Tier 7-ben legjobban a SU-122-44-et merem ajánlani
Nagy alfa, jó töltésgyorsaság, jó kamó és a medekkel is tudja tartani az iramot. Ha egyet kell javasolni, ezt mindenképpen megéri - szerintem.
Akármennyire is le van szólva, mind a WZ-111, mind a SuperPershing nagyon jó tier 8-as prémtankok, igaz kis átütése van mindkettőnek, de hát erre vannak a weakspotok, jó játékos kezében mindkettő pénzgyár. Azt hogy pénzért mit érdemes megvenni, nem tudom, nekem mind a WZ, mind a SP küldiből lett meg, ha nagyon mondanom kéne egy 8-as megvételre, talán én is az FCM-et javasolnám.
Nagy alfa, jó töltésgyorsaság, jó kamó és a medekkel is tudja tartani az iramot. Ha egyet kell javasolni, ezt mindenképpen megéri - szerintem.
IS-6, FCM a két top T8, T7-ben talán a Panther/M10, hogy E-25-öt kivették.
Jajj.. a SU-122-44 egy hatalmas ... halmaz!
Papíron a DPS valóban csodálatos, de a harckocsi minden más tulajdonsága arra van kialakítva, hogy még véletlenül se tudd kihasználni a DPS-t.
Életem második legnagyobb WOT-os hibája volt.
Papíron a DPS valóban csodálatos, de a harckocsi minden más tulajdonsága arra van kialakítva, hogy még véletlenül se tudd kihasználni a DPS-t.
Ha korlátozott lenne az MM-je a SU-nak szerintem nagyon fasza lenne, de nekem így is bejön.
Kedves Hunyadi, csak meg kell szeretni azt a masinát, nagyon hálás egy jószág. Bújni kell vele, sokat pattint, nagyon gyors TD, igazi orosz Jagdpanther, csak egy hátrányát tudom mondani, az pedig, hogy néha - és tényleg csak néha - nagyon nagy a szórása és a Tejút összes csillagát lelövi, ha olyan napja van. De ha nem... akkor atomvillanás. Kizárt, hogy pont egy Hozzád hasonló kvalitású játékos kezében ne lenne jó gép Érdemes időt feccölni bele
Kedves Hunyadi, csak meg kell szeretni azt a masinát, nagyon hálás egy jószág. Bújni kell vele, sokat pattint, nagyon gyors TD, igazi orosz Jagdpanther, csak egy hátrányát tudom mondani, az pedig, hogy néha - és tényleg csak néha - nagyon nagy a szórása és a Tejút összes csillagát lelövi, ha olyan napja van. De ha nem... akkor atomvillanás. Kizárt, hogy pont egy Hozzád hasonló kvalitású játékos kezében ne lenne jó gép Érdemes időt feccölni bele
a gond csak az, hogy torony nélküli tankokkal nem tudok játszani...
ahogy Austin Powers mondaná: "ez nem az én stílusom bébi"
hiába teszek újra és újra próbát
nem mintha a tornyosokkal hú de jól menne, de azért jobban, mint a torony nélküliekkel
Mellékletek:
Last edit: 10 éve 7 hónapja by Hunyadi_Loveszdandar.
Nekem prembol megvan az is-6 meg a ket kinai tier 8-as,az e25,es a t34,ha penzt akarok keresni a t34-el jatszok sosem kell bele prem ammo,a tobbinel van tier limit,de az is-6,es a ket kinai tier8-as heavyt hiaba tier limites gold nelkul hasznalni en nem tudom,ismerem a weak spotokat,de az agyu olyan pontatlan,es olyan kicsi a penetrete hogy rengeteg szituba igenyli a goldot.viszont a fent emlitett harom heavyvel jobb jatszani mert mozgekonyabbak mint a t34.az e25 penz kereseti szempontbol nalam utso a felsorolt tankokbol,eleg annyit mondani hogy 20 goldot viszek a harcba.
Nekem prembol megvan az is-6 meg a ket kinai tier 8-as,az e25,es a t34,ha penzt akarok keresni a t34-el jatszok sosem kell bele prem ammo,a tobbinel van tier limit,de az is-6,es a ket kinai tier8-as heavyt hiaba tier limites gold nelkul hasznalni en nem tudom,ismerem a weak spotokat,de az agyu olyan pontatlan,es olyan kicsi a penetrete hogy rengeteg szituba igenyli a goldot.viszont a fent emlitett harom heavyvel jobb jatszani mert mozgekonyabbak mint a t34.az e25 penz kereseti szempontbol nalam utso a felsorolt tankokbol,eleg annyit mondani hogy 20 goldot viszek a harcba.
Te ilyen gazdag vagy kedves Szilvi? Összefuthatnánk valahol
Kreditfarmra nekem a WZ-111 és a Superpershing van meg. Tapasztalataim szerint Egyik sem igényel sok goldot, a WZ-t 5 golddal szereltem fel és még nem volt olyan hogy 2-nél több kellett volna, a SP-be kicsit több goldot raktam, de csak mert kisebb a sebzése, és hogy ha esetleg rámrusholna egy KV-4, akkor okozhassak neki néhány kellemetlen másodpercet, de nem nagyon használom a goldot, főleg hogy pontos az ágyú.
Kreditfarmra nekem a WZ-111 és a Superpershing van meg. Tapasztalataim szerint Egyik sem igényel sok goldot, a WZ-t 5 golddal szereltem fel és még nem volt olyan hogy 2-nél több kellett volna, a SP-be kicsit több goldot raktam, de csak mert kisebb a sebzése, és hogy ha esetleg rámrusholna egy KV-4, akkor okozhassak neki néhány kellemetlen másodpercet, de nem nagyon használom a goldot, főleg hogy pontos az ágyú.
A WZ-111 ágyúja egy borzalom, se nem pontos, se nem lő gyorsan. A gundep hiánya sokszor fájdalmas, megdöbbentő, hogy a WZ-111-1-4 mennyivel jobb tank, pont az van neki, ami a WZ-nek nincs, sebessége és tűzereje. Szóval én egyáltalán nem vagyok elájulva a simától...
A gundep hiánya feltűnő ugyan, de nem megszokhatatlan, én nagyon sok csatát játszottam és játszom mai napig is a KV-85-el (egyik kedvencem), aminek 3 fok lehajlása van, ezért WZ nekem felüdülés ahhoz képest lehajlás szempontjából, az ágyúról annyit, lehet hogy pontatlan, viszont ha high-rollt kap akkor a 460-as sebzések sem ritkák. Lehet hogy sokaknak nem tetszik a WZ, én attól még szeretem, nekem valahogy a hibái ellenére is nagyon bejön.
amikor ...
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...