Jelenleg 246 vendég és nincs Tag online

Prémium tank becserélés (10.02-10.09)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nálam megtalálható az alpesi milka, akarom írni tigris a ...
VaFec 11 perccel ezelőtt
Tankos Őrültködések Gyűjteménye - TŐGY 133
Kiver a víz a WOT-tól? Ideggyenge játékosok, hitvány RNG, ...
Celebúr 24 perccel ezelőtt
Így igaz!
Én múltkorjában kötvényért megvettem az Alpine Tigert ...
RockyRuciano 41 perccel ezelőtt
[Szuperteszt] Coccodrillo
Lehet azért lett a neve krokodil, mert a víz ...
bazsi411 3 órával ezelőtt
Nálam ugyanez a terv, kivettem ingyen a T34-et még ...
máté.tóth 6 órával ezelőtt
Like aki elsőre Coccolino-t olvasott
ce1018 6 órával ezelőtt
Én most a token boltból ingyen kivehető T34-et fogom ...
bobitusz 8 órával ezelőtt
En mar csak 1 esetben fizetnek a wargaming nek, ...
Kertesz 9 órával ezelőtt
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
-2 szint. Milyen szerencse, hogy nem kötelező.
perretz 11 órával ezelőtt
Google fordító szerint a krokodil olasz fordítása coccodrillo. Vagyis ...
bazsikatoma 15 órával ezelőtt
Honnan jönnek ezek a nevek??? Verseny van a dolgozók ...
Shunz 1 napja
Battle Pass-különkiadás: Wolfenstein
40 szakasz 11 nap alatt, az napi 3.6 szakasz... ...
TegRazor 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 2 napja

Prémium harckocsik

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #114852 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
Amit lattam videot belole(2:D) az alapjan nagyon tetszik:D igaz tuti kozel kell menni, de ahogy daral az valami iszonyatosnak tunik:D Masik ligth tankoksz nagyon szepen meg lehet vele puszkalni. Egy leopard1 kb nem tolt ujra amig kap egy tarat:D. Keresek meg videokat, de most ugy allok h. nezem az orat:D
1390el nem a toltesi ido miatt kell sirni hanem a celzasi ido miatt:D. mozgas utan 6-7mp amig teljesen osszemegy a celkereszt. Imadni valo amikor artyt akarsz lelolni. Ha meg megmozdulsz akkor vilag minden pontjara kuld egy lovedeket disznek.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 5 hónapja #114859 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Panther 8.8 ász, ettől a gyengébb gyomrúak tuti behánynak:D

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #114862 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr

Azért itt sok dologban tévedsz:D

Először is a 13 90 gyakorlatilag az egyetlen kivétel, amire nem igaz, mert az MM-je +2 (persze így is többször megy T10-be), ez nem is light tank szerepben kell hogy működjön, hanem damage dealerként.

Nem jobbak, csak más szinthez tartoznak, a T7-es lightok sokkal erősebbek mint, a T7-es medek, nem ezen van a hangsúly. Egy Bulldog sokkal gyorsabban leadja a sebzését, mint egy T8-med és mellette spotolni is tud aktívan.

Szvsz. a 13 90-en kívül a többi T8 light tank értelmetlen, mert a T9-es T10-es medek ugyan azt a szerepet be tudják tölteni, de pl. 7/54-es csatában használható a RU is.

A P88-nál a 13-90 sokkal jobb tank, ami a használhatóságot illeti, csak te még a játékkomfortot előbbre helyezed a taktikánál, mert a csatákat nem neked kell eldöntened:D

Az biztos hogy kellemesebb a P88-al játszani, mint a 13-90-el de ez utóbbi sokkal erősebb tank.

Itt most kiemeltél két kivételt, amire épp nem illik ez a sztori, de pl az awful panther, vagy a kínai lightok nem feltétlen jobbak mint egy egy tierrel fentebbi med.

A taktikába belemehetek randomba, sokszor meg is teszem, aztán amikor tényleg azt látom hogy a top tier heavyk és medek a bázist kempelik mert vagy hülék vagy afk-k akkor valahogy az egész értelmét veszíti és csak lövöldözök mert mert. A legutóbbi meccsemről egy kép:

Mindenki elmegy a térkép szerinti bal oldalra, velem szemben egy aufklarung, egy bulldog és egy WT auf e100.
Mellékletek:

10 éve 5 hónapja #114866 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Azért itt sok dologban tévedsz:D

Először is a 13 90 gyakorlatilag az egyetlen kivétel, amire nem igaz, mert az MM-je +2 (persze így is többször megy T10-be), ez nem is light tank szerepben kell hogy működjön, hanem damage dealerként.

