Jelenleg 95 vendég és egy Tag online

Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Köszi!Hát a tanks.gg adatai szerint a Chi-se különbözik a ...
RockyRuciano 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Yong Bing - Tier IX kínai prémium nehéz tank
OK, de minek nagy böhöm jószág! Páncél?
Harcostankos 8 órával ezelőtt
Japán VIII-as nehéz tank.
https://tanks.gg/tank/chi-se
Shunz 9 órával ezelőtt
És ez miféle jószág? Nem hallottam még sem az ...
RockyRuciano 12 órával ezelőtt
Azt beszélik, hogy az idei Mirny 13-nál a Chi-Se ...
Shunz 21 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
3000 kötvény. Ami azért elég sok, főleg ha azt ...
máté.tóth 1 napja
Az MM-et változtassák meg és az RNG-t, hogy ne ...
bazsi411 1 napja
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 napja
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 2 napja
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 2 napja
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 2 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 3 napja
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 3 napja

Prémium harckocsik

10 éve 1 hete #149551 Írta: Bakkaroo
Megválaszolva: Bakkaroo

Óh, nálam az arany az fogyóeszköz... Ha van, pár nap alatt mindig elfogy. Legénységi átképzésre, free xp előállítására pikkpakk elhasználom...

Irígység ON:

Akinek fussa rája...

Irígység OFF

Köszönöm a válaszokat!

Magyarázat ON:
Úgy fussa, hogy a dohányzásról évek óta leszoktam, de rászoktam a WOT-ra. :-)
A havonta WOT-ra költött összeg megegyezik a korábban dohányzásra költött pénz összegével.
Nőzéshez már öreg róka vagyok, kártyázni nem szoktam, piával meg úgy vagyok, hogy 1-2 sör jól esik, de több már nem, más piára nem költök.
Maradok általában az "Offer of The Month" ajánlatoknál, ez magába foglalja a havi adag 3500 aranyat és a 30 napos prémium számla meglétét is.
Ez az összeg nekem megéri a viszonylag gyors fejlődést és azt, hogy jelenleg is 45 tank van a garázsomban. Nem vagyok elvakult gyűjtő, tényleg csak ennyit költök a játékra, ezt sem minden hónapban, de a B2 740F 15 rugós ára azért húzós... persze más cigire ennek többszörösét elveri. Havonta.
Magyarázat OFF.

:-)

Bocsánat! Csak poénnak szántam. Nem akarok turkálni senki zsebében...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hete - 10 éve 1 hete #149637 Írta: szekomaestro
Megválaszolva: szekomaestro
Dehogy turkálsz, ne hülyéskedj, poénnak vettem én is, ezért is írtam szmájlikat a válaszomban. :-)

Viccet félretéve, a tankot (PZ B2) végül is a garázsomban tudhatom már... tegnap este mentem vele pár meccset. Valószínűleg szoknunk kell még egymást, mert én ezeket az OdinHUN által leírt előnyöket nem igazán észleltem.
Baromi kicsiket sebez (50-60 HP/lövés), és hiába jó a DPM, ha egyszer engem két lövéssel kiszednek.
Szóval, meg kell még tanulnom vele játszani, mert az az igazán FUN érzés nem volt meg eddig (mint például anno a T18, vagy mostanában a T49 esetében).
Furcsa volt a tegnapi meccsek alatt, hogy MINDIG egy Matilda jött elém, amit ugye egyszerűen nem lehet kiszedni a PZ B2-vel, még golddal is csak puffogtattam, jórészt eredmény nélkül... bár lehet, hogy ez az én bénaságom is, nem vagyok profi játékos, napi 8-10 meccs fér csak bele az időmbe.
Mindegy, megszokjuk majd egymást, jó pár prém tankom van már, de úgy néz ki, már mindet beszereztem amit csak szerettem volna (na jó, a Type 59 még hátra van)...

10 éve 1 hete #149644 Írta: Kopasz0721
Megválaszolva: Kopasz0721
Hi!

