Érdekességképp, sebesség limit értékek:
P88, FCM 50, CDC:
46 km/h 51 km/h 57 km/h
És ezek a limitált sebesség értékek, tehát ez nem azt jelenti hogy ezt a sebességet mindegyik egyszerűen, minden körülmények között gyorsan elérik ezek a tankok.
Én a P88-at a gyakorlatban nem éreztem annyira lassúnak, elvoltam vele. A CDC-t sem, de a fölényesen hangzó kétszer annyi lóerő viszont egészen bizonyosan nem érződik rajta, ez többek között köszönhető a nem látható kb 2x-es talaj ellenállásnak.
Most nem találom a konkrét hozzászólást, de mintha Jackal azt mondta volna, hogy a NAGY DPM-es, gyors medek az uralkodó tankok olyasmi szöveg környezetben, ami arra enged következtetni, hogy tierX-ben, ami csakugyan így is van, magam is gyakran találkozom azzal, hogy a stratéga medeket kér CW-n.
A fenti trio DPM értékei pedig AP-vel, ugyanabban a sorrendben:
2088 HP/min 1920 HP/min 1972.8 HP/min
Ezeket megfejelgetve rammerrel, ventillációval, BIA-val már egy 2500+os értéket kapunk a panthernél, ami mellé tapasztalatom szerint kapunk egy igen jó pontosságot, mozgás közben alig széteső szálkeresztet, és olcsó lőszert, miközben azért van 1500 hp-nk és annyi páncélunk, hogy ne töltsenek ránk rutinból repeszt.
Ezt így együttesen azért nem olyan lehetetlen az előnyünkre fordítani.
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...