Nem jobbak, csak más szinthez tartoznak, a T7-es lightok sokkal erősebbek mint, a T7-es medek, nem ezen van a hangsúly. Egy Bulldog sokkal gyorsabban leadja a sebzését, mint egy T8-med és mellette spotolni is tud aktívan.

Szvsz. a 13 90-en kívül a többi T8 light tank értelmetlen, mert a T9-es T10-es medek ugyan azt a szerepet be tudják tölteni, de pl. 7/54-es csatában használható a RU is.

A P88-nál a 13-90 sokkal jobb tank, ami a használhatóságot illeti, csak te még a játékkomfortot előbbre helyezed a taktikánál, mert a csatákat nem neked kell eldöntened:D

Az biztos hogy kellemesebb a P88-al játszani, mint a 13-90-el de ez utóbbi sokkal erősebb tank.

Itt most kiemeltél két kivételt, amire épp nem illik ez a sztori, de pl az awful panther, vagy a kínai lightok nem feltétlen jobbak mint egy egy tierrel fentebbi med.

A taktikába belemehetek randomba, sokszor meg is teszem, aztán amikor tényleg azt látom hogy a top tier heavyk és medek a bázist kempelik mert vagy hülék vagy afk-k akkor valahogy az egész értelmét veszíti és csak lövöldözök mert mert. A legutóbbi meccsemről egy kép:

Mindenki elmegy a térkép szerinti bal oldalra, velem szemben egy aufklarung, egy bulldog és egy WT auf e100.

Nem ilyen rossz azért a helyzet, sok más tank is jó egy szinttel alacsonyabbként is:
T7: - WZ-131, Bulldog, T37, ezek mind jók
T8: - RU251, 13-90, WZ-132, T54 light

De én tartom azt a megállapítást, hogy a T8 lightnak nincsen értelme, mert ezt a feladatkört a T10 med is betölti

Az Auflkarungspanzer tényleg nem annyira jó, de írtam róla elemzést, annyira azért nem is rossz (bár a T8 medek tényleg jobbak), de ez kb. minden régi light ágra igaz. Szerintem a Bulldog megjelenésével a T71 is "kiöregedett" a régi német light ág meg egyenesen szar:D

P88 videó Cleverlandtől, én nem bírom ezt a negédes nyávogós stílust, de a videóban szépen játszott (csak ez az agyonmodolt szar ne lenne):

10 éve 5 hónapja #114868 Írta: gmaster0o0
en is azt gondoltam h. a bulldog megjelensevel a t71nek nem lesz sok ertelme el is adtam. De a bulldogot is. Lehet h. most kapott buffokkal a t71 nincs annyira lemaradva nem tudom, ahogy a wz-se. De kar tagadni m41> osszes7es ligthnal erosebb, legalabbis a statok szerint, meg a legtobb hozzaszolas alapjan.

10 éve 5 hónapja #114869 Írta: stefanitsr
Jah, adott szituban istentelenül el lehet vele kalapálni a gyengédebben páncélozott kb akármit.

10 éve 5 hónapja #114876 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
T71 még mindig nincs lemaradva, egyszerűen inkább egy támogató long range tank-ként hatékonyabbnak tűnik.
Tier7 ben szerintem az új 13-57F is megállja a helyét.

10 éve 5 hónapja #114884 Írta: gmaster0o0
kivancsi leszek ra. egyre pozitivabbak a benyomasaim errol a tankrol. Legenseget akarnek ugyis huzni benne:D

10 éve 5 hónapja #114901 Írta: kopuler
Megválaszolva: kopuler

T71 még mindig nincs lemaradva, egyszerűen inkább egy támogató long range tank-ként hatékonyabbnak tűnik.
Tier7 ben szerintem az új 13-57F is megállja a helyét.

Már ha menne tier 7-be, de csak 8-10-ben megy, mint minden normális 7-es light.