Nekem is volt anno Pz B2, valami hasonló "akciós" csomagban vásároltam... :S
Mindössze 3 csatát bírtam vele hasonló okok miatt, azután ment a levesbe de nem sajnálom.
Nem is értem mi ez a "kell nekem a gyűjteményembe ,hogy legyen" -érzés pár embernél ha egyszer nem jó semmire szegény... :unsure: :whistle:
-üdv-

10 éve 1 hete #149646 Írta: tigershark71
Megválaszolva: tigershark71

Dehogy turkálsz, ne hülyéskedj, poénnak vettem én is, ezért is írtam szmájlikat a válaszomban. :-)

Viccet félretéve, a tankot (PZ B2) végül is a garázsomban tudhatom már... tegnap este mentem vele pár meccset. Valószínűleg szoknunk kell még egymást, mert én ezeket az OdinHUN által leírt előnyöket nem igazán észleltem.
Baromi kicsiket sebez (50-60 HP/lövés), és hiába jó a DPM, ha egyszer engem két lövéssel kiszednek.
Szóval, meg kell még tanulnom vele játszani, mert az az igazán FUN érzés nem volt meg eddig (mint például anno a T18, vagy mostanában a T49 esetében).
Furcsa volt a tegnapi meccsek alatt, hogy MINDIG egy Matilda jött elém, amit ugye egyszerűen nem lehet kiszedni a PZ B2-vel, még golddal is csak puffogtattam, jórészt eredmény nélkül... bár lehet, hogy ez az én bénaságom is, nem vagyok profi játékos, napi 8-10 meccs fér csak bele az időmbe.
Mindegy, megszokjuk majd egymást, jó pár prém tankom van már, de úgy néz ki, már mindet beszereztem amit csak szerettem volna (na jó, a Type 59 még hátra van)...

Ez egy fun tank. Én full golddal nyomom, leszarom, h ki mit szól érte.
Egyetlen ellenfele van, a Matilda, ezt igen nehéz valóban sebezni de nem lehetetlen. Van ezen felül pár tank, TD, ami képes belőni, de ennyi kb. mivel ezeket mi is könnyen be tudjuk lőni. Ebben a tierben a baby fókák nem töltenek goldot ellenünk, így rengeteg lepattanó lesz, míg nekünk minden lövésünk pontos és sebez is, elképesztő dpm mellett. :)

10 éve 1 hete #149668 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Vagy megveheti a Ferdinand makettjét az Italeri forgalmazásában valamelyik magyar makett áruházban. 7000-8500 Ft-ért már meg lehet venni, és adnak hozzá egy Pz. B2 bónusz kódot, és még makettezni is lehet vele :)

Az a Tiger . A Ferdihez leFH kódot adnak. Ha minden igaz.

10 éve 1 hete #149670 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika

Vagy megveheti a Ferdinand makettjét az Italeri forgalmazásában valamelyik magyar makett áruházban. 7000-8500 Ft-ért már meg lehet venni, és adnak hozzá egy Pz. B2 bónusz kódot, és még makettezni is lehet vele :)

Az a Tiger . A Ferdihez leFH kódot adnak. Ha minden igaz.

Bocs, igaz, összekevertem

10 éve 1 hete - 10 éve 1 hete #149677 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN

Hi!

Nekem is volt anno Pz B2, valami hasonló "akciós" csomagban vásároltam... :S
Mindössze 3 csatát bírtam vele hasonló okok miatt, azután ment a levesbe de nem sajnálom.
Nem is értem mi ez a "kell nekem a gyűjteményembe ,hogy legyen" -érzés pár embernél ha egyszer nem jó semmire szegény... :unsure: :whistle:
-üdv-

Wy yu hurt meh disz wai?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: viktor9421

10 éve 1 hete #149717 Írta: goodnoob1111
Megválaszolva: goodnoob1111
Megvettem 2 prémium tankot.
FV201/A45 30 csata 30% winrate, teljesítés a csatában a béka segge alatt!

Kanonejagdpanzer 21 csata 38 %, teljesítménye kb mit az előbbi.

Nekem úgy tűnik, kész átverés ezek az akciós tankok. Nem csak a vesztés, de semmi teljesítmény, még az életerő sebzést sem igen lehet megcsinálni.

