Megvettem 2 prémium tankot.
FV201/A45 30 csata 30% winrate, teljesítés a csatában a béka segge alatt!
Kanonejagdpanzer 21 csata 38 %, teljesítménye kb mit az előbbi.
Nekem úgy tűnik, kész átverés ezek az akciós tankok. Nem csak a vesztés, de semmi teljesítmény, még az életerő sebzést sem igen lehet megcsinálni.
Kiváncsi vagyok a véleményekre!
üdv
Nekem meg úgy tűnik, hogy ez a topic felesleges. Van egy prémimum tankok topic, ha ott felteszed a kérdésed, akkor kimerítő választ fogsz rá kapni, ezt meg lehet törölni.
Megvettem 2 prémium tankot.
FV201/A45 30 csata 30% winrate, teljesítés a csatában a béka segge alatt!
Kanonejagdpanzer 21 csata 38 %, teljesítménye kb mit az előbbi.
Nekem úgy tűnik, kész átverés ezek az akciós tankok. Nem csak a vesztés, de semmi teljesítmény, még az életerő sebzést sem igen lehet megcsinálni.
Kiváncsi vagyok a véleményekre!
üdv
Ne csodálkozz. Az FV egy hulladék, néztem streamen, még a MÉH telep sem venné be... Kanonen kicsit jobb, de statjait elnézve ez sem a legjobb T8 prémtank. Ha T7 lenne, vagy limites T8, akkor mérföldekkel jobb lehetne.
na de kérem, a WG eldöntötte hogy nem csinál olyan tankot ami tier limites (ja de, tier limites minőségű tankokat csinál, csak tier limit nélkül)
Én azon csodálkozok, hogy vettél egy FV201-et. Annak már a statjaiból látszik, hogy egy hulladék, free damage pinata az enemynek. Igazi WN8-húzó tank, lehet vele húzni WN8-at az ellenségnek mikor szarrá szed.
Centurion testpáncélja Caernarvon nagysága és mobilitása a BP ágyúval, hát ha ez nem éri meg akkor nem tudom mi
az egy jó benne a Caernarvon torony ami troll tud lenni
Meg talán az, hogy hamar szétszedik, és akkor mehetsz valami normális tankkal játszani.
hát ja, de ha belegondolsz, hogy veszel egy tankot majd egyáltalán nem is használod
háááát, úgy inkább rossz tulajdonságnak írnám föl
Nekem is volt anno Pz B2, valami hasonló "akciós" csomagban vásároltam...
Mindössze 3 csatát bírtam vele hasonló okok miatt, azután ment a levesbe de nem sajnálom.
Nem is értem mi ez a "kell nekem a gyűjteményembe ,hogy legyen" -érzés pár embernél ha egyszer nem jó semmire szegény...
-üdv-
Wy yu hurt meh disz wai?
Ennek a tanknak a legnagyobb értéke a ritkasága, szinte lehetetlen hozzájutni, vagy ha szökő évente egyszer be is rakják akkor is olyan elmebeteg áron, hogy csak páran vetemednek rá. Nem titok, hogy a fél vesémet odaadnám egy B2-ért valószínűleg sok-sok más emberrel egyetemben.
Ja ,hogy ezért esett rosszul...
Asszem még a te elemzéseden felbuzdulva vettem meg aztán pechemre pont Matilda néni vett kezelésbe rögtön elsőre meg vmi hasonló semmire nem jó érzést keltő tapasztalatom volt vele ezért eladtam...
Bocsika...
-üdv-
Sziasztok!
Japán / Kína ágon valamelyik prémium járműre érdemes beruházni?
Kínai Type62 és 64 már megvan.
Köszi a válaszokat!
ha van elég időd akkor a WZ-111 egy elég jó beruházás, mivel ingyen van
ha az nem jön szóba, akkor annyit el tudok mondani hogy szerintem a T-34-3-mat kerüld el, nem sok jót hallani róla
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: antalpeter
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
ha van elég időd akkor a WZ-111 egy elég jó beruházás, mivel ingyen van
ha az nem jön szóba, akkor annyit el tudok mondani hogy szerintem a T-34-3-mat kerüld el, nem sok jót hallani róla
Teljesen jogos, eddig én egyértelműen az IS6 és a SU-100Y-al vagyok megelégedve (milyen érdekes, ezek orosz prém tankok) és talán még a CDC és FCM-el. Ezekkel lehet úgy pénzt keresni, hogy a wn8-et se döngölöd a földbe, sőt még a játék is élvezetes velük.
off:btw: Nem érdekel valakit egy KanJgpz + CDC + 8500 gold + 30 nap prém acc 60db meccsel féláron?
Teljesen jogos, eddig én egyértelműen az IS6 és a SU-100Y-al vagyok megelégedve (milyen érdekes, ezek orosz prém tankok) és talán még a CDC és FCM-el. Ezekkel lehet úgy pénzt keresni, hogy a wn8-et se döngölöd a földbe, sőt még a játék is élvezetes velük.
off:btw: Nem érdekel valakit egy KanJgpz + CDC + 8500 gold + 30 nap prém acc 60db meccsel féláron?
ha járna hozzá 4 2002es honda accord gyári felni...
ha járna hozzá 4 2002es honda accord gyári felni...
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Japán:
STA-2 egy stock STA-1 voltaképp, csak a test az STA-2-s, nem pedig STA-3-as, így hátra nézve is lehet levinni az ágyút. Csak akkor vedd meg, ha legénység húzásra kell, úgy tudom nem keres túl jól, ami a vételár alacsonyságán is látszik.
Chi-nu kai: tier5, sima chi-nu jobb nála. Elemzés van az oldalon
Tiger: rövid 88-as tiger tier6-ban. Itteni írások alapján kel la gold bele, ha +1/2 tierbe dob
Kínai: van a 112 prémtanknak, ritkán látni, T-34-3 nagy ágyús emlékeim szerint (122-es talán?), wz-111 most farmolható, akinek van ideje, elég tankja és kedve hozzá
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: antalpeter
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
A 112 és a T-34-3...nah igen. "Büszke" tulajdonosa vagyok mind a kettőnek. Hmm...sokat elmond róluk, hogy ha azt mondom
-Megyek egy-egy kört a szarokkal is, akkor nem kètséges róluk beszélek...
112 a Sebzés és a töltés olyan IS3-as..kivéve a gyatra pent, és hogy totálba becélzott tankok mellé tudsz úgy lőni hogy letéped az arcod. Rámész az artyra..ő ellő melletted...van időd...megállsz...becélzod...rászűkül...mellélőssz...Elvileg van páncélja és brutál a frontja. Nah igen...néha...ha meg beütnek akkor azonnal gyulladsz..és beütnek. Kb mindenki.
.és mindezt megfejeli azzal hogy kb nulla a gundep. Sírva farmolsz vele...
T-34-3: Egy lassú, mobilitását vesztett med..nincs páncél. A T54-mod 1-nek legalább van páncélja..ennek nincs..12 sec töltés mellé 390-es alfa...hát ne állj le semmilyen másik meddel harcolni...de még egy IS3-mal sem. Nem tudod megkerülni mert gyorsabb...egy jagtiger 8.8 is utánnadfordul kb. Mindez szar pen, 0 gun dep...es gusztustalan pontatlan ballisztikus ágyú súlyosbítja...
Ez a két hulladék életem legszarabb döntései...a Jag 8.8 hozzájuk képest egy nyaralással ér fel...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: antalpeter, flexman911
https://tanks.gg/tank/chi-se