Hali. Az után érdeklődöm hogy a Rudy T-34-85 tankot hogy lehet meg venni?
Ellőre is köszönöm a segítséget!
Elméletileg csak egyszeri akció volt, de láttunk már olyat, hogy késöbb, valami drága csomag keretében megvehető volt amit hasonlóképpen hirdettek. Úgyhogy majd kiderül.
szerk.: eBayen még meg lehet próbálni, hátha...
Last edit: 10 éve 3 hónapja by gaborn108.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Turan11
FCM 50t skill összeállítással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Lányok fognak benne ülni szóval a BIA mint 0. skill már megvan +ugye még egy skill meglesz 100%-on alapból. Kb erre gondoltam:
FCM 50t skill összeállítással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Lányok fognak benne ülni szóval a BIA mint 0. skill már megvan +ugye még egy skill meglesz 100%-on alapból. Kb erre gondoltam:
Amin leginkább gondolkozom, hogy kell-e a biztonságos elhelyezés, ill. hogy 3.-nak javítás menjen vagy amolyan medesen álca helyette.
Köszi
Így jó.
Álcája szar, így nem érdemes rátenni, valamint a rendes francia heavyk sem álcájukról híresek. Elég negyedik-ötödik skill környékén osztani, nekem 50B-n az ötödik csak, de 100 után perkre lesznek cserélve, csak amolyan "helyfoglalók".
Amin leginkább gondolkozom, hogy kell-e a biztonságos elhelyezés, ill. hogy 3.-nak javítás menjen vagy amolyan medesen álca helyette.
Köszi
Nem nagyon akarok beleugatni a dolgodba, de nem annyira jó ötlet lány legénységet rakni az FCM-be. A baj az, hogy a töltő azon az ágon utoljára az M4 45-be kell. Minden azt követőből hiányzik. Így lesz egy spéci töltőd a prémium tankodban amit sehol máshol nem tudsz használni. Én úgy csináltam, hogy kihúztam az 50 100-at sima legénységgel így van egy töltőm. Ez az 5 emberke ment az FCM-be, ebből 4 az 50 100-ra van kiképezve a töltő meg öröklött az M4 45-ről. Az 50 100-at megtartom, a 4 fős csaj legénység ami most szintén az 50 100-ra van képezve megy tovább az 50B-be.
Ami a biztonságos elhelyezést illeti, az FCM nagyon gyakran kap ammo rack-et. Ugye ez attól függ mennyi modul dmg után sárgul be a rekesz. Én nem számoltam utána, hogy konkrétan milyen kaliberek ellen hasznos, csak biztos ami biztos alapon betettem. Már csak a placebo miatt megéri nekem. A javítás meg nagyon fontos, mert egyrészt a lánc baromi széles rajta és meg tud enni egy két lövést (azért nem kell egy ISU elé ki side-scrapelni.), másrészt előre nyúlik ezért az van kint először a fedezékből, így gyakran lelövik.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lucfenyő
Nekem a barátmeghívásos program miatt volt szerencsém 4 napig használni, nekem nem tetszett. Keveset üt át, és nagyon érződik. A páncélja szerintem nem egy nagy szám, a tornyát a lövegpajzs mellet rendszeresen ellövik a 7esek is ami nagyon nagy hátrány. A testpáncéllal az a gond hogy ha nem teljesen szemből néznek rád hanem pl kicsit fentről már nem ér semmit. Amúgy sem olyan erős az a páncél szerintem, legalábbis normál tankkal 5-ből 4-szer biztos belövöm. 9esek egyenesen kiröhögtek a páncél és ágyú miatt
Nekem a barátmeghívásos program miatt volt szerencsém 4 napig használni, nekem nem tetszett. Keveset üt át, és nagyon érződik. A páncélja szerintem nem egy nagy szám, a tornyát a lövegpajzs mellet rendszeresen ellövik a 7esek is ami nagyon nagy hátrány. A testpáncéllal az a gond hogy ha nem teljesen szemből néznek rád hanem pl kicsit fentről már nem ér semmit. Amúgy sem olyan erős az a páncél szerintem, legalábbis normál tankkal 5-ből 4-szer biztos belövöm. 9esek egyenesen kiröhögtek a páncél és ágyú miatt
ne hasonlítsuk már mindig a normál tankokhoz őket,ha megnézzük a felszerelések nagy része egy tier-el alább valók nagy részben mindegyiken,szóval plusz egy tier az valójában néha kettő,és plusz kettő tier pedig már három. Hárommal feljebb egy normál tank sem op már azért,kettő ezeket farmolásra teremtették,nem hogy le hoz egy csatát velük,tehát a lényeg mennyit keres,nem mit lő be,stb.
