve 8 hónapja #90051 Írta: Jackal_hun

Nekem ezzel ugyan az a bajom, mint a féltékenységgel. Ha már állandóan kontroll alatt kell lenned, akkor a másik nem bízik meg benned. Nálunk ez nem probléma, ha megkérdezi asszony, mennyi pénzem van, megmondom. Soha nem hazudtam neki, ő se nekem. Mi is teszünk félre pénzt a közös célokra, az ő bankja kezeli az övét, az enyém az enyémet. Mi tavaly lakást felújítottunk, bútorokat vettünk stb. De ha ebbe belezavartak volna a WOT-os összegek, valamit nagyon elcsesztünk volna az életünkben.

Én azt gondolom, hogy a kölcsönös bizalom egy sokkal fontosabb dolog, mint a kölcsönös kontroll, mert ahogy már említettem, a megcsalás analógiáján ezt is le lehet vezetni: ha valaki állandóan féltékeny és folyamatosan basztatja a partnerét vele, mi a különbség a között hogy valaki tényleg megcsal-e egy másikat vagy sem, ha alapból ezt gondolják róla? Semmi. Ez pszichológiailag bizonyíthatóan növeli a megcsalások számát.

Ha az asszony állandóan kontrollálja hogy mire költs, sutyiban többet fogsz költeni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: eldegor

10 éve 8 hónapja #90053 Írta: carlson777
Megválaszolva: carlson777

Ennek a videónak kb semmi értelme, a gyereket halálra gyalázták.

A második videóban meg szarul is játszott.
Elég sok türelemmel kell rendelkezzen az ilyen supertester: minden csatában őt akarják kinyírni először !! :unsure:
Frusztráló lehet ....

10 éve 8 hónapja #90054 Írta: Jackal_hun

Ennek a videónak kb semmi értelme, a gyereket halálra gyalázták.

A második videóban meg szarul is játszott.
Elég sok türelemmel kell rendelkezzen az ilyen supertester: minden csatában őt akarják kinyírni először !! :unsure:
Frusztráló lehet ....

Ezért nem játszom HotchKissel:D

Téma: OFF topik

• bobitusz profilkép
    • Örömködő (2)
    • Dupla öröm, második "papírozás"  +...
    • Írta: bobitusz
    • 1 órája 21 perce ezelőtt
    • KLC_KTE profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Egészen elképesztő, hogy 2 felszerelést tesz...
    • Írta: KLC_KTE
    • 7 órája 7 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Továbbá, ha ráviszed az egeret mondjuk a...
    • Írta: VaFec
    • 17 órája 20 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 9 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 8 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 4 napja 18 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 5 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.