Ha a centuriont összehasonlítom a panther88-al, vagy az fcm-el, akkor elkezdem vakargatni a fejem búbját ezt a szabályt hallva. Ismerem régóta, de annyira szerintem nincs kőbe vésve.
A T-34-3 is sokkal jobb statokkal bír, mint a T-34-2 a 122-essel.
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#112638Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Pusztán a statok alapján már nem nagyon merem azt mondani, hogy valami jobb vagy nem. Tegnap megőrültem és megvettem a CDC-t is, eddig azt kell mondjam, nem olyan rossz, de az amit mondanak róla, hogy nagyon gyors, nagyon fordul stb, hát őőő. Azzal a talaj ellenállással úgy agyon van vágva, hogy ihaj meg csuhaj, az a ráírt 1200 lóerő nagyon nem érződik. A fő vonzereje a nagy csőlehajlás és ezzel együtt a lövegpajzs felett nincs semmi amit meglőhetnek. Hagyod hogy mások felszpotolják az ellent, megkerülöd, irányba fordítod a tornyot, kidugod a csövet, odacsapsz a puhájába picit visszahúzódsz, ha rádnéz akkor meg elpucolsz. Ha van valami keményebben páncélozott tank melletted, akkor őt használod spotternek és fedezéknek. A másik oldalról nézve eszméletlenül idegesítő.
Az ágyú franciásan pontos. Néha lő olyan luftokat, hogy másodpercekig csak csendesen szemléled, hogy ez hogy jött össze teljesen beszűkülve, máskor a kv4-es tornyából szinte hallod ahogy csapkodja a gyerek a billentyűzetet, mert már ötödször kócoltad össze a kontyát és neki sansza nincs nem hogy eltalálni de bármire is célozni.
Sziasztok a mostani leárazásnál elgondolkodtam hogy érdemes lenne e megvenni a Pz.Kpfw. S35 739 (f) féláron, amolyan fun célra. Érdeklődnék h mik a tapasztalatok vele, mennyire sűrűn megy tier 4-5 be? Előre is köszönöm.
Lehet kiveszik, tehát úgy jár, mint a Type 59 ... de lehet nem. Funtanknak jó és gyűjtőknek ajánlott. De ez az én személyes meglátásom!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
sziasztok
szemezgetek a T 34 - 85 M el valakinek van vele tapasztalata amit megosztana velem ? az érdekelne mire lenne alkalmas : legénység húzás vagy farmolás vagy bármi hasznos infót szívesen vennék.
~8900Ft-ért igen csak felkeltette az érdeklődésemet az a 4tankos csomag
T14em van annak jól gondolom hogy az arany árát kapnám meg?
FCM annyira nem izgat, tog II érdekes egy jószág azt majd biztos kipróbálnám.
Az M10 ami igazán érdekel, de ha megveszem ~4900 meg 30 nap prém ~2900 az már 7800 szóval csak egy ezresre vagyok a csomag árától.
Kemény döntés mert pici plusszal már t8 prémet is lehet venni
~8900Ft-ért igen csak felkeltette az érdeklődésemet az a 4tankos csomag
T14em van annak jól gondolom hogy az arany árát kapnám meg?
FCM annyira nem izgat, tog II érdekes egy jószág azt majd biztos kipróbálnám.
Az M10 ami igazán érdekel, de ha megveszem ~4900 meg 30 nap prém ~2900 az már 7800 szóval csak egy ezresre vagyok a csomag árától.
Kemény döntés mert pici plusszal már t8 prémet is lehet venni
T8 prém tank amit èn választanék. S35-öm van...én imádom...brutális a saját tierjében sajnos tier 5 ellen semmit sem ér
Viszont egy tier8-as tud nagyon kellemes lenni. Én T34 fun vagyok de van Löwém, 112, T-34-3, JT 8.8, CDC, KV5 és anno volt SuperPershing is...
Bár csak tegnap vettem meg, de az FCM 50t, hihetetlen jószág, ind kredit és xp szempontból, mind játékélményileg, akár vesztek, akár nyerek, egyszerűen nagyon jó vele játszani
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#112751Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Meglett ez a kis fejlesztett chi nu. Hát, első csatában szétkapott 2 T49-es (T67). 2. meccset 700 sebzéssel zártam. 4.21-es töltés idő ventivel és gyorsítóval, szép lesz ezt folytatni. (venti és a 2 gyorsító van fent). Kicsit lassúnak érzem, így valódi csatában. wotreplays.com/...513c5e
Chiri legénység fejlesztésére jó lesz, úgy is kell legénység majd a STA1-hez
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...