ne hasonlítsuk már mindig a normál tankokhoz őket,ha megnézzük a felszerelések nagy része egy tier-el alább valók nagy részben mindegyiken,szóval plusz egy tier az valójában néha kettő,és plusz kettő tier pedig már három. Hárommal feljebb egy normál tank sem op már azért,kettő ezeket farmolásra teremtették,nem hogy le hoz egy csatát velük,tehát a lényeg mennyit keres,nem mit lő be,stb.
De az hogy milyen erősségű igenis befolyásolja hogy mennyit keres, mert ha nem üt be semmit vagy hamar kiszedik nem lesz sebzése, ami alapján meg jár a kredit. Nem hinném hogy Is-6-tal spotolni menne az ember
IS-6. Beforgatva nagyon jó páncél még 9est is képes pattintani.( de oda már ne nagyon menjél pofozkodni).Általában top tier,7es tank csak oldalról vagy hátulról tudja átlőni. (de akkor már úgy is nagy baj van) Ami engem zavar:A 175-ös átütés kevés így prém lőszert is kell használni néha még az sem ér semmit,pontatlan löveg. Ami tetszik: Igazi közelharcos,bátran lehet vele előre menni,az életerejének a dupláját is nem egyszer meghaladta az át nem ütött találatok száma.
(ez egy átlagos játékos véleménye)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan, Balista1
Most készülök megvenni az IS-6-ot, de a 175-ös átütés engem is elrémiszt tőle. Van T34-em, annak kemény a lövege, ahhoz szoktam hozzá, hogy minél több sebzés, annál több kredit, de az IS-6-tal még többet kell teljesíteni sebzésben, mint egy T34-el.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
Most készülök megvenni az IS-6-ot, de a 175-ös átütés engem is elrémiszt tőle. Van T34-em, annak kemény a lövege, ahhoz szoktam hozzá, hogy minél több sebzés, annál több kredit, de az IS-6-tal még többet kell teljesíteni sebzésben, mint egy T34-el.
Viszont az IS-6-nál a csillag piros és azért ez számít ebben a játékban.
A négy prem tankom közül az IS6-ot használom a legtöbbet. CrossMetalnak szó szerint van igaza. Kivállóan pattint, az ágyú szemből háááát.. de olykor egy kis gold rásegítéssel is bőven hoz a konyhára. Az IS3 a nagy ellenfél, szemböl gold nélül inkább hagyjuk.
Ja, és osztom azt a véleményt, hogy játékélményt nem a prem tankok körül kell keresni. Nem arra vannak...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
A négy prem tankom közül az IS6-ot használom a legtöbbet. CrossMetalnak szó szerint van igaza. Kivállóan pattint, az ágyú szemből háááát.. de olykor egy kis gold rásegítéssel is bőven hoz a konyhára. Az IS3 a nagy ellenfél, szemböl gold nélül inkább hagyjuk.
Ja, és osztom azt a véleményt, hogy játékélményt nem a prem tankok körül kell keresni. Nem arra vannak...
Én ellenezném, mert szerintem a prémiumtanknak a fun szerepet is be kell töltenie, mert sokszáz csatát fogunk majd beleölni, és a játéknak a szórakozás a legfőbb célja
https://tanks.gg/tank/chi-se