Jelenleg 176 vendég és nincs Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 12 perccel ezelőtt
Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 133
Kiver a víz a WOT-tól? Ideggyenge játékosok, hitvány RNG, ...
Celebúr 25 perccel ezelőtt
Így igaz!
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...
RockyRuciano 42 perccel ezelőtt
[Szuperteszt] Coccodrillo
Lehet azért lett a neve krokodil, mert a víz ...
bazsi411 3 órával ezelőtt
Nálam ugyanez a terv, kivettem ingyen a T34-et még ...
máté.tóth 6 órával ezelőtt
Like aki elsőre Coccolino-t olvasott
ce1018 6 órával ezelőtt
Én most a token boltból ingyen kivehető T34-et fogom ...
bobitusz 8 órával ezelőtt
En mar csak 1 esetben fizetnek a wargaming nek, ...
Kertesz 9 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
-2 szint. Milyen szerencse, hogy nem kötelező.
perretz 11 órával ezelőtt
Google fordító szerint a krokodil olasz fordítása coccodrillo. Vagyis ...
bazsikatoma 15 órával ezelőtt
Honnan jönnek ezek a nevek??? Verseny van a dolgozók ...
Shunz 1 napja
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
40 szakasz 11 nap alatt, az napi 3.6 szakasz... ...
TegRazor 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 2 napja

Prémium harckocsik

10 éve 5 hónapja #115010 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Sziasztok,

Prémium tank vásárlásán gondolkodok elsősorban pénzfarmolásra, de azért ne legyen vele unalmas a játék. T8-as Heavy-k ill TD-k nekem drágák, így 3 tankra szűkítettem a kört:
Panther 8.8cm: Saját tierben nagyon jó kis tank IS-3-at is sikerült belőnöm előlről nem is egyszer, viszont teszten 10-ből 8-szor T10-esek közé rak ahol viszont sebezni szinte esélyem sincs vele.
SU-122-44: Iszonyat jó vele a játék T7-8-ba mindent visz azzal az ágyúval, sok minden pattog is róla (Pl.: IS néha), de annyira nem keres jól és a lőszer is nagyon drága hozzá.
Panther/M10:Na ez az amiről nincs semmi tapasztalatom mivel teszt szerveren nem lehet megvenni, kivették.
Szerintetek a 3-ból melyik felelne meg legjobban az igényeimnek? :D Ti nektek több tapasztalatotok van ezzel a 3 tankkal remélem tudtok segíteni :). Esetleg ha tudtok ebben az árban más prém. tankot fogadom szívesen :).

Üdv.

Nekem megvan mind a három, szvsz. ha funolni akarsz a Su-122-44 brutális, 1vs1-ben az összes heavyt kinyírja T7-ben (kivéve tiger), illetve ha valakinek az oldalába tudsz menni, akkor brutális. Egyáltalán nem lát, tehát mindig másra leszel utalva, illetve muszáj közelharcba menned vele, ha el is akarsz valamit találni. Én bírom, amolyan odabaszok ész nélkül tank.

A Panther 8.8-ról ha egyet visszalapozol elég sok minden írtam

Panther M10 kb. semmire sem jó, de jobb az MM-je mint a 8.8nak.

Nálam:
1. SU-122-44
2. Panther 8.8
3. Panther M10
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ret23

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #115011 Írta: ret23
Megválaszolva: ret23
stefanitsr: Mindegyik ágat húzom :D :D

neymarsztupa és Enhaer: Igen, a limitált MM miatt tetszett meg leginkább ez a tank. A tesztet természetesen olvastam erről is és az SU-ról is, csak nemtudom kibpróbálni és így félig meddig lutri azt megvenni. Azthiszem nyúzom még kicsit a P88-at teszt szerveren, gyakorlom vele a játékot és meglátjuk melyiket veszem meg. Vagy Panther 88 vagy P/M10 lesz a befutó.
Jackal_hun Panther 88-ról elolvasom mit írtál. Az elsődleges inkább pénzszerzés lenne a fun az 2. szempont lenne. Még tesztelem őkez ;)

10 éve 5 hónapja #115014 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Érdekességképp a sima pancsert húzom, a motorján kívül stock. Tragikus. Az m10 ezzel rokon, tier limittel, szerintem csak egy picivel kevésbé lehet mélytorkos szívás.