Kiváncsi vagyok a véleményekre!
üdv

10 éve 1 hete #149719 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

Nekem úgy tűnik, kész átverés ezek az akciós tankok. Nem csak a vesztés, de semmi teljesítmény, még az életerő sebzést sem igen lehet megcsinálni.

üdv

menj még velük több csatát, ilyen kevés csatánál 5-6%-ot is jelenthet 1 csata

10 éve 1 hete #149732 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil

üdv

menj még velük több csatát, ilyen kevés csatánál 5-6%-ot is jelenthet 1 csata

Jaja, nem könnyen játszhatóak. Nekem csak E-25-van, de az alapján a TD sok helyezkedést igényel. Az FV meg egy felfújt lassú Centurion-nak tűnt.
Nézz meg wotreplays-en pár jobb csatát róluk, hogy lássad, hogyan játszanak vele.
Nekem ez több gyengélkedő tankon segített.

10 éve 1 hete #149734 Írta: imi321
Megválaszolva: imi321

üdv

Ne csodálkozz. Az FV egy hulladék, néztem streamen, még a MÉH telep sem venné be... Kanonen kicsit jobb, de statjait elnézve ez sem a legjobb T8 prémtank. Ha T7 lenne, vagy limites T8, akkor mérföldekkel jobb lehetne.

10 éve 1 hete #149747 Írta: viktor9421

üdv

Ne csodálkozz. Az FV egy hulladék, néztem streamen, még a MÉH telep sem venné be... Kanonen kicsit jobb, de statjait elnézve ez sem a legjobb T8 prémtank. Ha T7 lenne, vagy limites T8, akkor mérföldekkel jobb lehetne.

na de kérem, a WG eldöntötte hogy nem csinál olyan tankot ami tier limites (ja de, tier limites minőségű tankokat csinál, csak tier limit nélkül) :lol: :lol: :lol:

10 éve 1 hete #149749 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

üdv

na de kérem, a WG eldöntötte hogy nem csinál olyan tankot ami tier limites (ja de, tier limites minőségű tankokat csinál, csak tier limit nélkül) :lol: :lol: :lol:

Én azon csodálkozok, hogy vettél egy FV201-et. Annak már a statjaiból látszik, hogy egy hulladék, free damage pinata az enemynek. Igazi WN8-húzó tank, lehet vele húzni WN8-at az ellenségnek mikor szarrá szed. :silly:

10 éve 1 hete #149750 Írta: viktor9421

üdv

Én azon csodálkozok, hogy vettél egy FV201-et. Annak már a statjaiból látszik, hogy egy hulladék, free damage pinata az enemynek. Igazi WN8-húzó tank, lehet vele húzni WN8-at az ellenségnek mikor szarrá szed. :silly:

Centurion testpáncélja Caernarvon nagysága és mobilitása a BP ágyúval, hát ha ez nem éri meg akkor nem tudom mi :silly:
az egy jó benne a Caernarvon torony ami troll tud lenni

10 éve 1 hete #149751 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

üdv

Centurion testpáncélja Caernarvon nagysága és mobilitása a BP ágyúval, hát ha ez nem éri meg akkor nem tudom mi :silly:
az egy jó benne a Caernarvon torony ami troll tud lenni

Meg talán az, hogy hamar szétszedik, és akkor mehetsz valami normális tankkal játszani. :whistle:

Téma: OFF topik

• bagoneillezredes@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Na persze és inkább ne is válaszoljak a...
    • Írta: bagoneillezredes@gmail.com
    • 1 órája ezelőtt
    • fabyzol3 profilkép
    • Örömködő (2)
    • S mivel a szeptember sem múlhat el GM nélkül,...
    • Írta: fabyzol3
    • 1 napja 8 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Megérzésem szerint kicsit félrement a...
    • Írta: RockyRuciano
    • 5 órája 40 perce ezelőtt
    • tihadevil profilkép
    • Bónuszkódok
    • Sziasztok! Ha valaki kezdő játékos (200 alatti...
    • Írta: tihadevil
    • 21 órája 49 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • 5 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 2 napja ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.