10 éve 5 hónapja #114995 Írta: ret23
Megválaszolva: ret23
Sziasztok,

Prémium tank vásárlásán gondolkodok elsősorban pénzfarmolásra, de azért ne legyen vele unalmas a játék. T8-as Heavy-k ill TD-k nekem drágák, így 3 tankra szűkítettem a kört:
Panther 8.8cm: Saját tierben nagyon jó kis tank IS-3-at is sikerült belőnöm előlről nem is egyszer, viszont teszten 10-ből 8-szor T10-esek közé rak ahol viszont sebezni szinte esélyem sincs vele.
SU-122-44: Iszonyat jó vele a játék T7-8-ba mindent visz azzal az ágyúval, sok minden pattog is róla (Pl.: IS néha), de annyira nem keres jól és a lőszer is nagyon drága hozzá.
Panther/M10:Na ez az amiről nincs semmi tapasztalatom mivel teszt szerveren nem lehet megvenni, kivették.
Szerintetek a 3-ból melyik felelne meg legjobban az igényeimnek? :D Ti nektek több tapasztalatotok van ezzel a 3 tankkal remélem tudtok segíteni :). Esetleg ha tudtok ebben az árban más prém. tankot fogadom szívesen :).

Üdv.

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #114999 Írta: stefanitsr
Szerintem az első kettő közül az egyik, és abból az, amelyikhez van, vagy lesz legénységed. (Tehát ha az orosz TD vonalon, vagy a német med vonalon nyomulsz, akkor aszerint válassz)

10 éve 5 hónapja #115001 Írta: neymarsztupa
Megválaszolva: neymarsztupa
Pénzfarmolásra egyértelműen Panther 8,8-at
ugyanis kevés a lőszer ára, a prémium lőszert meg nem nagyon igényli,
maximum az E75,ST1,valamint egy pár 10-esre is. Olyan 2500sebzésre
meg prémiummal adja a +80k creditet, premium nélkül pedig 60k-t.
Márpedig ha érzed ezt a tankot akkor nem lesznek ritkák az ilyen körök,
de nem könnyű vele játszani.Remélem tudtam segíteni.:)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ret23

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #115002 Írta: RockKatona
Megválaszolva: RockKatona
Üdv mindenkinek! Nem tudja valaki,hogy az AMX 13 57 GF-re lehet majd álca festést tenni meg zászlót? Vagy öröké ez a sablonos trutyi lesz rajta?

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #115004 Írta: neymarsztupa
Megválaszolva: neymarsztupa

Üdv mindenkinek! Nem tudja valaki,hogy az AMX 13 57 GF-re lehet majd álca festést tenni meg zászlót? Vagy öröké ez a sablonos trutyi lesz rajta?

Nem lehet rá majd semmit se venni, én úgy tudom.
A WG League felirat lehet csak rajta és nem lehet róla levenni,
egyébként ez a felirat +5%-os camo értéket fog csak jelenteni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RockKatona

10 éve 5 hónapja #115006 Írta: Enhaer
Megválaszolva: Enhaer
Szia!Nekem a három közül az M10 van meg.Pénz farmolásra és legénységhúzásra szerintem jó.Limitált az MM-je a 8.8-al ellentétben.Viszont csak 150 milis átütése van.Ami 7-es medek között nem mondható rossznak, mivel a panthert kivéve mindnek 150 körül mozog ha nem tévedek.A lőszere olcsó.Az ágyú elég pontos.Gyorsan tölt bár kicsiket sebez.Van elemzés is róla itt az oldalon.Ha választanom kellene a 3 álltalad felsorlt tank közül én az M10-et ajánlanám. Nem könnyű vele a játék de ha ráérzel fogja termelni a kreditet.Tudom sokan nem kedvelik ezt a kis tankot.De nekem csak pozitív élményeim vannak vele.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ret23

Téma: OFF topik

• Mikroby profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: Mikroby
    • 1 napja 4 órája ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Örömködő (2)
    • Twitch drop során szerezhető tokenekből...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 napja 23 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Ugyan ez volt nálam is. Időnként szokott ilyen...
    • Írta: VaFec
    • 10 perce ezelőtt
    • máté.tóth profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A T-44-100 mikor kapott buff-ot, és mit? Én...
    • Írta: máté.tóth
    • 8 órája 56 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 napja 7 órája ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 2 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 4 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.