Sziasztok!
Van 2100 aranyam, amit így leárazások idejére tartogattam.
Van egy 4 fős amerikai közepes legénységem és nekik őket szeretném egy kicsit turbózni.
Ti szerintetek megéri a RAM2-re beruházni.
Vagy esetleg később egy SP-re.
Esetleg milyen kis prémtankot érdemes megvenni így leárazás szempontjából.
Pusztán csak fun illetve később legénységhúzásra.
Szvsz az US prém tankoknál a "fun" faktor konvergál a nullához...
Szerintem jobban jársz, ha amíg nincs 1 skill kihúzva, addig M4-et hajtod.
Utána T6-ban az E8 nekem naggggyon bejött. Ezekkel szinte biztosan profitot termelsz és nem nehéz a saját HP-d meglőni csatánként. Alacsony tier miatt pedig nem ér hátrány a kevés skilles legénység miatt. Én szerintem a legolcsóbb megoldás ezek - és itt még "fun" faktor is van.
Szvsz az US prém tankoknál a "fun" faktor konvergál a nullához...
Szerintem jobban jársz, ha amíg nincs 1 skill kihúzva, addig M4-et hajtod.
Utána T6-ban az E8 nekem naggggyon bejött. Ezekkel szinte biztosan profitot termelsz és nem nehéz a saját HP-d meglőni csatánként. Alacsony tier miatt pedig nem ér hátrány a kevés skilles legénység miatt. Én szerintem a legolcsóbb megoldás ezek - és itt még "fun" faktor is van.
Ettől megmarja magát.Az életkedve is elmegy...24km/h
Meg ez nem is amcsi.
RAM nem olyan rossz.Bár én egy csomó goldot tárazok bele.Azt aztán 2 másodpercenként köpi kifelé...75 a sebzése,ha jól emlékszem.Elmegy....
A Fury-t tudom ajánlani.Az űberbrutál saját szintjén.Igaz,hogy én a Pershing 4 skilles legénységével hajtom és ez nagyot dob rajta,de alapból is jó cucc.
T14-en nem gondolkoztál?Nem gyors,de páncélozott.A feje körbe 100-as,ha jól emlékszem.
Ettől megmarja magát.Az életkedve is elmegy...24km/h
Meg ez nem is amcsi.
RAM nem olyan rossz.Bár én egy csomó goldot tárazok bele.Azt aztán 2 másodpercenként köpi kifelé...75 a sebzése,ha jól emlékszem.Elmegy....
A Fury-t tudom ajánlani.Az űberbrutál saját szintjén.Igaz,hogy én a Pershing 4 skilles legénységével hajtom és ez nagyot dob rajta,de alapból is jó cucc.
T14-en nem gondolkoztál?Nem gyors,de páncélozott.A feje körbe 100-as,ha jól emlékszem.
Igen ő is tervbe van véve.Meg a FCMPak. Főképpen azért mert kivonják őket.
E2 szerintem arányaiban lassabb (és így tehetetlenebb), mint amennyivel páncélozottabb. Ráadásul fogják, betöltik a goldot és semmit nem ér a páncél. Viszont a lassúság megmarad. Így akkor már inkább egy gyorsabb tankom legyen, mint lassabb.
Megéri az árát? Melyik használhatóbb 6-os strongholdban?
Vagy akkor inkább egy Type 64?
Köszönöm!
Ami biztos: sürübben megy +2 tierbe, mint a sima, lassabb, és valami kegyetlen lassan szükül. A frontja vicces dolgokat tud pattintani, és nem tudom miért, de az utobbi időben megállás nélkül gyujtogatják a ruszki medjeimet.
Nekem csak a legénységhuzás végett van (t62a), nem fun.A type 64 viszont vidám kis izé, nekem a régi hellcica játékélményét adja.
Nem tudom jó helyre irok-e amennyiben nem kérem az admint tegye a megfelelő helyre.
Az érdekelne, hogy az elmúlt fél évben érte valamilyen hivatalos nerf a KV-5 prémium szovjet tier 8-s nehéz harckocsit ugyanis menet tulajdonságai közelében nincsenek annak amire emlékszem december elejétől nem játszottam vele és most kb mint egy csiga .
Nem tudom jó helyre irok-e amennyiben nem kérem az admint tegye a megfelelő helyre.
Az érdekelne, hogy az elmúlt fél évben érte valamilyen hivatalos nerf a KV-5 prémium szovjet tier 8-s nehéz harckocsit ugyanis menet tulajdonságai közelében nincsenek annak amire emlékszem december elejétől nem játszottam vele és most kb mint egy csiga .
Én alapból nem értem hogy miért szeretik páran. Az ágyúja 167 pennel hát mit mondjak rá, 'kaki'. A páncélját meg kiröhögik amíg a droidok ott ülnek elől, bárki simán beüti.
Én alapból nem értem hogy miért szeretik páran. Az ágyúja 167 pennel hát mit mondjak rá, 'kaki'. A páncélját meg kiröhögik amíg a droidok ott ülnek elől, bárki simán beüti.
Attól tartok nem a véleményedre vonatkozott a kérdés.
Én - mivel folyamatosan játszom vele - nem érzékelek változást, bár most hogy mondod valóban lassúcska szegényke. Te jobban észre veszed ha változott vmi.
Hivatalos nerfről vagy buffról én nem tudok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: AdmiraIGeneraI
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...