10 éve 5 hónapja #115016 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
na megvettem a kis dogot: elso kor tier8 sand river vedekezes
2k dmg 4 kill tarazok artyra marad 1 loves benne, ujratolt. 2 full hps meg 1 loveses arty el, termeszetesen a sajat artynk kilo....
ez is bizonyitek arra h. artyval jatszanak a legretardaltabbak.

10 éve 5 hónapja #115018 Írta: neymarsztupa
Megválaszolva: neymarsztupa

Sziasztok. T26E4 SP, hogy áll most volt buff rajta és mennyire játszható a gyökérnoob lázadás óta??? Artykat kellet volna igy rommá alázni nem egy olyan tankot amiért más valaki pénzt adott...

Most fogják buffolni a frontpáncélját 9.8-ban a HD modell érkezésével.

10 éve 5 hónapja #115019 Írta: Jackal_hun

neymarsztupa és Enhaer: Igen, a limitált MM miatt tetszett meg leginkább ez a tank. A tesztet természetesen olvastam erről is és az SU-ról is, csak nemtudom kibpróbálni és így félig meddig lutri azt megvenni. Azthiszem nyúzom még kicsit a P88-at teszt szerveren, gyakorlom vele a játékot és meglátjuk melyiket veszem meg. Vagy Panther 88 vagy P/M10 lesz a befutó.
Jackal_hun Panther 88-ról elolvasom mit írtál. Az elsődleges inkább pénzszerzés lenne a fun az 2. szempont lenne. Még tesztelem őkez ;)

Akkor két szempont van:
- mennyi aranyba kerül
- mennyit fog hozni

Nekem 5400 forintomba került és elég jól hozza a lóvét (jobb meccseken +60-80K), tettem fel két képet is, ott megnézheted. Ha csak erre kell, akkor vedd meg, mert az FCM sokkal drágább (asszem ez 7500 arany körül van az meg 11500??? Vagy valami hasonlóak az arányok)

Az M10 nem fog pénzt hozni, mert alig lehet vele sebezni, én legalább is nem szoktam, szóval ha az én szintemen kihívás a sok sebzés, akkor ez igaz lesz a játékosok 90%-ára is:D

10 éve 5 hónapja #115020 Írta: Jackal_hun

Érdekességképp a sima pancsert húzom, a motorján kívül stock. Tragikus. Az m10 ezzel rokon, tier limittel, szerintem csak egy picivel kevésbé lehet mélytorkos szívás.

Nézd meg mennyi HP-t kapott pluszban az M10, azért az sokat elmond róla (és nem azt hogy jó):D

Nem borzalmas, de se nem élvezetes, se nem hozza a lóvét:D

10 éve 5 hónapja #115022 Írta: ret23

Akkor két szempont van:
- mennyi aranyba kerül
- mennyit fog hozni

Nekem 5400 forintomba került és elég jól hozza a lóvét (jobb meccseken +60-80K), tettem fel két képet is, ott megnézheted. Ha csak erre kell, akkor vedd meg, mert az FCM sokkal drágább (asszem ez 7500 arany körül van az meg 11500??? Vagy valami hasonlóak az arányok)

Az M10 nem fog pénzt hozni, mert alig lehet vele sebezni, én legalább is nem szoktam, szóval ha az én szintemen kihívás a sok sebzés, akkor ez igaz lesz a játékosok 90%-ára is:D

Már kezdem kapizsgálni a tankot. T10-ben már sikerült 1-1.5K sebzést kiosztani ;D
Valószínű a 88-as lesz a befutó. Jó áron van és lóvbét is hozza (még vesztes csatán is simán hozta eddig a 20K-t)

10 éve 5 hónapja #115024 Írta: ret23
Fejlődőképes... :) ~1.5K sebzés

Mellékletek:

10 éve 5 hónapja #115490 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Fejlődőképes... :) ~1.5K sebzés

Én is szeretem. Az a jó, hogy goldot nem kell gyakran használni hozzá. 203mm pen, 0.32 pontosság, nem tudom hogy hogy lett beütve neki a kreditszorzó, de szépen hoz.

