10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#115776Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Pont annyira, hogy ne merj arra támaszkodni, ha nem muszáj.
FCM vs P88, ha jön a super pershing és épp trollkodik a páncéljával valamint a franciás ágyú előveszi a franciás énjét, akkor nem tudod neki elmákolni a gyenge pontjait, míg p88-al hol géppuskapuncin lövöd, hol kupolán.
(Centurionnal meg el sem találod)
Last edit: 10 éve 5 hónapja by stefanitsr.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jackal_hun
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#115791Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
De ne is sugalljuk azt, hogy az fcm egy nagy páncél- és sidescrape bajnok, mert neki nem ez a fő erénye. Épp annyi páncélja van, hogy a cdc-vel ellentétben nem töltik azonnal a repeszt, ha meglátják.
Meg azért a folyamatos P88 sz*pkodásból is elég lesz Elhiszem hogy jó, de nem kell minden második kommentnek erről szólnia, felesleges itt bizonygatni egész nap
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Dodge94HUN
Azért az is egy kissé visszatart tőle, hogy japán. Nagy célpont, semmi armor, kis pen (főleg T10-ben). Egyébként nem tudjátok, hogy a JT 8.8-at mikor akarják kivenni? Meg esetleg ha van valakinek, akkor kérnék véleményt, mert a Ferdi nagy kedvenc (most húzom a 3. jelet), megtartós, és azoknak a legényeknek használnám a húzására.
Ha szereted a nagy, lassú, magatehetetlen gépeked, akkor kihagyhatatlan
Ha van hozzá egy jó legénység nem olyan vészes. Ha ez mellé kapsz egy neki való pályát meg egy félhülye ellenfelet akkor lehet vele darálni.. Gyorsan lő és pontos (de csak kicsiket) és kb ez minden pozitívuma..Egyéb esetben nettó agyfasz.. (Egyszer kinyomtattam a képét és felgyújtottam )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RockKatona, CrossMetal1, Camper03, Claymaker52, kopuler
Ha szereted a nagy, lassú, magatehetetlen gépeked, akkor kihagyhatatlan
Ha van hozzá egy jó legénység nem olyan vészes. Ha ez mellé kapsz egy neki való pályát meg egy félhülye ellenfelet akkor lehet vele darálni.. Gyorsan lő és pontos (de csak kicsiket) és kb ez minden pozitívuma..Egyéb esetben nettó agyfasz.. (Egyszer kinyomtattam a képét és felgyújtottam )
https://tanks.gg/tank/chi-se