10 éve 5 hónapja #115503 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs
Erről tudni valamit?
Mellékletek:

10 éve 5 hónapja #115505 Írta: neymarsztupa
Megválaszolva: neymarsztupa

Erről tudni valamit?

Ha jól hallottam ez egy lasabb, de páncélozottabb M4 lesz, véleményem szerint semmirevaló ágyúval.

10 éve 5 hónapja #115567 Írta: oregkoko
Megválaszolva: oregkoko
Ahogy Jackal is mondta, napjaink uralkodó tankjai a kiemelkedően gyors járművek. P88 nem ez a kategória. Én próbálgatom a felszereléseket (töltésgyorsító és venti alap, periszkóp, távcső meg kísérlet). Álcaháló szerintem szükségtelen, mert a jármű álcája elhanyagolható és kiszúrnak elég hamar. Így nekem 5,7 alatt tölt, gyorsabban, mint a PII. A 203-as pen szerintem bőven jó 8-ban. 10-ben már macerás lehet, mert meg kell találni a megfelelő pozíciót-nem túl mozgáékony, így a helyváltoztatás nem a leggyorsabb. Nem fog odaérni kulcs pozíciókba, így nem árt tisztában lenni a pályákkal, mire honnan lehet rálátni. Csőlehajlás nem az igazi, picit oldalra kell vele fordulni, úgy lehet nyerni kb 2 fokot, így mocorogni kell vele és kísérletezni. Nem a legjobb tank, sokan kikezdik, de a pénzt jól hozza. Ha megismeri az ember, akkor lehet vele jó köröket tolni. Én már PII után vettem meg, elősegítve a kiscsókák fejlődését és most is az 50M legénységével hajtom. Nekem PII után már viszonylag egyszerűbb volt vele, de van még hova fejlődni. Én M10-ben nem is gondolkodtam, TD nem jöhetett szóba, mert nem nagyon TD-zem, orosszal meg főleg nem.

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #115586 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Érdekességképp, sebesség limit értékek:

P88, FCM 50, CDC:

46 km/h 51 km/h 57 km/h

És ezek a limitált sebesség értékek, tehát ez nem azt jelenti hogy ezt a sebességet mindegyik egyszerűen, minden körülmények között gyorsan elérik ezek a tankok.

Én a P88-at a gyakorlatban nem éreztem annyira lassúnak, elvoltam vele. A CDC-t sem, de a fölényesen hangzó kétszer annyi lóerő viszont egészen bizonyosan nem érződik rajta, ez többek között köszönhető a nem látható kb 2x-es talaj ellenállásnak.

Most nem találom a konkrét hozzászólást, de mintha Jackal azt mondta volna, hogy a NAGY DPM-es, gyors medek az uralkodó tankok olyasmi szöveg környezetben, ami arra enged következtetni, hogy tierX-ben, ami csakugyan így is van, magam is gyakran találkozom azzal, hogy a stratéga medeket kér CW-n.

A fenti trio DPM értékei pedig AP-vel, ugyanabban a sorrendben:

2088 HP/min 1920 HP/min 1972.8 HP/min

Ezeket megfejelgetve rammerrel, ventillációval, BIA-val már egy 2500+os értéket kapunk a panthernél, ami mellé tapasztalatom szerint kapunk egy igen jó pontosságot, mozgás közben alig széteső szálkeresztet, és olcsó lőszert, miközben azért van 1500 hp-nk és annyi páncélunk, hogy ne töltsenek ránk rutinból repeszt.

Ezt így együttesen azért nem olyan lehetetlen az előnyünkre fordítani.

10 éve 5 hónapja #115601 Írta: Pelenkabetyar
Megválaszolva: Pelenkabetyar
Ne dicsérjük a P88 -at hangosan csak simán "csöndben " örüljünk neki . . . . WG megneszeli s tönkre vágja / most vettem én is / jó döntés volt .

Téma: OFF topik

• Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: Mikroby
    • 1 napja 4 órája ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 23 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Ugyan ez volt nálam is. Időnként szokott ilyen...
    • Írta: VaFec
    • 11 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 8 órája 58 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 7 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 2 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 4 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.